BEYONCE’S FACE BEFORE IT GOT RETOUCHED

0 thoughts on “BEYONCE’S FACE BEFORE IT GOT RETOUCHED

1. I’ve seen pics of Bey without makeup and she look better than this these pics…I think someone doctored them then put them out there.

1. And buck di bleach out hair pon di face a kill mi make up work wonders caw mi have freckles and spot .,,, and mi a tell yu wen Mi mix di bb and di banana powder wid di Clinique di ppl dem a se yu have flawless skin ….mi brother and I’m husband se Oman wikid wen mi done

2. beyonce put too much different tings pon her skin thats y….all them miracle chemicals n shit dont work….all she want is drink water and natural shit she buy at the market or simply call halle berry

3. All mi caan sey is if Beyouce ah 33yrs old then shi live a hard life. Caws it ah show all over har face. If not shi need fi claim har age which I would guess is late thirties or early forties, maybe 41.
    p.s. I thought people like her have the best dermatologist on spead dial.

Leave a Reply to Sue Cancel reply