BIG UP DANCEHALL QUEEN CARLENE

beatculture-33-1
WHEY NEED FI TEACH DEM GYAL YAH HOW FI TEK MAN AND GET TINGS OUTA MAN AND ALL NO MAN CANNOT CALL HAR NAME SUH PEOPLE LIKE ME DOE KNOW DI MOUNT A MAN AND OOMAN SHE TEK BECAUSE SHE HOLD IT BIG AND SMALL DAT ALL DI BALLER WID DI BIG HOOD AND DI POLITICIAN WID DI SMALLEST HOOD SEH HAR TING SQUEEZE UP TINGS ..AWOAH…..BIGUP CARELENE WHEY NEVA HOLD A 9-5 YET AND HAR TEKKING SKILLS MEK HAR DONT HAVE TO HAVE A 9-5 MANY YEARS AFTER SHE DONE DO ROAD…..CARELENE YUH UP UP UNLIKE SOME A DEM WHEY NINJA MAN WRITE SONG BOUT SEH EVERY MAN WANT A PIECE A DEM AND NO MAN NUH WAA KEEP DEM……….CARLENE YUH TING TUN UP BECAUSE YUH FILE NUH FEVA SUH;-
Foota
Skatta
Demarco
Bounty
Elephant Man
Asafa
Konshens
Mavado
Waldy
Baby Cham
Happy
Britjam
RAYYYYYYYYYYYYYYYY
:travel :tkp
AND MI NAH CALL NO NAME A BAYYYYYYYYYY

0 thoughts on “BIG UP DANCEHALL QUEEN CARLENE

1. Met me read it like a suspense novel jus now and when mi ketch a di name dem mi read it faas fi dramatic effect, yuh a di bess @ yuh file nuh feva suh… Mek me whispa summin to yuh.. Den a who fah file feva suh??shh tek time talk or mouth it to me.. Me cuzzin dem teach me fi talk gypsy to, all morse code if dat comfatable fi yuh :siul :siul

2. Asafa??? Met me doh believe you.. You too lie.. Why you a tell them lie yah pon Carlene.. I think it was just beenie man and Mr. Williams and now she stop take man cause she a get up inna age !

3. Give me a f**king break Carlene is the dogshit of dogshit what does she have not even a pot to piss in not even own a matchbox f**k for cloth n boot see her lately she big like organutan and hypopotamus tan bad ya she do up both man,woman animal dog puss file so long fake with her fake pikney she don’t have a shit live in a fantasy world. her family chat her like dog..

1. before u come on ya a dis up lady carlene learn fe spell orangutan and hippopotamus correctly u illiterate embecil piece of shit u. if she own a pot fe piss inna she shoulda dash the piss str8 inna u face..BRITE nuh pussiclaaat

2. :nerd, wat a way it deh beat u bad chile? she did tek weh one a fi u animal dem? Come talk to wi..a di puss or dog she tek weh from u? It deh bun u till u all a hate pan di fake pickney..unu muss larn fi left people pickney outah unu dutty mouth..caz dem nuh nuttn fi do wid unu..guh pick up a dic and or use u word correct b4 u come a style people. Feisty..

3. Anonymous, Y carlene need a piss pot when she can just draw yuh out from underneath har bed and piss pan yuh claat?? she already yuh under deh y she need 2 piss pot for??? Huh??? see yuh chippy chippy and fava d enamel 1 dem weh old time ppl use to tun dung out a door, pass brite!!!! NOBODY IS SAYING SHE’S AN ANGEL BUT SHE IS LEGENDARY; GET IT!!!! suh dem likkle upcoming f**k truck yah weh a try fi get a buss cant walk inna d dancehall queen shoes!

4. Cawlene file longa dan dat. Dah list deh nuh eye catching, nobody amazing nuh deh pon it, but shi work wid who come har way so bees it.

1. Before anyone know bout carlene she buy house a garvey mead please read what mi seh good mi neva se her file nuh long..the half has not been told and cannot

1. What dem groupie yah a do carlene been dere done dat..a she say bun everybaddie she nuh spare none but her life was much betta dan fi dem own whey claim dem hot

1. The lady probably fuhck neatly and discreetly and neva walk and banton the people ooman dem like dem now ah days gal..why must people broadcast to the world who they are sleeping with??

2. Met ongle people wha grow wid dem granny an a suss long time wi know seh a Carlene yuh a talk but a nuh Carlene yuh a talk..Yuh haffi in a dis long time fi read between, unda and backa di line. Yuh haffi true to suss not new to suss. :cool yuh affi can si dung nex to smaddy in a di bus or in a di beauty shop an a chat out dem claat wid yuh fren an dem no know a dem yuh a talk fi really get wha dah post yah seh. File long yes but whe fi fine it a di ting she move like B6…13 pan scandal

1. Yuh bad …true to suss not new to suss a like itttttttt same way…dem nuh have no decorum and man doe respect dem so as dem dash likkle di man dem start talk…furda more a some idiot man dem tek…plus file long and nuttin to show

2. a love itttttttt like u a seh bwaay di bus blue and full a bay empty seat and u a talk bout some long belly dash whey belly gyal whey a gwaan like dem nice and dem life sad and blue nuh bumbo …u can all a chat di watchie peepie man next door in front a him n seh di one shelly lef di pot a bwile and di whole a di gravy dash whey pan di stove and di dog lap it up…mean say him come out a watch di hum business n joe grine a deal wid di real business ina fi him house..people haffi know how fi code up

5. i remember growing up and seeing carlene bring dancehall dressing and culture to mainstream her being on the mound during big cricket match.What carlene represent and exude was sexiness she was a girl who understood men and there weaknesses.she was a sex symbol but not a sex object she was something most men desired but couldnt have.Ishawna is a trainwreck she keeps on saying ohh mi pretty i am tired of hearing it.She seems so shallow and sad miss legendary please discontinue being the industry favourite ride and focus on your music

6. Met this is a likkle off topic but it deh pon channel 7 news just now how inna di Bronx the bank tellers at chase, BOA, TD, and a few more tief customer bank info and sell it to dem friend whey in turn draw out di people dem money outta dem acct

7. THIS IS SERIOUS SEVEN #7 HOLES IS ON THE HUMAN BODY AN THAT LIST LONGER THAN SEVEN #7 WHERE THE HELL DID THE NEXT FIVE #5 HOLD? Anonymous with the list u fit the criteria fi Chaka Demus & Pliers song murda u wrote to baxide

8. big up Carlene,a she mek the man dem spend dem money! BIG UP CARLENE WEH MEK BALLY CHAMPAGNE SPEND OUT THE WHOLE HIM MONEY AND FIX HER BODY,BIG UP CARLENE WEH ADOPT THE GIRL WITH BALLY AND TELL THE WHOLE WROLD SEY A SHE AN BEENIE HAVE THE LITTLE GIRL NAME CRYSTAL,BIG UP CARLENE WEH DID MEK BALLY GUH KICK OFF DOOR PON BEENIE! BIG UP CARLENE WHA KNOW HOW FI KEEP DE MAN DEM! BIG UP CARLENE WHA KNOW HOW FI COOK,CLEAN,WASH AND TAKE CARE OF A MAN,BIG UP GOODAS CARLENE SHI NUH JUST PRETTY FI NUTTEN,SHI GOOD LIKE DAT,CARLENE A DE ONLY WOMAN BALLY CHAMPAGNE WILL ALWAYS LOVE!

1. rayyyyyyyyyyyy big up carlene whey when beenie gone pan tour she tek har small tour dung a mobay and come back right in time fi gi beenie him orange juice and egg white..big up carlene whey say from u mek a money house fi buy n some gyal neva have a sponge

1. Yuh cyah a tek dung di whole place and man nah gi no good ratings…when carelene dash it pan beenie him tun a propa propa fool das y angel cudden win :nohope:
        but some a dem only get a plane ticket and a outfit :tkp

1. When she done wid danhai him haffi go therapy n lef jamaica a never marsha why him leave because him head did already mash up

2. metty BALLY CHAMPAGNE SEY CARLENE KNOW HOW FI KEEP A MAN BOTH IN THE HOUSE AND IN THE BED,CAH CARLENE FREAK LEVEL TUN UP TILL IT BUCK! HOW ANGLE FI WIN WHEN IT COME TO CARLENE??? BIG UP CARLENE WAH BALLY BUY THE YELLOW CANARY DIAMOND RING WAH VAULE $500.000US,UNO NEED FI TAKE A PAGE OUT A CARLENE BOOK,CARLENE GET HOUSE AN CAR THE DROP TOP CHRYSLER WAH SHI DID HAVE A BALLY BUY IT GIVE ARE! IF CARLENE NUH HAVE A POT FI PISS IN A,A SHE NUH WAH HAVE IT!

1. Nuh man whey did eva deh wid carelene talk bad bout har di whole a dem say di same ting and di real people dem say she like ooman more dan man so dem need fi LEARNNNNN and stop walk and style dem cratches because when u tek certain man a style yuh a style yuhself

2. As a husla, dem tings come through the doors regula, even though the diamond might have been worth that much, that dont mean dat him pay dat price feh it. back inna the days all kinda tings get traded feh nothing.

9. Metters is NOT Carlene File, Metty just teaching d young tecka fi hide n tek cuz nobaddy dont know Carlene file yet it suppose to long
    I_H_W_A take note……..

10. more time sum unno jus really read wid out de understanding behind it sass phuck’n crise man…de ooman seh Carlene tek both man nd ooman from dancehall tuh politricks yet nuh bada caan dash out all names if any den seh a “3” awf yuh head…she neva have a 9-5 (di tawk show nuh really,well) she phuck har way chue life yet here cums cockyawna wid har claim seh 9-5 nd har pus-c av sum cocky trail behind it weh nuh nawmal…har phuck dem nuh discrete ar pus-c need concrete ….of all de man really bed nd bath wearing energy gad,cocky problem asafa nd stinking mouth demarco i jus can’t wid u cockyawna….

1. cockyawna !!!!!!!
      LOL thats a good nickname for Ishawna
      a like it
      COCKYAWNA !!!!
      how u f**k elepphant man and demarco ? ewwwwwwwwwwwwwwww

11. METTY A NUH DANHAI HEAD ALONE GET MASH UP,ANYTHING CARLENE PUT FI ARE FREAKIENESS PON TUN IDIOT! MI SI WHEN CARLENE A SLEEP WID BEENIE MAN,SHI AND BALLY DID DEH RIGHT OUT. WHEN BALLY FIND OUT SEY BEENIE A BUN CARLENE,BALLY ALMOST TEK DE DJ LIFE. CAH DE DJ USE TO COME ROUND BALLY,AN HIM AND CARLENE DID A HIDE AND SEX. BALLY HEAR AN GUH KICK OFF BEENIE MAN ROOM DOOR,METTY YU HUSBAND BEENIE MAN RUN LEF ALL HIM PASSPORT.LOL

1. but mimi u know mi know bally good mi nay know him n carlene did deh___________________________________
      when carelen tek danhai pan beenie him did haffi tek it wid a smile because she always tek a baddah man
      some a dema run go mobay …carelene done desso long time ______________________

1. METTY A BALLY PUT CARLENE PON DE MAP,CARLENE WASN’T NO HOT GIRL,WHEN CARLENE A GUH EXCED COMMUNITY COLLAGE,SHI DID LOOK LIKE TELLY TUBBY! WHEN BALLY MEET ARE SHI TUN UP THE FREAKIENESS ON HIM,CAH BALLY A ONE BIG FREAK MADONNA CAN TELL YU,BUT CARLENE BEAT DEM OUT. BALLY FALL IN LOVE WITH CARLENE,AN FIX ARE HOW HIM WANT ARE,CARLENE DUH BREAST,BATTY AN DE WHOLE WORKS.ONLY THING SHI COULDN’T FIX WAS ARE TUFF CAFF DEM.DAT’S WHY SHI WEAR BOOTS ONLY,SHI LOOK GOOD BUT THE CAFF DEM TUFF AN STAND UP LIKE A MAN!

1. YES METTY DAT SAME OLE WHORE,DE OLE A DEM USE TO GUH EXCED,A NUFF 3SOME MADONNA RUN PON BALLY!

2. _______________________________________________________
            mi pan mi side ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mimi how u know dem business suh? di way madonna did large dem used to let har go pan male virgins fi bruck dem out i kainttttttttttttttttt HOW CARLENE GET OUT SHE?__________________________ my weak interior

3. mimi mi weak baddddddddddddddd di way mi a laugh mi neva know say carlene get she out because all roy fowl she tek i kaintttttttt

4. but u know madonna she did like girls :hammer dis waa rewind ……………….how carlene get out madonna? :ngakak hayyyyyyyyyyylp
            mimi madonna did come pan yah come gwaan bad one time say how she did say ladies to har ting till she buck up pan a ten inch but maybe har ting did bigger dan carlene still because is not everybaddie can stretchhhhhhhhhhhhhhhhh n come bak

1. mimi, get your facts straight. when bally deh wid carlene, she did already bus as dancehall queen and a rock inna jamaica and the world, she ded already deh wid beanie man. bally guh jamaica an meet har an through champagne crew was large demda time and money a flow it was not a prablem feh get har. bally send har to school as she was semi-literate and him use to beat her clawt regula tuh. Carlene in my opinion was and still is dancehall queen as most that came afta nuh meck one. the only wan whe meh think ded come close, was the japanese girl, as she brought flair, hype and style to the dancehall scene, plus she could dance.

12. yuh knw a wen mi really declare Carlene as gal pass good,goodie and goodas wen beenie man a married michelle and wen de man a read him vow tuh him wife tuh be de man still a declare him love fi Carlene

13. METTY MEK FRAT MOUTH MADDONA MOVE ARE SALT OLE BLOODCLAAAAT,AN GWEY,BOUT GIRLZ TO ARE THINK TILL SHI GET 10″ MADONNA IS A BOTTOM LESS PIT,SHE AND THE LONG BATTY ONE WHA NAME MELLISA ,WHA DID DEH WID DENIS WET WET! MADDONA TEK DE OLE A BRITISH CREW,SHI TEK THE ONE WAH NAME LIFE DEN SHI TEK FLOW AN DE LIST GOES ON,BUT CARLENE DID A BEAT DEM BAD. DEM HATE CARLENE CAH A DEM INTRODUCE ARE TO BALLY!

1. ye same so :hammer she have a list …before dere was groupie dere was she_________________________________________ mimi u too good all dem tings yah fi go pan di wall so di new comer dem to di ting can study…afta dem skin neva clean like carlene own :hammer

1. mimi di way she rush di wall di day smady email mi har comment it nearly done di site because she too daring……….den when mi do 3/4 check mi go find out di real business but choo dem a big ooman long time :ngakak

1. METTY SHI NUH DARING,A SHAME SHI SHAME. ALL WHEN SHI DID A TEK RAYSA FROM JOHN SHOP CREW,AN DID A F**K DE BIG UGLY RED MAN FROM MONEY TREE CREW,WHEN NASTY MADDONA CATCH DE BELLY SHI,NEVA KNOW A WHO FA,BUT JHON SHOP MONEY DID NUFF DEM TIME DEH SUH SHI DID WANT DE LITTLE BOY FI BE RAYSHA OWN! MI BLOODCLAAT METTY WHEN DE LITTLE BOY BORN HIM LOOK JUST LIKE HIM FATHER DENIS FROM MONEY TREE CREW!! RAYSHA SEY MODDONA SON COULDN’T BE FI HIM CHILD,CAH A SUCK SHI DID SUCK HIM HOOD,SUH HIM DID A WONDER IF PEOPLE COULD A BREED THROUH DEM MOUTH!

2. LOL @MET A DAT BALLY SEY!! BALLY SEY WHEN HIM TURN OFF THE LIGHT CARLENE SKIN LIGHT UP THE WHOLE ROOM! ALL WHEN CARLENE DEH WID DANHI SHI DID A HIDE AN TEK BALLY. MI RATE CARLENE MI NUH CARE WHA NUH GAL WHA SEY BOUT ARE. NUH MAN NUH CHAT BAD BOUT CARLENE!

1. METTY I NEVER KNOW SEY DE GAL MODONA RUSH DE WALL,IF I WAS HERE I WOULD READ OUT ARE FILE,AN DEN GIVE THAT LOW LIFE DIRTY BITCH! DEM IDIOT GAL DEH B4 AND AFTER CAH SET FOOT IN A CARLENE SHOES.NOT NOW AND NOT EVERY!

2. See di comment here
            Madonna ,yes mother f MADONNA.just get a call that my name was beign trash by a website i knew nothin off.well my fellow haters ,1.barbee is my friend now an will be forever,,nuff a uno a go waan be her friend when she buss ,but it will too late,2.yes i use to like pussy but after meetin a fine man with a 10inch dick i had to stop..got more pleasure .3.i am married with 2 handsome boys..nt because i stil use my maiden name..yes bitches nt baby mother or girlfriend,,,someones wife..opps can u say the same..4.yes i anm a diva i wear only brand an my gucci collection is sick,,i dont steal unlike some off u..5.i neva line up an get royal treatment where ever i go..5.yes my f**k game gave me a 745bmw…omg i am so good….6.an last when i like girls i only like attractive,sexy,,model material ..so for all u hater maybe u were too bad shape for me thats why u werent my type..sorry a good diet would work…7.to all the men i ever had thanks for treatin me like a diva..i might nt be the cutest girl but bitch i am dammm sexy,,an rem its cute hole that wins in the end,.to all my haters u can fine me on facebook where u dont have to hided behind no names,,to my fans luv u all..maybe next yr u all can come to my bottle poppin bday bash,,,enjoy my pic on fbk..its for all to see,,,bye now until u guys fine something new to talk about me

14. WELL YU KNOW WHAT METTY,WANT DIRTY FRATY MOUTH MADONNA RUN UP IN HERE AGAIN,WHEN SHI HEAR SEY ARE NAME OVER HERE. MEK MI GET FI DONE ARE NASTY RASS. MADONNA YU PAY BACK FLOW HIM MONEY YET WAH YU ROBB UP FROM THE STORE?? METTY A BET DAT BITCH DONT COME OVER HERE COME CHAT NUTTEN!

15. MET YU NEED FI PUT UP SOME A DEM LONG TIME GROUPIE YAH,PON DE WALL MONTHLY,MEK DEM FILE GET READ! HOW MADONNA FI GWAAN LIKE SHI A GOODAZ WHEN NUTTEN BOUT SHI,AND ARE CREW NUH GOOD! MADONNA NUTTEN BOUT YU NUH GOOD CAH YU CAH OLE GAL,NOR MAN! BYE GIRL!

16. #1 A WHA DUH NASTY MADONNA BOUT SHE IS SOME BODY WIFE! MADDONA JUST REMEMBER SEY A GREEN CARD YU MARRIED THE MAN. #2 MADONNA JUST REMEMBER THAT YOUR KIDS ARE BY 2 DIFFERENT MAN….#3 TALK HOW MI PERTTY HAIR FREN NAH GIVE YU NUTTEN FI YU SON! #4 BITCH YOU ARE NOT A DIVA IN NOW WAY SHAPE ARE FORM.YOU UGLY ASS LIVER LIP BADMIND DELUSIONAL BITCH #5 YOUR F**K GAME GIVE YOU NUTTEN BECAUSE YOU WAS STILL MAKING PAYMENTS ON THE 745 BMW. #6 DEM SOON KILL YU BLOODCLAAAT IN A NYC FI A SNITCH OUT PEOPLE WHEN YU ROBB THE PEOPLE DEM THINGS! I WILL CATCH YU NEXT TIME ON HERE!

1. Mimi, yu “pretty hair” friend need fi a tek care a him pickney, that’s sad.
      Evening Met-no pics of this virginal woman “Madonna”? All this bout har me would a love fe see whey she look like.

1. Met, me a wonda if a dwight a de “pretty hair” friend mimi cali a talk bout? dwln_______ de oman far from diva hood but man fi mind de seed.

1. Mi nuh believe di bogle part because after tiger did put har ina di video and she start bruck out a bay big man pan north coast n bad man to har ting.

1. Met, so me say to because (from what I hear) she use to do har likkle hair but never a bruk man to har thing and bogle SURE DID BRUK until the big heist in NYC.

1. bogle not her speed people mek up story desso oo……….fi bogle and di heist ….which heist dat di big ooman or di young man dem? :nerd

2. lol…the big oman was the hotel…oops house and the other was the “big” man. Other than that-you right that far from de girl league.

17. What away nasty ishawna post tek a turn.
    Den all a dem man yah Nuh know eachother? An a bare artist and gunman….aaahhhmmm mi done mi cawh badda.
    Bubblelikesoup

18. Carlene list: pliers, junjo laws ( one of dancehall biggest producer/drugs don) Beenie, Bally, danhai, Vivian Blake, dats all mi know lol many ppl Neva know bout junjo laws di iconic producer but it’s a fact, har list still short compare to di down sound brownin dwrclll

19. mi forget di dance still, but wi reach a di dance,and dat time she on Moses leff,suh Carlene a f**k Bally and dem inna di dance,Bally and him Crew,di whole night dem a style di Dj,mi forget di selector name but him draw {Old Dog} yuh waan si Bally crew and Carlene a point tuh him and a seh Old Dog like Wee,mi tell yuh from mi heart,mi tink seh Moses would a war with dem dat night,cause di man did vexxx,memba she diss him big time dat dance and clown him out,4 or 5 days later she call him and di man guh link har!!!!

1. ________________________________________________________________________________________
      afta dat him really go back wid har nohhhhhhhhhhhh sahhh dem gyal yah need a likkle a wha she have

2. benie could not challenge champagne crew dem deh time deh, that crew was made up of nuff young hot heads who were extremely loyal to bally as he did treat them well. beanie had to hold his corner or his career would have been done due to the embarassment, after the crew done with him. remember that bally dida run the place red and he had numerous backatives. benie had to friend up dat.

1. das how it go..people see har n dont know har business…u haffi ina it ina it fi know di movements but di polly royal peeps can confirm :hammer

1. ___________________________________________________hayyyyyyyyyyyyyyyyy triston talk di tings mi neva know a pepe him mek di song fah :ngakak pepe say him nah go eva stp sleep wid carelene

1. Dem seh Beenie did set someone a di house fi watch her das how him find out bout di man dem and him was getting bun n never lef a jus dat danhai money did taller so carlene did get bright wid it n waa lef but him get bun str8888..beenie love dem kinda woman deh

20. @triston….mi roun a gyal farm wan nite an a di same ting Bally dem dweem Beenie look like him did out fi cry lol mi a wonda if a di same dance yuh a talk dwrcl mi seh tears full di dj yeye

21. Met why dont believe di Bogle part him ah pluck har fram shi ah guh Johnnie’s joint pan Wednesday night’s as mi sey fram before shi bruck out FACTS!!!

22. Met: him fool fi Carlene, man a tell him seh she a bun him and di man turn fool,di man seh when him a wuk it, him feel like him caan touch di sky!!!!

23. mi memba Jagga B turn fool tuh,over one a di ouch gyal,mi tink a Debbie,long time mi did waan Debbie,bwoy dat gyal did sexxy!!!

1. mimi. go back to time span. when did Carlene reach new york? what year did Carlene and beanie deh? Did she go with beanie after Bally?. Bally meet carlene as she was selling, him said she gave him ba..ywash. back in those days them freakynees neva tunup like now, so he was very impressed, plus she ded look good, name a call up,she was already well known.
      Ps. puertoriquenno,yuh deh bout long time

1. carelene and beenie did deh pan di low fi bout a year den it come out because beenie was not carelene man he was di side man fi a while

24. Met, post like this calls for some pictures to refresh the readers mind of the characters in play.
    Icewata we can figet, not like the post wasn’t about her anyways :hammer

25. a long time beenie man fool fi carlene,him mek carlene tun him in one big idiot! the biggest lie beenie man tell is bout the little girl crystal,sey him breed carlene an a fi him daughter…..lies lies and more lies carlene and bally adopt that little girl. when bally get lock up in a 1999,that’s when carlene and beenie man deh right out. crystal was a baby suh beenie move in an a tell people sey a him breed carlene!

26. Stick a pin, onoo lef out Big Bunny whe did get kill wid Haggart n Blacka Douge, memba a 3 a dem did dead da day dey. Bunny from NY, did have him tings but him low key, one sweet bwoy, tall, nice complexion n very good looking, a him Carlene did weak to, him did married to Debbie a nurse a NY n did jus buy a raas house a Jacks Hill when dem kill him
    Him couldnt badda wid Carlene so dats y shi go full-time wid Bally, a tink a Bunny did rescue har from Junjo whe use to beat out har claat
    RIP Bunny, u did jus in d wrong place at di wrong time. Metty if mi did have a pic mi would send u, one sweet boononous bwoy, tall like 6’3″ and have a piece a sexy body wid a nice sized dick too

27. dis a di good ole suss it sweeeet mi!! lol
    dem type goodas yah naah mek agen.
    mi naah lie meed a pay calene fi a few lesson r two :maho

1. I was a youngin ina dem time deh so I only know few and far people must submit or at least give some info because a doe know errybaddie..

1. ok bet this sound like a start! metty i know some things,bout them long time big woman/groupie yah! from kingston to mobay. met all nasty madonna a chat up her stinking mouth and she is a undercover whore!

2. Met Dem (me to, lol) glad YOU and the internet wasn’t around BECAUSE…all dog hide. rotff Guess you going have to play catch up! lol

28. metty i’m in my late 40s. a nuff a dem mi si bounce round like ball and now come a gwaan like dem a lady! OMG R.I.P BIG BUNNY YOU WAS A SWEETHEART! GONE BUT NOT FOR GOTTEN!

1. MIMI, U KNOOO DI TINGS. Mi sey all now mi a grieve fi mi Teddy Bear Big Bunny. Sweet, Sexy piece a bwoy, none a dem nowaday so called hot bwoy ya caan look like him, him looks n body alone mek clothes look prappa pon him. When mi hear dem kill him, mi had to go Madden go look pon him fi see fi miself sey mi undercover sweetheart dead. Mi n him did inna tings but cuz mi live uptown n low keyed nobaddi nuh kno bout wi, but dat bwoy did LOVE mi cuz a how mi keep it low. When mi ready mi fly go check him a NY n go dinner in di city, original nobddi naah fi kno wi a do di tings. Sweetest big dick ever, mek sweet love, him kno him ting big n him nuh pressure mi pums wid more dan mi can manage.
      Mi see fi miself how Carlene did weak to him n use to stalk him hotel a Wyndham a New Kingston when wi lock down n him a love mi up, treat mi like a real princess cuz NOBODY never know bout wi. When him buy di house a Jacks Hill, him call mi over regularly, wi swim naked inna di pool, sex n him cook fi mi. Bwoy hand sweet. Mi bawl fi weeks when dem innocently kill mi big teddy bear, up to recently mi dream bout him. All because him a try keep it real n go check Haggart dem pon dem ends when him ready.

29. Ishawna dem do you yah so mama..foota head the list but Fi make post wid Carlene anna go compare I don’t get it..like really what else is in the news..

1. metty yu did have a picture man name,jack sour an him son name prince sour! dem man yah was the really picture and video man in a de early 90s,b4 night rider come around! metty yu need a day out of the week fi dem long time groupie yah. dem young gal nuh have nutten pon dem. yu did have the one dem wah a work in a sandra lee shop. and the next shop down stairs wah de gal suzan did own!

1. yu go mention Sandra Lee…Met set yu email pon bussssssy fi when MiMi start drop into it! lol
          Mimi come wid let these cheap ass tricks and de fish dem know how old school set the pace before dem come and ratchet up de system.

30. @Mimi Cali all weh u say bout Carlene n Bally a true, she had that nigga nose wide open n stupid. A that nuff a dem gal a nowadays fi understand, a nuh jus cockyawna. Nite metty

31. mi sey metty dem time deh lucky british and him stay bad brother bangie british,dem time deh lucky neva did pick up dutty foot sandy yet. him did a walk an clean up the place. mi sey metty sandra lee salt yu rass,the one night lucky hide an guh f**k sandra lee. up a him apartment up a oakland court. dem shoot him up! dem time deh sandra lee live wid are man.met dem time yah competition stiff fi de man dem.cah madonna did a f**k lucky fowl and a few more man!

32. Yep, pics I say…I really want to see this Bunny 🙂 and Bally, and Pepe. Yep Carlene that’s my girl from long time… She is the original, these girls now days don’t even come close!!!

33. Morning, me miss this yesterday, back inna the 80’s and 90’s there was a vast pool of money man. Not like today, and woman tek man to achieve, nuff gyal get house, car, land them did have ambition. Not like the groupie nowadays who put bag, clothes, shoes and plastic surgery ahead of stability. Carlene did know who have the bag and use her attributes to achieve what she wanted. Bally and Beenie never stand a chance. When she tek Pepe and Danhai she interfere inna people marriage and that is a no no, but she did smart.

34. Good morning bloggers. Met, just a little bit of tea for you. Not only did she tek Danhai on Beenie but when dem kill Bogle and him and John Hype did in fear fi dem life, guess which part Beenie did a hide out? A Danhai place! I forget where exactly it was Met but it was gated and very nice. I think it was an apartment. Can’t remember exactly. Mi know because mi use to deal wid dis drugs yute weh did organize di security for Danhai that day because him did a go di PNP rally. I saw Beenie and Danhai with my own two eyes that day and dem time deh everybody did a wonda which part Beenie did a hide. Carlene yuh ratings buck!

35. Met, mi can tell u fi fact Big Bunny wa di only man Carlene couldnt control and a him lef har. Yea him love pretty girl, but him love when u decent wid it n nuh too out dey. She neva get ova Bunny till di day him dead

36. Big right up Danehall Queen Carlene!!! Metty I was a teen and was able to get into these parties because my Hubby was a whose who back then! MIMI CALI you the TRUTTTHHHHHH! Yes, @Triston Bally was with her before Beenie and the party you speak of I was there Club Liganea,Gyal Farm. @Sweet the CHAMPAIGN was poppin’ back then with money to spare for the days ahead. Not like the Jay Icahn’s and Mappy Champagne of today who get consignment liquor and can’t afford a Patty or to look after dem yute!
    Back to the Homey Carlene, very smart, funny Chick, no lie she had Bally eating out the palm of her hand.
    MIMI CALI one correction Bally NEVER kicked off a door in life, he is and was no bad man but he had a right hand dude along with the Champagne thuggies that checked for him and carried out the order! It was them that went for Beenie, was going to kill him but last minute Bally called it off.
    Dayuum Carlene should have been better off than she is!

37. yoww Carlene ah di fuss woman inna dancehall whey mi just love fi see di gal full ah charm fi daysss I was in my teens when I started hearing & seeing her doing the courts promo with those famous yellow cars back in JA she was so pretty nuff ah dem gal yah still caan touch her beauty fat or nah. when she smile its a wrap gwaan chu Carlene I will forever remain a fan & mi is not a girl whey too fancy females so yu must know oh I used to tune in to her talk show just to look at her even tho most times the show was a drag but she had this presence u cannot escape like a spell lol

38. Ms glamsense Madonna I met her a few years ago when an upcoming rapper was kinda hott and she was an organiser of the show she seems cool but see me & know me is two diffferent thing. wow the things you read on here. So where did The big boss at Guardsman ltd fit een a carlene life? think his name was kenny benjamin

39. good day metty! i am at work i will be on brake very soon,i try to email you,don’t why it’s not going through!! METTY YOU NEED A TOPIC FI DEM LONG TIME GROUPIE,YAH CALL. WHERE ARE THEY NOW! LOL

1. Lets hope Bally have him tings put down so him n Carlene can live it up inna dem middle age. Mel shi all start go back a gym n run di place red again, show dem wannabes how to floss

40. u know me wish me could ago back in ttime in da 90s I was too young dis story sweet me till!! ah ppl dem u call dancehall celebs ballers bottle poppers with leftova not like dese nowadays hungry belly flossers n beggars

41. metty BALLY love CARLENE mi a talk real love,yes him use to beat Carlene cah shi nuh romp fi run de pussy red! beenie duh de song fi Bally nuh gal cah sidung pon mi head,any gal try dat shi,a mi a run de pussy red red! BIG UP YU GOOD OLE CARLENE,ALL WHEN YU BIG AN FAT,YU SKIN STILL CLEAN & YU STILL PRETTY,UNLIKE SOME A DEM WHA BEAT OUT AN TAN BAD!

42. No sah what a story noice , met u need to do a day about these people :recsel make me feel as if am reading a book @ met belly finish har book wonder what happen to Marcus lol big up miss Carlene original dancehall queen :peluk

43. Met I think this is the sweetest mix up ever. I was born in 1992 but Carlene reminds me of my mother in terms of looks and complexion. But my mom is fan of Carelene they used to do their hair a the same place back in the day and Carlene use to chat Beenie bout him a bun har and she nah sid dung and tek it suh she do the same. And she say she had her last straw when him lie and seh him come from tour pan a specific date and actual came two days early fi go sleep wit duty gyal. But Carlene is a interesting topic, reading comment makes almost want to be 22 in the mid 90s. Hopefully you can plz do a where you now or something about women like Carlene from that era.