IF I LAUGH YUH SI……………….BIM WHERE IS YOUR ADAMS APPLE?? HOW YUH SIDUNG AND LAP UP DI BALLS SO??
24 thoughts on “BIMMA NO GENDA SOME YEARS AGO”
It’s very obvious that Bimma is a battyman, so why dwell on it? Low di man and mek him batty bun him in peace nuh. Time fi come up with something new now
TBH! I think Bimma is a woman. The hands look like a girl . I hVe never been this confuse Bimma take androgynous to a next level. Well kudos to this person for living how dem want to
Ur telling me that no one knows what he/she is. Well me nah seh nutten cuz I buk him once in Pmore and a tru me nave a clue. But those pics let it seems like a female still.
It is truly dat mouth. Something about that mouth is not right n very confusing. Everytime I see a pic wid dis thing here my stomach starts to hurt me. Like dat mouth has gone through trials n tribulations inna its time.
It’s very obvious that Bimma is a battyman, so why dwell on it? Low di man and mek him batty bun him in peace nuh. Time fi come up with something new now
A who u bout low di man …. Bimma no genda naw haak but u a pit . him look like him do a lot a suckings ketch di mouth
Pouty :maho :maho :maho
Nice bed head
Mi still feel say is a butch female
I agree anonymous that its a butch
That’s a girl
Leave him alone, he’s actually a boy.. A hot sexy real male species. Oh!
Why doesn’t he/she have facial hair? Or razor stubs??
He’s a man. He went to St. Jago high school.
Met Yanique and Kitty was at each other’s head on live TV :matabelo
F**king battyman!!!
Ur telling me that no one knows what he/she is. Well me nah seh nutten cuz I buk him once in Pmore and a tru me nave a clue. But those pics let it seems like a female still.
True, me neva see one lick ah hair pon him face. Yuh know ooman can tek hormone and grow beard.
That’s a guy, or was a guy, went to hightschool with him, not sure wtf he is now lol
GM MET…try get an interview. He owes it to his fans and supporters to let em know. :maho
It is truly dat mouth. Something about that mouth is not right n very confusing. Everytime I see a pic wid dis thing here my stomach starts to hurt me. Like dat mouth has gone through trials n tribulations inna its time.
Ask Nazarene bout macka di likkle fish rasta dem a dem a f**k Macka right through all did a live wid him
Ask Nazarene bout bimma kid cuz dem did a f**k him Jesse and tommy whole a dem a fish
I wld like to know his gender an am not talking wat shehe chose to b am talking wat heshe was born as