Blacks love the whore dem mi cah understand how him lef one whore to the next last week when mi did deh a Florida me see the whole a dem in a di same section.blacks di people them wah kno a Weh yuh have suh?none a dem nuh look good a wah??
First of all Jodi and blacks Deh way back in the days ! Everyday unu get up with something new bout the girl ! A better unu talk bout she and Wall Street Beverly son & right now me see Jodi a post her pan pan her snap stop try style the gal ! Unu hate tun up
Bet any money a Figga nasty whoring baby madda Tay send een this. Bitch go worry bout your nasty life and stop watch the people then and your life a spoil. You claim you and Jodi is A1 from day one and yo don’t stop class and chat the gal. Black and Jodi lef long time. Memba wah day you run go do surgery again fi look like the gal dem an nearly dead. Next time go do surgery pon yo pussy and you just might keep a man. Ole bulldog looking BITCH
Rashy Tash go look a life. Everyone f**k figga when unno deh. He ate my friend pussy many times u mad over him like him have money smh go worry about ur kids and low people teefing whoring gyal
Dirty wanna be Jamaican Tay your whoreness cyaaaa delete. No man yo f**k nuh want yo Sheldon have him good good wife. Go release the knot weh you use tie yo suck pussy baby fadda figga and go tek back the jacket weh yo give him. That pickney look nothing like him str8888 JACKET.
Blacks might be up under her but he can’t sleep out , the babymother nah play uno ever see blacks post nothing with kimeeko when him go out a pure hide an f**k them do only kimeeko hype up herself
Jodie f**k gal jodie everything kim tell jodie she call ppl and chat u sameone tell ppl seh dee breed fi nico cuban and dash it wah and more thing old dun out bitch all u cusin man diamond u f**k so stop it
Due to how uno say kimeeko hype up herself a di man a hype har. Dem nah hide and f*ck Blacks deh everyweh wid har me have har pon snap. Uno think cus him nuh post much that validate nothing. And how uno know him cya sleep out and dem fly out together regular??????????? Weh him baby madda did deh????? Dat never get pick
Tay breed fi Sheldon and dash weh the belly. Pickney nah hold man again. I don’t know why she never just have the baby and give it to figga like the last boy
Yow uno stop call up figga babymother name yow any body could send this in after a nuh kimeeko alone black a f**k yes him did a f**k Jody them stop f**k longtime what’s wrong with you people another thing again stop call up Sheldon name in a the mix this story is about Jody and kimeeko and blacks ,
But a wah this bout blacks a man that live with him woman a him yard , look how him ugly I don’t care how much money him have black couldn’t lay down pon top a mi them gal a chest high not even my Pusey black cah suck to how him ugly , black is a show off cause him nuh have no money kimeeko just love the hype that’s all , this little girl stay walking an f**king down the place the baby mother nuh inna the hype at all but trust an believe she can shut that shit down some a uno wah a comment need to get the fact straight
All blacks do is walk an talk about him friends them to the gal then wah him a f**k tell the gal them all a him Fren them business , black nuh real as for Jody black might still be f**king her on the other girl is just a show none a them a nuh gal wah yu wife , just pure waste man and gal deh a road
The gal wah name shan from queens blacks use to f**k her too ,a the same way the two a them use to be all about till him find kimeeko I can tell you this much black a everybody man like them gal need to get it together then just f**k anything fi get a little 300$ that if them get that much cause blacks babymother dont work an him have too much responsibility fi mine so much a them then again maybe then just love the hype on the other hand black nun have nothing fi hype he don’t even have papers nor even a car him nuh own in a America waste man instead of carrying on he should go set up some business an leave them big pussy gal ya alone shan kimeeko an Jody is known to be whore in the street all a them walk an f**k woman an man nasty gal them , you see how them man ya duty an him have him good good woman a him yard
blacks babymother is a stalker and a run blacks head.. she nuh ramp fi go inna him phone and stalk gal.. look at bloodclaut ugly blacks… blacks baby madda not even look rass good. gal stay bad like.. blacks a spend him drugs money pon the side gal dem….blacks u are a gal clown to yuh ugly baby mother… a she a run yuh head yuh haffi eat drink and sleep when she tells u too.. f**king ediot
Jodi and Kim not in the same category. Jody a ole scamna and thief. Kim been getting her own money that nigga prob around just to eat the booty like groceries
Dirty bloodclaut front seller Jody leave the people dem life alone and go worry bout your STD pussy and your retarded pickney. Stop watch the girl pussy and the man cocky you already get your turn nastiness. You have no f**king class and no matter how much time yo scam and fix up your body your face still look like you ave down syndrome. Executive man thief like you still a wear baby teeth. Go turn in the red bottom dem and go fix up yo nastiness. You fi mind your business and stop tell people say Black a mine Kimeeko yo sound vex say money nah done on you. Find something do with your life beside sell front and walk naked with your breast at your knee. Your madda should a swallow you dog. Blacks no want you my girl you a community mattress. You f**k man woman and animal stop rub on the bleach and drink that shit an kill yourself bitch. You not fooling nobody a you send this
Nasty stylish tash lef Jody alone
These eediat nuh stap bathe inna champagne but dem ever look dirty like dem need a wash.
First of all Jodi and blacks Deh way back in the days ! Everyday unu get up with something new bout the girl ! A better unu talk bout she and Wall Street Beverly son & right now me see Jodi a post her pan pan her snap stop try style the gal ! Unu hate tun up
Waste ppl
Bet any money a Figga nasty whoring baby madda Tay send een this. Bitch go worry bout your nasty life and stop watch the people then and your life a spoil. You claim you and Jodi is A1 from day one and yo don’t stop class and chat the gal. Black and Jodi lef long time. Memba wah day you run go do surgery again fi look like the gal dem an nearly dead. Next time go do surgery pon yo pussy and you just might keep a man. Ole bulldog looking BITCH
Rashy Tash go look a life. Everyone f**k figga when unno deh. He ate my friend pussy many times u mad over him like him have money smh go worry about ur kids and low people teefing whoring gyal
Dirty wanna be Jamaican Tay your whoreness cyaaaa delete. No man yo f**k nuh want yo Sheldon have him good good wife. Go release the knot weh you use tie yo suck pussy baby fadda figga and go tek back the jacket weh yo give him. That pickney look nothing like him str8888 JACKET.
One thing me know Kim might party but she always about her money and school.
Sender life sad bad
Blacks nuh give Kimeeko a break. Every weh the girl deh him deh. All when him leff NY him fly har out behind him. When gal good dem great.!
Blacks might be up under her but he can’t sleep out , the babymother nah play uno ever see blacks post nothing with kimeeko when him go out a pure hide an f**k them do only kimeeko hype up herself
Jodie f**k gal jodie everything kim tell jodie she call ppl and chat u sameone tell ppl seh dee breed fi nico cuban and dash it wah and more thing old dun out bitch all u cusin man diamond u f**k so stop it
Due to how uno say kimeeko hype up herself a di man a hype har. Dem nah hide and f*ck Blacks deh everyweh wid har me have har pon snap. Uno think cus him nuh post much that validate nothing. And how uno know him cya sleep out and dem fly out together regular??????????? Weh him baby madda did deh????? Dat never get pick
Tay vex because blacks a tek care a kimeeko and nah mine har bum ass toilet face baby fadda.
Sender so what if the people dem in the same section. Everybody inna your hole an you not complaining
Tay breed fi Sheldon and dash weh the belly. Pickney nah hold man again. I don’t know why she never just have the baby and give it to figga like the last boy
Blacks a humble yute lowe out the man life
Yow uno stop call up figga babymother name yow any body could send this in after a nuh kimeeko alone black a f**k yes him did a f**k Jody them stop f**k longtime what’s wrong with you people another thing again stop call up Sheldon name in a the mix this story is about Jody and kimeeko and blacks ,
But a wah this bout blacks a man that live with him woman a him yard , look how him ugly I don’t care how much money him have black couldn’t lay down pon top a mi them gal a chest high not even my Pusey black cah suck to how him ugly , black is a show off cause him nuh have no money kimeeko just love the hype that’s all , this little girl stay walking an f**king down the place the baby mother nuh inna the hype at all but trust an believe she can shut that shit down some a uno wah a comment need to get the fact straight
All blacks do is walk an talk about him friends them to the gal then wah him a f**k tell the gal them all a him Fren them business , black nuh real as for Jody black might still be f**king her on the other girl is just a show none a them a nuh gal wah yu wife , just pure waste man and gal deh a road
:nohope :ketupat :kimpoi :ultah
Suck pussy Figga a true the man Drop you an nothing nah gone fi you make you an the man name so. Figga you a Leach
The gal wah name shan from queens blacks use to f**k her too ,a the same way the two a them use to be all about till him find kimeeko I can tell you this much black a everybody man like them gal need to get it together then just f**k anything fi get a little 300$ that if them get that much cause blacks babymother dont work an him have too much responsibility fi mine so much a them then again maybe then just love the hype on the other hand black nun have nothing fi hype he don’t even have papers nor even a car him nuh own in a America waste man instead of carrying on he should go set up some business an leave them big pussy gal ya alone shan kimeeko an Jody is known to be whore in the street all a them walk an f**k woman an man nasty gal them , you see how them man ya duty an him have him good good woman a him yard
blacks babymother is a stalker and a run blacks head.. she nuh ramp fi go inna him phone and stalk gal.. look at bloodclaut ugly blacks… blacks baby madda not even look rass good. gal stay bad like.. blacks a spend him drugs money pon the side gal dem….blacks u are a gal clown to yuh ugly baby mother… a she a run yuh head yuh haffi eat drink and sleep when she tells u too.. f**king ediot
Jodi and Kim not in the same category. Jody a ole scamna and thief. Kim been getting her own money that nigga prob around just to eat the booty like groceries
Dirty bloodclaut front seller Jody leave the people dem life alone and go worry bout your STD pussy and your retarded pickney. Stop watch the girl pussy and the man cocky you already get your turn nastiness. You have no f**king class and no matter how much time yo scam and fix up your body your face still look like you ave down syndrome. Executive man thief like you still a wear baby teeth. Go turn in the red bottom dem and go fix up yo nastiness. You fi mind your business and stop tell people say Black a mine Kimeeko yo sound vex say money nah done on you. Find something do with your life beside sell front and walk naked with your breast at your knee. Your madda should a swallow you dog. Blacks no want you my girl you a community mattress. You f**k man woman and animal stop rub on the bleach and drink that shit an kill yourself bitch. You not fooling nobody a you send this
Jody stop compare ur self wid the gurl you not in her league. Designer shit and scamming don’t make you somebody Feds soon whole on to uno
Blacks and Kim nuh deh again