MET..YOU KNOW HIM DID DEH PON MI IG AND MI DID A GIVE HIM PROPS FI A BIG UP HIM OOMAN DI WAY HIM DO…BUT MI REALLY START TECK NOTICE A DEM CUZ HIM LUV TALK BOUT PPL A HATE PON HAR, LOL… MI HAFFI ASK MI SELF IF A DI SYNTHETIC LACE FRONT DEM PPL A HATE PON OR HAR GRANNY FACE. DAMO YUH GYAL HAFFI “NATRUAL” LIKE YUH SEH CUZ SHE IS NO “NATURAL” BEAUTY CUZ SHE IS NOT EVEN CUTE, NOT EVEN HALF WAY…GWAAN TRU WID YUH OOMAN CUZ NOBODY DON’T GRUDGE YOU FOR HER, NOBODY…AND WATCH DI LIAD PPL BOUT “BEAUTIFUL”…..
Maybe him mean “natural” compared to the plastic body and fake “everything” girls out there. Everybody needs love…..even “stay-bad, wig wearing, granny looking transvestites”. I don’t think she’s an ugly girl just too much makeup. Wish my boo did a big me up pon him IG like that and a mek mi him WCW or him WCE. Dwlll. Wid all weh a gwaan nowadays…..mi happy fi dem. Gwaan try yaw Cho-co-latte. Peeerrrrnnnnn. (Doe wear dat frock again tho….di color nuh fit yuh).
Joke dis right?? Right??? Right?? LMBCAO
Is this person a transvestite? Look like a He/She.
needed this laff a swear, this strong back man better get away from here i am weak as phuck :ngakak :ngakak
:angel
LOL
You and 2:25 got it right! Met! this is a “eau natural” phuckry 😀 😀
PP
:angel mi doe seh nuttin ooooooo cause mi feel some type a way :angel
:hammer
Met cya play esi!! SMH… Isn’t that makeup, a wig AND lipstick on the natural beauty? IJS!! :hammer
nohhhhhh raily…is a whole gender on another gender :angel
no man damo love him ooman(?) bad.
damo an him oman can pass fi bredda and sista betta him did seh #wcwMYSIS
lmfao no sah mi weak…just notice di caption please “NATRUAL”…yea she(?)natrual becah she definitely nuh natural!
What’s natural about her??? With fake hair….
O.o…Ummm….
Mi dis ah pass by still…. :tkp :tkp
The caption said “NATRUAL”…………..
Is she related to Sally??
She’s a nice person I use to go to school with her beautiful spirit
Wat her which school Calabar???????
MET..YOU KNOW HIM DID DEH PON MI IG AND MI DID A GIVE HIM PROPS FI A BIG UP HIM OOMAN DI WAY HIM DO…BUT MI REALLY START TECK NOTICE A DEM CUZ HIM LUV TALK BOUT PPL A HATE PON HAR, LOL… MI HAFFI ASK MI SELF IF A DI SYNTHETIC LACE FRONT DEM PPL A HATE PON OR HAR GRANNY FACE. DAMO YUH GYAL HAFFI “NATRUAL” LIKE YUH SEH CUZ SHE IS NO “NATURAL” BEAUTY CUZ SHE IS NOT EVEN CUTE, NOT EVEN HALF WAY…GWAAN TRU WID YUH OOMAN CUZ NOBODY DON’T GRUDGE YOU FOR HER, NOBODY…AND WATCH DI LIAD PPL BOUT “BEAUTIFUL”…..
mi nah seh a rerd ooo causen seh mi doe have no luck 🙁
His that a man Dresses like a female? If not that’s one ugly he/she damn!!!!
Maybe him mean “natural” compared to the plastic body and fake “everything” girls out there. Everybody needs love…..even “stay-bad, wig wearing, granny looking transvestites”. I don’t think she’s an ugly girl just too much makeup. Wish my boo did a big me up pon him IG like that and a mek mi him WCW or him WCE. Dwlll. Wid all weh a gwaan nowadays…..mi happy fi dem. Gwaan try yaw Cho-co-latte. Peeerrrrnnnnn. (Doe wear dat frock again tho….di color nuh fit yuh).
That’s crazy I don’t know her but maybe he means natural in his way not doing belly,butt and so on
She maybe NATURAL in body but she is NO BEAUTY.. Har face long and har mouth mash.. She and Sally related cuz dem ugly alike
You guys are so critical and harsh. In my opinion, he looks fantastic.