Hi Herpie,Yuh stink like fresh shit..
The table tun back pon yuh dunce rass..
Have u forgotten that u are the one that implemented the
Alliance in the late nineties which meant u had 1 set of disc jockeys and selectors playing only Alliance music do u rememember herpie.
Herpie do u rememember the times when u told promoters that u would not perform on same shows with Lexsus and Baby Cham,FriscoKid and Kartel at one point..Come on Herpie u need to remember ur past**
Recently I saw where they said u wrote an article about joss stone winning the grammy and I’m sorry herpie I did not read it because mi know sey a nuh u write it cause yuh nuh know past tense from present a Rass bout I are the one yes u are really the f**king one to help start the f**kry.Yuh nuh si how yuh si dung a jamaica like market woman a 1 time since yr yuh lef jamaica and a just tru Junior Gong carry yuh pon di lilly boat ride..Yuh sad bruck n miserable nuh rass..a tru nuh money naw run now mek yuh bad mind di people dem money pull up,so a yuh alone fi decide which song if get money pull up yuh tink like gummy bop boot..
Yeah man, mi respect and support dem statements ya. He addressed the Usain Bolt situation very well.
Big up di :rate general, him always talk sense. Usain dont try stap man food, caz everybody a fi eat
but killa does the samthing, if him do not like you, kmft NEXT!!!
Hi Herpie,Yuh stink like fresh shit..
The table tun back pon yuh dunce rass..
Have u forgotten that u are the one that implemented the
Alliance in the late nineties which meant u had 1 set of disc jockeys and selectors playing only Alliance music do u rememember herpie.
Herpie do u rememember the times when u told promoters that u would not perform on same shows with Lexsus and Baby Cham,FriscoKid and Kartel at one point..Come on Herpie u need to remember ur past**
Recently I saw where they said u wrote an article about joss stone winning the grammy and I’m sorry herpie I did not read it because mi know sey a nuh u write it cause yuh nuh know past tense from present a Rass bout I are the one yes u are really the f**king one to help start the f**kry.Yuh nuh si how yuh si dung a jamaica like market woman a 1 time since yr yuh lef jamaica and a just tru Junior Gong carry yuh pon di lilly boat ride..Yuh sad bruck n miserable nuh rass..a tru nuh money naw run now mek yuh bad mind di people dem money pull up,so a yuh alone fi decide which song if get money pull up yuh tink like gummy bop boot..