BUSHMAN SPEAKS OUT

NOW DIS DEM SEH A DI YOUNG MAN INA DI HAT WHEY DID A DAGGA DI NEXT MAN INA DI VIDEO…HIM A CLAIM IS NOT A MAN HIM DID FI DO DI VIDEO WID IT WAS A WOMAN…A SUH IF DEM DID BRING A DOG HIM WUDDA DAGGA DI DOG SAME WAY

0 thoughts on “BUSHMAN SPEAKS OUT

1. Bout katty blackmail him him did well a skin off him teeth doah, need fi c de video fi c if him did well into it

1. Simply a him did a give di hooding..him start off with the buddy soft. Mi nuh watch di details a di video mi stomach cyah tek dem tings deh but a di one whey tek di buddy did a smile ..this one with the hat a di digger

2. WTH is he tawking about is not a PICHO eno my youth whey u can say a photoshop dem photoshop it is a video no tampering caaaa gwaan it look like the shit travel from hood go up INNA u brain tun inna fool damn idiot kmft unnu tooo licky licky a dat do UNNU

3. lolololllllllllllllllllllllllllllllllllll,,,,,,,,,pls mi a beg u lock u raas tinkin mouth,,,,,,,,,,,,,,lololllllllllllllllllllllllllll,,,,wah kine a xplanation dat

4. I dont think adi person inna di video a talk him cudda neva suh fool dat story not even mek sense

5. A better him did pull a R Kelly, and use the,”Little Man,” defense. Remember in R Kelly’s statutory rape case how im lawyer claimed that someone cuda tek him head off a video and superimpose it on someone else’s body, like they did Damon Wayans in the movie, “Little Man.” It work fi R Kelly maybe it wuda work fi di daggerah, I want pull a R kelly mi self and piss pon dia tilet box.

6. well wi did know dat him a idiot from him a slap a man in a bush pon a box with a next man a tape it.
    #dumbass not the donkey either

7. Met weh u sey di buddy soft u mek mi a crack up, but a no only the two a baba man all di video man a it to go c how him di stiffer than the trees.

8. Wait so if me show up fi work a mawning an when you hire me yuh tell me seh is ship captain job me a get when mi reach in a white cap or in this case di yellow hat yuh tell me is a fisha man(pun intended) job yuh have.. Me fi jus say ok gi mi di pole or am I the pole-er ?

9. If it was dark him could sey him think it was a woman but its bright day in di bush no excuses batty boy.