Manda u naah go back a school? Memba u mada nuh approve wey yaah do at 17yrs old..U mek d woman shame likkle gurl…Go back a sch and stop have Nino a tun u ina clown.
13 thoughts on “BOOM SHE BOOM”
I reguse to believe this lady is a teenager. Nope onu fi tap it.
Like fi har mada give up pon har ya. There is no way me ago have my 17 yr old daughter round 30 yr old man a party every weekend and har future nuh sort out. U see dem fren deh weh she claim she have just deh round fi di hype suh she can gwan like she on top of the world now and nuh tek telling. Go back to skl and do something with your life young girl, a man u want depend pon??? Lol u think KFC and Bridgette’s and Brazilian hair is all there is to life??? Gyal u fi have ambition!!!! Mussi think u mada ago deh round u fi u entire life u need fi go branch off pon u own and do sumn wid u life man. She upset mi man. She’s beautiful and deserves sooooo much more on life. Tek telling before it too late.
To all those young girls out there please stop making these men turn u into fools. U get a likkle hair, likkle money, KFC/BK and think man a mine uno. Dwl that is not mine, Mine a when man give u money to go back to school, try set up a link fi get u a job if him have a link, mine a when man give u money fi save or even tell u fi open an account and save di likkle money weh him a give you. Mine is when a man open a business for u! Uno fi aim high a uno mek di man dem a turn uno in a fool and some a di man dem see seh uno nuh have nuh ambition that’s why them give uno di likkle gifts and likkle change suh uno can return to them. Uno young gyal need fi wise up.
Unu leave the girl alone mek she live and learn from her mistakes. How unu know Nino is not her soul mate? Kmt
Shamiele stop watch d man and who him a tek. When fox can’t get the grape him seh it sour.
Ppl fi live dem live an mek dem mistakes but whats the point in making avoidable mistakes? So as elders nuh body caah talk to har. Thats the f**king problem wid ppl like unno, unno encourage slackness. What time of smaddy wudda si a young girl a guh astray an nuh offer words of encouragement? What type a man a guh dey wid a girl who shoulda inna school an nuh encourage fi guh school. Now pretty gal get leff (Hale Barry) now gal wey sure a man get leff. But never inna mi life have I ever seen any body’s qualification get up an sey dem a leff. Unno fi gwan betta.
Girl let him go, obviously he is no good, he wants his girlfriends to depend on him, he doesn’t help them in any way at all to better themselves. Yuh see him and Shamiele did deh and she nuh get shit out a him more than the same likkle rubbish whe you a get and right now them leff and she a thief and do all type of shit. Let that boy go, man like them deh nuh want see young girls doing good for themselves. Go to school, education is key. At the end of the day when you have a degree you have something to fall back on you don’t have to be dependent on no peanut head bwoy.
Manda is a disgrace to har family, har mada tiad fi talk to har. But she in har self fi knw wey she want outa life still and if Nino mean har any good, him wuda encourage har fi go back a sch. She tink fi dey pon social media a throw shades is the way to go…She tink fi gey free party passes is the way to go…and wen ppl av dem best interest at heart dem sey ppl hating…Manda u nuh av a bed fi uself…u still live wid u mada and a host of fam, so wey ppl cuda really hate u fah. Nino luk like him love the gal dem wey nuh av any ambition. Shameless_Manda
I reguse to believe this lady is a teenager. Nope onu fi tap it.
Refuse*
she’s 18 now, and nino a 30! but kill her dead him a tyga and she a kylie jenner so she a rebel
18??? Mi naw gwan wid nothing inna dem young 20s yah. Sheesh
Like fi har mada give up pon har ya. There is no way me ago have my 17 yr old daughter round 30 yr old man a party every weekend and har future nuh sort out. U see dem fren deh weh she claim she have just deh round fi di hype suh she can gwan like she on top of the world now and nuh tek telling. Go back to skl and do something with your life young girl, a man u want depend pon??? Lol u think KFC and Bridgette’s and Brazilian hair is all there is to life??? Gyal u fi have ambition!!!! Mussi think u mada ago deh round u fi u entire life u need fi go branch off pon u own and do sumn wid u life man. She upset mi man. She’s beautiful and deserves sooooo much more on life. Tek telling before it too late.
To all those young girls out there please stop making these men turn u into fools. U get a likkle hair, likkle money, KFC/BK and think man a mine uno. Dwl that is not mine, Mine a when man give u money to go back to school, try set up a link fi get u a job if him have a link, mine a when man give u money fi save or even tell u fi open an account and save di likkle money weh him a give you. Mine is when a man open a business for u! Uno fi aim high a uno mek di man dem a turn uno in a fool and some a di man dem see seh uno nuh have nuh ambition that’s why them give uno di likkle gifts and likkle change suh uno can return to them. Uno young gyal need fi wise up.
British it sound like yu really kind hearted. Yu neva juss cuss har out you gave her pointers. Mi respect yu.
True word British true word…Respect straight!!
Unu leave the girl alone mek she live and learn from her mistakes. How unu know Nino is not her soul mate? Kmt
Shamiele stop watch d man and who him a tek. When fox can’t get the grape him seh it sour.
Ppl fi live dem live an mek dem mistakes but whats the point in making avoidable mistakes? So as elders nuh body caah talk to har. Thats the f**king problem wid ppl like unno, unno encourage slackness. What time of smaddy wudda si a young girl a guh astray an nuh offer words of encouragement? What type a man a guh dey wid a girl who shoulda inna school an nuh encourage fi guh school. Now pretty gal get leff (Hale Barry) now gal wey sure a man get leff. But never inna mi life have I ever seen any body’s qualification get up an sey dem a leff. Unno fi gwan betta.
Girl let him go, obviously he is no good, he wants his girlfriends to depend on him, he doesn’t help them in any way at all to better themselves. Yuh see him and Shamiele did deh and she nuh get shit out a him more than the same likkle rubbish whe you a get and right now them leff and she a thief and do all type of shit. Let that boy go, man like them deh nuh want see young girls doing good for themselves. Go to school, education is key. At the end of the day when you have a degree you have something to fall back on you don’t have to be dependent on no peanut head bwoy.
Manda is a disgrace to har family, har mada tiad fi talk to har. But she in har self fi knw wey she want outa life still and if Nino mean har any good, him wuda encourage har fi go back a sch. She tink fi dey pon social media a throw shades is the way to go…She tink fi gey free party passes is the way to go…and wen ppl av dem best interest at heart dem sey ppl hating…Manda u nuh av a bed fi uself…u still live wid u mada and a host of fam, so wey ppl cuda really hate u fah. Nino luk like him love the gal dem wey nuh av any ambition. Shameless_Manda
What’s her name on IG ????