BERMUDA SHOW DUNG

6 thoughts on “BERMUDA SHOW DUNG

1. @Sandy Starr, MI LOIIIIIKE YUH!!!!!!!!!! BUSS LIBATY UNDA DEM NAAAAASTY, NEVER SEE; COME SEE, FRIDEH COME BUCK UP INNA SATIDEH BLOODCLAAT!!!!! SPLASH UP BARE DUTTY WATA PON DI NASTY “BASKET GIRL” (LADY NUH FIT HAR) AKA DI FRUITS & VEGETABLES OOMAN, WID HAR FACE WEH LONG LIKE PAPAW AND EAST INDIAN PON FRUIT STAND, NOSE BIG LIKE SWEET PEPPER AH SIMMER DUNG INNA ACKEE AND DI JAWBONE FAVA MISS ADINAH DONKEY! SHI FI GOOWEH!

1. Hell nah. How you a use di good good food in you cussing now? Try find appropriate object fi u descriptions and leff out east Indian and ackee. How u can a use vital, good up good up food, Mama? Try fi holey, rusty zinc and dem tings deh.

2. @Anon, DUE TO HOW MI “IGNORANT” FI AKILIA AKA JESSICA, MI D’EVEN WATCH DI VID PROCEED RIGHT ALONG FI EMPTY DI LONG, MANGO/PAPAW FACE GYAL WEH MI SEE APPEAR WID DI TIE HEAD! MI DOE EVEN KNOW HOW DI BITCH LOOK, CAWZ WHEN SHE DID AH RUN DI GIRL WEH WORK WID HAR AND AH HANDLE DI PPL DEM PIKNEY LACKA DAAAAAWG, IT LOOK LIKE DI GIRL DID FRAID, SUH SHI NEVA TOO AIM DI CAMERA PON HAR FACE, ALL WE HEAR IS LIKE HOG AH NYAM A STINKING LOAD AH HOT SHIT!

3. Screenshots are everything…. are we trying to reverse the topic back to 2016, oops! Let me not give myself away. Stop living your life via BARB as my FB friends refer to me as. I know exactly who you are, but I will never call your name… as you never exist. Nobody knows YOU!! That’s why you MAD. DONT COME FOR ME. Unless I send for you.‼️ Go KILL YOURSELF and come out of my life‼️ You started these fakes posts…When wives started hiding behind the scenes.. furthermore, I have a Worlwde PASSPORT.. YOU DONT ‼️ What league you represent‼️ TEAM WINNING, yes I will be at the party…I can not believe you will conduct yourself like this. I never ever said nothing to you.. so if you try and think you gonn reverse this… it won’t work… GO FIX YOUR TEETH… while you’re chasing a man that never wanted YOU… YALL NEVER HAD A RELATIONSHIP‼️you know absolutely nothing about this man… AND NO…. for the record… I will not call him and start a fight with him… as you expected.. NUMBER TWO… always know about number one … FARRIN STYLE‼️ I’m not new to the game…I’m true to it. Log off your computer and have a goodnight… WITH YOUR MISERABLE SELF‼️

Leave a Reply to We nuh pet ppl Cancel reply