Pinky please hide mi id. So mi have two coworkers Renay and the ‘babymodda’ renay she have a butch gal weh a mad hcar she go tek out big loan fi d butch and d butch run har. Now renay have loan a pay back every month outta har pay and the butch a braff wid another gal/s. Renay she now go to “babymodda” pon bending knees a bawl how shi cyaa tek care of her son and how shi bruk and cya find food or pay bills. At the time babymodda was pregnant so ofcourse she felt a likkle way fi har. shi beg har tek a loan and split it fi d two a dem and she will pay her back forthnightly, babymodda agreed. U no knw say dutty renay lef the wuk and gone ova concentrix and that’s where the problem started. Renay should be getting alot more money ova concentrix than what she used to get at the previous job. Months passed and babymodda no hear from her non at all. no call no text. Babymother went off to have baby. All she call anna beg renay fi money fi clear up the loan renay naw fawt pon har a pureBraff gal a braff she deh sky dweller a drink champagne outta glass shi deh every restaurant a naam big meal and poor babymodda cyaa get har money d dutty gal all block d gal pon whatsapp . D gal stress out so till. Her time up fi go back a work and all now shi cyaa go back cause shi bruk and maternity leave only pay u fi 2 months. Up to lastweek the gal post pic deh ochi a live har best life and owe d gal. Mi say mi haffi send har een cause mi very cut up bout it. This couldnt happen to none a my fren dem cause mi a wait outta concentrix every forthnight when shi get pay u woulda think mi work out deh. Or mi mek a man lick een har face long time. Gal too fucking bright. when ppl Sorry fi u and help u inna life unnu nuffy do dem dirt. Its wrong and mi a talk fi everybody out deh weh love barrow money and no like pay back. Time too serious stop f**k wid ppl. Please to post this cause she need fi get loud up since shi love braff give har a post fi harself.
What a wicked gal. Buy babymodda shouldn’t have taken out no loan cause she pregnant jah jah this sad. Ppl really a tek out loan fi go braff? Them ppl ya lost dem a braff and a reward failure
“Whatever a man/woman sow, he/she will reap” “Karma” “What goes around comes around”
That’s wicked but baby mada fool bad, she can tek out loan Inna her name alone and share with somebody else? Mi hate gal weh love next gal things! the whole a unnu a suffer as single mothers and is a next gal things yuh want before yuh go sell some pussy? That’s why any friend me have me have dem forever cause mi nuh borrow nor lend