Good morning pinky Hmid Tell liad timera fi stop put up me man cause nth na gwan fi har cream, is not your cream him use b*tch tru yuh cream na sell or it na gi the ppl them no buzz but bare bust an truck…. A buy me man buy him cream a town an mix it an yah gwan like johnni a no your man him a f**k u to bout male fren male man way a f**k u talk that to no an stop tell lie fi look petty bitch you an him a f**k a who u no wah know say u a f**k him an is not ur cream
4 thoughts on “BLEACHING CREME INA MATEY WAR”
Wha really could a cause this so early like seriously fighting over that pic up top fully dunce in effect,you girl go google what is a real man smh
So wait, unno really think this bleaching thing look good? And another thing, unno think when white people see unno them think is another white person them seeing? Unno is a disgrace to the black race you bleachers. The funny thing is , a lot of whites see the beauty and wish they had our complexion, if you think is like look at how mUchida fake tan that is on the market. Blood fire to all bleachers.
Wha really could a cause this so early like seriously fighting over that pic up top fully dunce in effect,you girl go google what is a real man smh
So wait, unno really think this bleaching thing look good? And another thing, unno think when white people see unno them think is another white person them seeing? Unno is a disgrace to the black race you bleachers. The funny thing is , a lot of whites see the beauty and wish they had our complexion, if you think is like look at how mUchida fake tan that is on the market. Blood fire to all bleachers.
Waste of money buying her cream it don’t work
Waste of time buying her cream it don’t work at allll