Well…….aldoe some a dem a fencers (uno know wha mi mean)..yes although some deh pan di border dem dressing up to par.Uno can deduct points fi di bleachers and then vote …………best male-male :nerd
Met a how come sir range nuh deh pan it?? Put up picho a Neil pearl, GQ Dwight and mappie cause all me can memba bout Mappie a di picho inna di yellow boot pan di flier and Me no too know di rest so I would like to be reminded I want to vote free and fair :cool who memba dah election slogan deh ?
Met,what about DeckDeckSpendas ,I know He’s Not On The seen like that,but none a them so called man ya can’t never dress like that Man dey. Asked anybody.When them man ya dress ,all them have to sit and watch.and I also know a couple of them man there and even them give it to him.Best Dresss man Mi Eva si and I don’t even know him.All of them have taken something from him
I must say with Deck Deck not being on the “Scene” he cannot be “Seen” so therefore he didn’t make the list…However Neil is the best dressed from this list.
Niel perl
nuh mus Pearl. d rest jus chakka chakka. and how unuh lef off dolly current man. Kwesi.
Met a how come sir range nuh deh pan it?? Put up picho a Neil pearl, GQ Dwight and mappie cause all me can memba bout Mappie a di picho inna di yellow boot pan di flier and Me no too know di rest so I would like to be reminded I want to vote free and fair :cool who memba dah election slogan deh ?
None of these under covers can dress they all need to come out the closet! But t it would be Dwight by far
Paul range the best dress dancehall male….
Look like a di wrong list go up cause mi nuh see nuh male/male up deh suh everything up desso tuch like when meat stawt spoil
Dougieplatminum
Neil pearl hands down!!
Neil pearl although dem seh him touch
Paul range
Bready mi sey all inna death him ah still number 1
Not one !
All a dem pon di border line
THE QUESTION HERE IS >>BEST DRESS MALE, ppl<<<>CAN WE FOCUS PLZ, THANK YOU METTERS…..MY VOTE IS NEIL PEARL MY FARRRRRRR
Met,what about DeckDeckSpendas ,I know He’s Not On The seen like that,but none a them so called man ya can’t never dress like that Man dey. Asked anybody.When them man ya dress ,all them have to sit and watch.and I also know a couple of them man there and even them give it to him.Best Dresss man Mi Eva si and I don’t even know him.All of them have taken something from him
I must say with Deck Deck not being on the “Scene” he cannot be “Seen” so therefore he didn’t make the list…However Neil is the best dressed from this list.
Neil Pearl by far. He set it and now these other fishes following but before him there was Earl fashion