You know the lizard dem weh come pon you wall and yoy can see dem when the light turn off? A so him look. Make me skin crawl, me feel yucky just looking at him. Morning all, happy Sunday and God bless
Ahem..is not di bleaching is di action dem him a get aftah di bleaching and wid dah hairstyle a blow him up…him deh nyam get different kindah fortification hence di blow up…lol
Ugggh look like one big croakin lizard !. Yuck!
Wey Alkaline say him really a do, bleach himself fe get famous….Famous like de nightclub a Portmore?
You know the lizard dem weh come pon you wall and yoy can see dem when the light turn off? A so him look. Make me skin crawl, me feel yucky just looking at him. Morning all, happy Sunday and God bless
Smaddy please tell alkaline seh holloween nuh deh ya yet. What a man fava ghost in a the morning.
The picture on the right is a very unattractive picture. That’s all I have to say.
him have asthma and him a bleach all a di steroids dem a go kill him fast …..
Di steroids inna di bleaching cream blow dem up it DAINT EVEN LOOK GOOD kmt
High levels of Steroids in your system can compromise the bones in your body, leading to easy facture/breakage.
Alla dat just to get that high color..it ain’t even worth it…black is very beautiful..
Ahem..is not di bleaching is di action dem him a get aftah di bleaching and wid dah hairstyle a blow him up…him deh nyam get different kindah fortification hence di blow up…lol
Bwoii alka look like di likkle gal wah always a fly outah di closet when u a watch ah scary movie..
Skirtel adopted son
THE UP DEH DJ WITH his 17 followers on fb …………………..lol
alkaline looks like this:
http://seasonsusainc.com/Deluxe-Fiberglass-Gargoyle/P2216_1009/
Ah the steroids INNA di cream!! Y dem intentionally harm dem body, only god knows!!!
Everybody know seh a chicken pill dis fool tekkin. Him soon start tek man tuh an claim seh a style kmt.
Swell and ugly!!!! Him look jus like when bullfrog poison. Sad fi see di youth dem a duh demself suh.
Wow the comment section is full of retards speaking the most broken English possible.