BORROW BARROWZ

0 thoughts on “BORROW BARROWZ

1. Lawd Taniesha yuh finnaly made it to the Pink wall yuh deh a foreign from wappie killed phillop and yuh still cant sort out yuhself mama!!!!!!!!! sad

2. Shelly Belly need fi just try offa a one “put dis bitch pon blast caws she a f**k mi baby fada, and as tacky as she is and forever will be, she looks better than me,” and see if it fly outta Met mail box, and drop braps pon di wall, caws dis fail!

First and foremost, me and none of the ppl involved are friends, neither are we acquaintances, but mi know di bizniz. And btw, Meagan and Tacky Tanisha are wearing two different dresses, I was in that particular hair salon when Meagan purched that dress, I was gonna buy it for my sister, and she grabbed it first.

3. MI BODY TANIESHA YUH STAY BAD LIKE….. A LONG TIME SHE A BORROW PPL CLOTH FI GO DANCE AND LUV HYPE INNA VIDEO LIGHT AND NUH READY…… THE TIME U A HYPE GO LOOK A MAN FI GI YUH YUH PAPERS

4. Sexy stay bad t and megan is a walking bar… them stay bad like ah wah. No man never own them up…all the cocky and pussy them a suck these bitches don’t make…they in every party and stay f**king bad. Not even the old man dem ah f**k… bloodclatt own them up…. some body need fi put them out bc them a trash…

5. Mi nuh knw megan like dat but anytime mi si the gal shi always look good but one thing mi nuh like bout her shi always act like shi betta thn people n shi neva have a smile pon her face

Leave a Reply to mixxxxxxxxx Cancel reply