She a worry bout complexion, I hope a pregnant she pregnant with that lala posh belly in front of her. If not u spending time and effort on the wrong body parts, you should be hit up pamputtae trainer to get rid of that gut
Anyday mi get suh big an naaaa breed mi mek dem lock mi inna waah room an starve mi yea…..all fi har bleaching cream supposed to expensive cause a nuff more baddie space dis.
She a worry bout complexion, I hope a pregnant she pregnant with that lala posh belly in front of her. If not u spending time and effort on the wrong body parts, you should be hit up pamputtae trainer to get rid of that gut
First de face, then de belly – it wouldn’t surprise me that a circle is this woman’s favorite shape.
http://www.nydailynews.com/news/crime/10-busts-massive-california-new-york-pot-ring-article-1.3575889
Heard they are cleaning bx,heard Jamaican
Good morning all,
A really di bleaching buss up her belly suh!!??
Leave bhudda pickney alone. Just rub har belly fi luck when you see har 😀
Anyday mi get suh big an naaaa breed mi mek dem lock mi inna waah room an starve mi yea…..all fi har bleaching cream supposed to expensive cause a nuff more baddie space dis.