DEM SEH A JUNIOR REID

A prominent street selector is now accusing a popular artiste of assaulting him. According to the selector, he and his team were playing at the popular Nipples Tuesday in Waterhouse, St Andrew, recently when the artiste and his entourage walked in and demanded that his new song be played.

“Him walk inna the party and not even stop at the bar, him just send a man come tell me that him want him song play right now,” the selector told THE STAR.

The selector alleges that he was unable to play the song right away as he was not the one at the console at the time, and that the artiste’s song did not fit in the current juggling.

“Me tell him fi hold on likkle, and mi nuh know wha him go back go tell the artiste because him come to me and say me a get too hype and gimme two box inna me face and mi drop a grung,” the selector said.

The seemingly upset selector added that after a few heated words, the artiste and his team left the venue.

“A nuh the first time him a do this. Him a mash up music. He needs to stop. He is walking with entourage and a bad up selector to play his song. No other artiste nah do dat,” he said.

Questioned as to what he would say to the artiste if he had a chance, the selector told THE STAR that he would encourage the artiste to stay home because he is no longer current.

“Him old. Him nuh hot. I don’t want an apology from him, just stay away from me. You can’t claim that your a big international artiste and haffi a war selector to play your music. I don’t owe you any favours,” he said.

Attempts by THE STAR to contact the artiste yesterday were unsuccessful. Several calls made to his phone went unanswered.

41 thoughts on “DEM SEH A JUNIOR REID

1. him stink nuh fck . JUNRIOR REID go siddungggg NOBODY WANNA HEAR UR FCKIN MUSIC!!! leave people alone u had your chance now have a seat

2. Mi not saying junior greed is right but that selector chat too much n gwaan like him is known all over the world wen a last week people know him…su if the artist walk in and say play mi song play it a waterhouse him come from….Mr selector u use ur mouth 3 much…

3. @Max not bcuz hez from waterhouse Wen dem did bun out junior reid out a him house y him neva guh box dung di smaddy? Kmt junior reid is not a Beenie man! Or mi uncle King Jammy fi a dash box him too broight!!! The selector did the right thing else people wuda start walk out! Junior guh sit the f**k dung! Guh sleep wid charm agen mek shi rub off sum charm fi u career den agen i for one dnt want listen u agen u r vintage :alay

4. “…him come to me and say me a get too hype and gimme two box inna me face and mi drop a grung,” the selector said.”

:hammer HIM TALK IT BEFORE IT REACH YAH

Him music lives on regardless of being current or old. JR nah mashup music. You stink ass selectors and promoters murdered what Reid and others built.

PP

5. Met good even… Matters good evening

Lmao Lmao Lmao “him not even stop a di bar,” suh if him did stop a di bar yuh would’ve play it or tek di bax?
    And why Jamaicans love behave as if “you are no longer happening” then yuh mussnt’ get credit for your past contribution?!?!
    Das why other countries a embrace reggae and a mek money offa it because some of unuh idiots weh a called the DJ them that made it possible for the young ones to have a platform “dinasaur.”
    Notice how Farin and other places cherish dem legends? Unuh! Smh, unuh don’t give to Cesar what’s due.
    And I doh condone acts of violence or intimidation an less dem a murderer, teef, etc…

6. junior greed wan fat sowa Yankee gyal deh philly a seh yuh a di fus dread suck har pussy weh yuh nuh guh dung deh guh bax har fi shut up? Dwrcl

7. Junior Reid arm a kick but natural man natural the whole store smell like green bush or cedar tree . come par with me daughter never even if u bow with that nasty goat beard u tie and roll up.

8. de selecta name Wessy Wessy from Swatch, a TG him cum from. All a unno weh a defen Junior Reid fe glad seh Garden mash up cause Junior Reid wud a get fix up.

9. KMT !!! Mussi true him tek the pic wid Rihanna weh day it fly up inna him head! Is not like the man run him an seh NO the song jus nuh play yet, him a artiste or badman?? Pick ONE plz ! See Addi couldnt choose suh the universe choose it fi him !

10. Wessy Wessy de selecta name from Swatch, a TG him cum from. Junior Reid fe glad TG mash up cash him wudda get fix up. cause Wessy a yute weh use to play Junior Reid song dem wen nobody else nah play dem a few yrs ago, so him shouldn’t diss de yute

11. de selecta name Wessy Wessy from Swatch, a TG him cum from. da dread bwoy de fe glad se TG a muh de TG like 1 time cause him wudda get back diss longtime n affi love it. Wessy a yute weh use to play him song dem a few yrs back wen nobody else nah play him song dem, so him shouldn’t diss de yute.

12. Arm green su*k pu*^y T.G come ina it NOW…is not only wessy wessy fi get 2 box more a dem need fi get it..all den selector yah du is take bout under gal n money pull up…is full time them get 2 r 3 box if pull up…how u fi diss di man a him place a 1 song him ask yu fi play not a entire CD..

13. Him too brite. Have no right fi box d yute whether him hype or not… D selector sey wait him soon play it. Ano so music go. Dem caa just play a song out of the blues. If junior reid affi box ppl to stay relevant den him days dun fi tru.
    Go sit down wid unno warmonger self. Fi a big man u fi show respect fi get respect

14. Maybe mi is from a different breed but mi just nuh understand why anybody would even be mad at the Selector or even give him any type of blame or think he was wrong. Really??? I could understand if a verbal altercation between Junior and the selector turned physical. But him just walk up to him and say him a get hype an box him so. Wow. I guess if him did in a dark alley with a gun, no telling what would happen. Typical attitude of alot of US ….. We always feel entitled. Smh. Nuh him sing bout “One Blood”??? I guess the Selector naw no blood. Smh.

15. @mamacita if feel u but now a days the selector act like them is the artist n the artist should act like the selector…I know that the selector in this said something that didn’t went down well with junior Reid cuz him use him mouth a lot like is him the people them come fi hear not the music…a next thing them fi stop have the girl’s doing all kinda things fi money ina di dance..

16. Junior Reid fe gwaan betta dan dat fe real yes. If a likkle nobody, immature upcoming rising star do dat, mi coulda see tings from a desperate, poverty – stricken point of view. But when a mature, experienced, and well – known person gwan wid dem phuckery ya, it mek yu wonda a wey dat fah!

17. Nuff a dem selector fi get box up. When artiste send cd dem a ask fi money. A nuh junior reid alone a beat selector. Is either u bad dem up or pay dem. Bullet bullet

18. All of who commenting sound hurt like uno beg junior Reid a f**k and was denied,just saying bcs we all luv money and he has it

19. i here that the madd rass dey freaky bad, is not pussy alone him eat, it alledged that he ravish and eat all the the dutty part pan female too, hope its not true

20. Is either people stand up for something or fall for nothing. Junior Reid has no special entitlement for someone to play his music. him outaorder and bright. is long time I have heard that he has a very malicious attitude, and as a big old dirty buzzard he needs to calm down. This is why we cannot have peace in Jamaica, because those who are in the position to educate the younger youths are disrespecting them and expect respect in return. This is unrealistic .

21. No love for legends around here… I’n’I don’t support the violence still–even though Bob Marley had to do the same thing back in the day.

None the less, such selectors are very disrespectful. It is okay not to play the man’s music. However, to say that the man is old, that he needs to retire is asinine and that seems to be the running theme of today’s youths.

“Jr Reid, mi neva star nuh movie and mi neva mek nuh gun. Some a follow di pope and him a satan son. Dem tek wi money buy bombs and guns” ~ Bounty Killer

Right before the aforementioned lyrics, Jr Reid solicited the youths to put down there guns and now here it is, he is being accused of using a gun…

22. junior reid did d same a tivoli in 2009 i think. swatch sound dida play it even did come on zip info at the time. if ppl nuh ave time play u song jus bill n stop behaave like u a new artiste. plus met d selecta nuh chat too much.