BRENTON AGEN

17 thoughts on “BRENTON AGEN

1. Bobbette beg you one off those ID please . You alone have so many I’d no sa a you name top scammer . Imagine follow a man go all the way a Miami and leave you gone with a next woman Robbas you have problem seems like daffy never want the leaking pussy from you down Miami . Poor Robbas dog lef man lef when them ready .

2. All dis time mi see har mi neva know seh she suh wicked tuh harself…. no man! Di man read out hunnu dutty file a wah yuh go provoke him dah… no man it betta yuh did slit yuh wrist inna di bathroom by yuh self… rather dan come dead suh publicly. All mi shame an ano me. Apple? Awww boy yuh looooou. A how hunnu get sleep a night time???? Oh shit my bad dem pawty das why hunnu cyah sleep.. pooor ting a pay man fi sleep wid har oh gosh! Dem life stay bad eeh.

3. Now she a post up ar teefing goods and ar part time lover :ngakak :ngakak Commi like she deaf………a pregnancy test and AIDS test the peoples want to see ma’am!

4. Met dem seh dog is man’s best friend,but her puppy nuh loyal fi a run we h like dat. Apple u man a do 30gran money pull up a yard an yuh a borrow abroad? How sway bish,how sway.

5. Apple too red eye fe prove like she rich to fools like herself scamming welfare and empty dance recycle furnitures take months to come after move even the baby $1500 bed rich where how and not even bed den can’t buy the kids me did know long time all a dem a hype up and don’t have shit bout

6. bobby dead ina the show. I believe in every thing that man sa.. along time pple a talk sa she nu gud..plus she only f**k batty man period. so har hole must leaky. all fi brand…