BRAVE HEART WAYNE LOTS

LOTS-Optimized
Dana Rev ask you for blood test, and you say no give him the blood test. him say the baby cheeks look like scoopy from new lots you were sleeping with them @ the same time. Look wey u gone tek up Dutty Wayne lots wey sleep Pon him mother floor. Dats y rev say him sorry the day your mother introduce you to him. Wayne u nuh scared them send man fi wash u away.

0 thoughts on “BRAVE HEART WAYNE LOTS

1. This is all geared towards promoting the boat ride. After that Dana and her mom will go back to they regular schedule programming of not talking to people

2. Nobody wants fake batty Dana rev have him good up woman that fly down regular that him a spend pon. Rev say Dana f**k out every man get a try he knows the baby not his from long time

3. Wayne Lot is my friend on FB and he is a funny character put mi wonda do he truly have a women or not. One asked me to start a relationship and I was like no I don’t even know you. lol I thought it was hilarious since he likes too joke alot. smdh

4. JESUS CHRIST.. NOW UNNU AH GET FROM BAD TO WORST NOW. UNNO CAH COME UP WITH SOMETHING NEW!!! GOOD GOD MAN!! UNNO COME OFFA DI LIKKLE GIRL TO BLOODCLAUT!!! DANA DONT BOTHER ANYBODY SHE JUST FOCUS PON HARSELF AND HAR SON.. SHE NAH LOOK PON UNNO.. OLD CROSSES..YALL SOUND LIKE A BUNCH OF REAL HATERS.. EVERYTIME YALL POST THIS GIRL AH DI SAME TING.. UNNO STALE WID DI SAME OL DNA SHIT.. UNNO AH WORRY ABOUT SHE AND HAR BABY FADDA.. HAR BABY FADDA LOVE HER AND HER SON VERY MUCH.. AND TAKES VERY GOOD CARE OF HIM PICKNEY.. WHEN UNNO NO KNOW NUTTIN BOUT DI PPL DEM LIFE UNNO SIDDUNG AND SPECULATE AND FABRICATE.. UNNO FI GWEH NOW MAN CHO BUMBORASCLAT.. AH WHA TRUE SHE TEK ONE PICTURE. NOW SHE DEH WID DI MAN.. LAWD GOD.. MI WAN DEM POST SOME PICTURE AH UNNO AND SOME PPL… AND MEK DEM DASH OUT UNNO FILE.. SOME OF YALL CLOSET HAVE MORE SKELETON THAN CEMETERY. CHO AH WAH.. TRUE SHE LOOK GOOD AND SHE NUH CHAT TO UNNO.. AND TRUE WHO HAR BABY FADDA IS.. UNNO FI GWEH MAN.. AAAH BAYY.. WHEN JEALOUSY DID AH GI WEH.. UNNO DEH AH DI FRONT AH DI LINE.. ABAYY!!! DANA LIVE YUH LIFE MI GYAL.. DEM HATE YUH TRUE NUH CHAT TO DEM, TRUE DEM NUH INNA YUH LEAGUE AND DEM CAH HOT LIKE YUH ABAYYY..DUTYY GERMS DEM.. LAWD WHOY SAH AH DWL.. DANA TRUE YUH GOOD SHAPE AH MAD DEM..LOW DI GIRL NOW MAN… CHO BLOODCLAUT.. DANA KEEP LIVING YOUR LIFE FOR YOU AND YOUR SON.. IT AH MAD DEM AND HURT UP DEM HEAD..UNNO NEED FI GUH CHUCK OFF A VERY SHORT BRIDGE!!!!

5. @ OMG, A MUST GINA FAKETACULAR DAT, TRUE YOU A RUN DOWN FAMILY AND CLAIM SEY YOU AND PEACHES A SISTER WHEN WE ALL KNOW UNU A TWO MAN MASCOT ALIKE. PEACHES IS A NOBODY WHO SOLD HER DAUGHTER TO REV FI A WEED CONNECT AND IS NOE SELLING HER NEICE TO EVERY LIKKLE DANCEHALL BWOY FI A SPARE CHANGE. THE WAY NOAH DISS UP JENAE ON TRACEY BOAT RIDE MI SHAME FI DI LTLLE GIRL. PEACHES YOU MUST PUT SOWN THE LOW LIFE LIVING NOW. BAG AND SHOES AND NO FOUNDATION A CARELESS LIVING

6. Oh please peaches dem don’t rate bleach out mixup Gina they didn’t even invite Gina to the gal shower ah gina ah push up

7. If Rev even a mine a jacket a nuh fi yuh money a spend. If he was not taking care of the child you would hear how worthless he is. You that send in the post you are a piece of shit. Not only is your aggression geared towards Dana it is also geared towards Rev. All of this is a bid to also humiliate him. EVA BLESS yuh change yuh rass name now yuh mischievous little DIRT BAG!!!!

8. Baby Fadda love what!!! Oh please this boy don’t own up this child and it’s sad cause is her mother make this dis grace come down on her. Inna a talk bout him love her I bet she soon breed again and it won’t be for Rev.

9. Rev sour nuh bloodclat that gal stomach strong. Her mother sell her to rev all she and her mother do is f**k down the place. She tell two man that they the baby father and the two man is friends. She turn rev in the biggest clown that’s why him shame to come back foreign kmt. Rev no longer want that girl she gan deh with big man and have Wayne lots a feel her up lmaoooo that’s why Wayne lots always a style 90s cause him know a long time him and peaches daughter a f**k.

10. Peaches man gone jail so she a sell pussy hard to put money on his books, and when he come home he still not going to want her cause she old and f**k out. Peaches I want dawn beat out yuh bloodclat you love ppl man too much put yuh pussy on pause now man