NOW DIS DEM SEH A DI YOUNG MAN INA DI HAT WHEY DID A DAGGA DI NEXT MAN INA DI VIDEO…HIM A CLAIM IS NOT A MAN HIM DID FI DO DI VIDEO WID IT WAS A WOMAN…A SUH IF DEM DID BRING A DOG HIM WUDDA DAGGA DI DOG SAME WAY
Simply a him did a give di hooding..him start off with the buddy soft. Mi nuh watch di details a di video mi stomach cyah tek dem tings deh but a di one whey tek di buddy did a smile ..this one with the hat a di digger
WTH is he tawking about is not a PICHO eno my youth whey u can say a photoshop dem photoshop it is a video no tampering caaaa gwaan it look like the shit travel from hood go up INNA u brain tun inna fool damn idiot kmft unnu tooo licky licky a dat do UNNU
lolololllllllllllllllllllllllllllllllllll,,,,,,,,,pls mi a beg u lock u raas tinkin mouth,,,,,,,,,,,,,,lololllllllllllllllllllllllllll,,,,wah kine a xplanation dat
A better him did pull a R Kelly, and use the,”Little Man,” defense. Remember in R Kelly’s statutory rape case how im lawyer claimed that someone cuda tek him head off a video and superimpose it on someone else’s body, like they did Damon Wayans in the movie, “Little Man.” It work fi R Kelly maybe it wuda work fi di daggerah, I want pull a R kelly mi self and piss pon dia tilet box.
Wait so if me show up fi work a mawning an when you hire me yuh tell me seh is ship captain job me a get when mi reach in a white cap or in this case di yellow hat yuh tell me is a fisha man(pun intended) job yuh have.. Me fi jus say ok gi mi di pole or am I the pole-er ?
:hoax2 :bingung
Dis upcoming battyman c-rus ar wah kmft
(Simplicity soon sign in)
upcoming? him reach long time dem fi bring a 3 leg dog pan set the next time
Bout katty blackmail him him did well a skin off him teeth doah, need fi c de video fi c if him did well into it
Simply a him did a give di hooding..him start off with the buddy soft. Mi nuh watch di details a di video mi stomach cyah tek dem tings deh but a di one whey tek di buddy did a smile ..this one with the hat a di digger
Dat son of gun
WTH is he tawking about is not a PICHO eno my youth whey u can say a photoshop dem photoshop it is a video no tampering caaaa gwaan it look like the shit travel from hood go up INNA u brain tun inna fool damn idiot kmft unnu tooo licky licky a dat do UNNU
lolololllllllllllllllllllllllllllllllllll,,,,,,,,,pls mi a beg u lock u raas tinkin mouth,,,,,,,,,,,,,,lololllllllllllllllllllllllllll,,,,wah kine a xplanation dat
I dont think adi person inna di video a talk him cudda neva suh fool dat story not even mek sense
Mi sehhh him jet from dung ah Porus…Him live in ah de street weh de Porus Police station deh.
Mi think him wudda reach under di Queen bed by now next to har chamberpot
lol
A better him did pull a R Kelly, and use the,”Little Man,” defense. Remember in R Kelly’s statutory rape case how im lawyer claimed that someone cuda tek him head off a video and superimpose it on someone else’s body, like they did Damon Wayans in the movie, “Little Man.” It work fi R Kelly maybe it wuda work fi di daggerah, I want pull a R kelly mi self and piss pon dia tilet box.
well wi did know dat him a idiot from him a slap a man in a bush pon a box with a next man a tape it.
#dumbass not the donkey either
where’s the video?
Me say lord take the wheel , :hoax2 :hoax2
Met weh u sey di buddy soft u mek mi a crack up, but a no only the two a baba man all di video man a it to go c how him di stiffer than the trees.
Wait so if me show up fi work a mawning an when you hire me yuh tell me seh is ship captain job me a get when mi reach in a white cap or in this case di yellow hat yuh tell me is a fisha man(pun intended) job yuh have.. Me fi jus say ok gi mi di pole or am I the pole-er ?
dem shudda bring one half dead dog give him
Dese ppl. Hmmmn Hmmmn hmmmn
REALLYYYYY…. :bola
:matabelo :matabelo :matabelo
wtf
If it was dark him could sey him think it was a woman but its bright day in di bush no excuses batty boy.