JMG Video January 1, 2017 by Met DEM SEH DEM TWO MAN YAH HOLD UP A LADY AND TEK HAR PHONE AND DI MAN INA DI VAN LICK DEM OFF A DI BIKE AND BACK HIM GUN PAN DEM TILL POLICE COME
Camera man bait up the hero smh all a tell wat kinda work he does… video him face and him vehicle smh Reply
HEIGHTS A CAWRLESSNESS him jusd a chat police tek long fi come a sh…dem fi get,where dis going courts is a waste a time. concern for this man Reply
True shouldnt a show di man licence plate, face and a talk out di man profession. Bait up di man wid him chatty mout self Reply
I love that if all Jamaicans living on the island would just get involved and put a stop on what crimes they can stop while still being safe. This is a one such case.. I would go home more often. Me fraid of my own country right now Reply
Hopefully fi the new Year them add the rapist and killers to the list who get ruff up
Camera man bait up the hero smh all a tell wat kinda work he does… video him face and him vehicle smh
HEIGHTS A CAWRLESSNESS him jusd a chat police tek long fi come a sh…dem fi get,where dis going courts is a waste a time. concern for this man
True shouldnt a show di man licence plate, face and a talk out di man profession. Bait up di man wid him chatty mout self
I love that if all Jamaicans living on the island would just get involved and put a stop on what crimes they can stop while still being safe. This is a one such case.. I would go home more often. Me fraid of my own country right now