BREADY PARRING P PAN DI ENDS UPDATE

maleblinitem
Mi nah call no name ooooooo…Hey…Mr…di people dem si yuh ina Jamaica…pan u same old ends..and di man dem seh dem hear seh yuh dung deh a hide!! Now if yuh a hide how suh much people fi know and how yuh gone back a di same place whey yuh did come from? Ah nuh hide dat..Dem seh he dat keepeth is mouth keepeth his life …but your finger nearly cost you your life and yuh mouth a run race wid di finger dem..Lets see who win :travel

0 thoughts on “BREADY PARRING P PAN DI ENDS UPDATE

1. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others …..

Suh the wounded dawg reach a Jamaica

(Simplicity soon sign in)

2. SAME OLD ENDSSSSSSSS???? :matabelo
    Bag White yuh deport yuh self…….Ketch yuh fraid and ah gwaan like yuh neverrrrrrr left, I want Jamaica charge yuh for re-entry!!!

3. LMAO. Battyman Sadiki den dash yuh out. My, my, my. Y’all love teef, love floss, love batty and love chat. Let me not comment on this thread at ALL.

4. Dem fool fool sah. How all the time dem a hide dem guh right back where everybody know dem and dem story?
    This idiot doesn’t know that if and when FEDS or even LAPD wants him, they’re coming right there in his old stomping ground to pick him up.
    That’s the problem with Jamaicans, dem too frigging clannish. When everything yuh duh everybody knows, it’s time for you to change your affiliations.

5. Good morning Met & fellow bloggers. If man no have no money and new frens, dem always have to return to dem ole haunts. It ruff a yawd so man ofto (Apple word) go whey pot a boil :games

1. A floss and dash a foreign and gone back a yaad inna di ghetto bruck n hungry cause like Buju song say dem neva send nuttin go a yaad, u wretch u. Di Mex dem will buy out u fren dem or mek some gyal fre dem fi get u if dem want. So doa feel u all dat safe