Yuh know if Chin lef Bop a problem! BIIIIIIIIIIIIIG BIG BIIIIIIIIG BIG PROBLEM..Now, since Bop bus…everybaddie been eyeing him mouth and ting and WI did a look pan di bosen whey him did a walk wid tuh….Now dat gone…Wi still a look tuh Bop mouth ……..wondering when we a go see a full plate a nice clean white teet..Which will stop di daffy duck kinda talking mmhmm yes man…Di teeth will corner and hold in di spittle and suh nuh more zzzz at the end a every word oo…But maybe Bop is waiting to save up implant money since denture can slip out and suh…….and a Macka Diamond situation might reach him and dat wudden suh nice but anyway………….HEF CHIN LEF BOP MI PERSONALLY A GO MARCH A STREET FI SHE………….NO MAN BOP LOVE IS LIKE NO OTHER…Him cudda ask Obama fi a whole heap a tings.(mainly dental assistance) and him seh Chin all di way………..Him waa Obama pardon Chin fi she come back a farrin……..and him never bring up him teeth…that is a man inlove! Chin dont hurt him……..if yuh a think it………put it dung where ever you thunk it! BOP seh pardon ova teeth..Him ratings UP UP..VISA FI CHIN OVA TEET…MUCHAS GRACIAS ………GOD hef yuh not busy COME BY HERE
He honestly from his heart love her very much . If there’s no love chin has real love from this man it’s up to the lord to contuine bless them both ‘ never underestimate the power of God chin might get a break & renter USA .
Wid alll the Stardom and Love Chin ina… I doh see and hear a word bout har Son. If me neva know better me wouldn’t know seh she have a chic or a child either. Mi did think ah chu hard life did a reach har ah farrin meck she rarley mention him. But now wid the Stardom, Chin you fi do better and be a Mother now..
Am jus curious on y she get dip
The innocent child wos born in USA now why the child should be brought up in her lifestyle after her family raising him in USA where he wos born . Do u believed the child should be in the spot light to be slander because of her downfall from usa .
i DO AGREE THE CHILD IS INNOCENT. bUT FROM WHAT I SAW THAT POOR CHILD WAS IN jAMAICA MORE THAN aMERICA. wHILE SHE WAS IN AMERICA THE CHILD WAS IN jAMAICA. MI COULDA SWEAR HIm did bawn dung deh and she did affi send fi him when she get situated. Sarrie If mi mash you corn. Are we talking about the same child or does she have 2 sons?? come answer di ppl dem question of why she got dippped.
From mi know Chin a Philly she was a groupie and every man ina di party can point and seh bingo. She move go Texas and di same Thing. She was destined to be Famous in a negative way. bye now
Which child Chin have born America? A mussy u have it fi her lol. The boy n girl her family taking care of is her sister n brother..is her mother kids them. All the kids Chin would have here she abort them! #fact…So get ur story straight before u come type crap cho….Her son was born in Jamaica n still deh Jamaica with his dad. I honestly thought that when she got deported she would finally show that child some motherly love but hey, I guess u cant force ppl to do whats right. She has always been about herself n mi nuh think it go change. Her mom is a prime example that Chin nuh care bout a soul but Chin.
But lord jezas !! Unu bug see chu cause dem dash out chin secret say she nuh wah kiss boo caw him teeth green n ting. Unu nuh see chin dash out FB PUC wid her a kiss bop. Chin a real low class eeediat enuh..how she a hennybaddi manager …she fool nuh razzz #tooeazyfidrawout
So Chin have space fi di bosen den…..
And why she waan sue Matteron then?
Kmt- bout slander.
Awww, Chin please dont hurt this man. When u see man put woman over them owna well being is a serious love. If u cant take the condition of his mouth then make sure he goes to a dental surgery to get some new ones implanted. SOmetimes a we woman haffi take up the man and show him how to live a good life. He might have the money but not the exposure. U can make him do a little work on his mouth every month till everything is finished. Schedule his mani pedi facials and body massages weekly and get a grammar teacher to spend two hours with him twice a week. You frighten fi see how inna six months how him smooth out, u wont believe its him. Next woman probably try draw him weh from you.
I pray she doesn’t hurt him. He would probably go right back to the gully after.
Den a me one see the pikchur of Chin widdout ar denchurs inna di star yessideh?
A pardon to wipe her criminal record would be far better. There are so many countries in the world, must she be able to re-enter the US? What is in the US that other countries don’t have? She nuh want to see Afirca, Europe or Asia to?
But wait i thought she got bk her visa because the vid that him and nuffy did do about matterhorn, they were in the u.s were they not? From wat nuffi stated. In that vid i swore i heard her laughing behind the camera