Y shi do it again??? Real botched bodyy dis after them dun u last week bout bres u come again with big gut wey u supposedly do dwl dancehall mattress leave rockfort with big belly n flatten it a wah dem neva stitch u good u got no friends cause u dont luk gud! Eva a chat petite muss cuz a she a u idol go get bk ur money or sue the doctor cause him f**k u up how u leVe ur house lik dat look how mirror cheap
From Jamaica she neva look good
Met bias. Cuz they run a story about the bad breast job last week and met take it down. Now met put it up this post under Portmore when it should be under New York or dancehall. But she quick to put up anything with Apple, Ven, Bobette, Jay Icon, Kerry and YM to name a few. And no body can never get met fi remove nuh post bout dem girls deh. She nuh look good. Shi should tek time and heal den come a road but true sey har man in the clubs at night; not the baby father..she haffi a do road…
You need fi go crawl up under one a dem whey mi bias wid and turn a centipede so u can leggo some more foot bout the place. Dont come on my website and lie on me bout u said it. Go say it to u bank account and increase it
Met, a how you manij meck dem get you out suh? All centipede, ROFL. Unno free Met cause summa hot and tempers short.
Twissy neva look good yet all the enhancement she do she still nah cut it she twist up bad .. mi nuh kno y sally mek she go to da cheap doctor deh fah johnny bravo stop it
She look spoiled. The best thing this young lady could do was to go to the gym get some protein drink and build a natural body, I have never seen more unappealing breasts ever.
The best the this young should is to go to doctor and do pussy wey a rating out bitch yu uncle say yu pussy stick so him jus make yu suck him hood
This is a wicked bitch she chat all are friend dem wid Melisa lavish den turn round and a chat Melisa bout how she f**k pon har baby father and bring and wanted baby yow this gal cold she all a talk bout snap doll dem rub har money frm the party that why she don’t deal wid dem bitch dere
A who wake up back the dead yow omfg go back to your grave ⚰️ R.I.P – S.I.P ⚰️
She mixup bad if u look close a nuff stab she get can tell she ever ina tings with ppl who trick her stay bad in cheap clothes
her wig lean or what? lol
Met suck out u mumma you is a dutty bias BITCH
You seem a tad bit upset. Will ants poison rectify your issue? :angel
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak met behave….timeout time