THAT GAL NATASHA A WICKED FE TRU … AS WAH BIRDIE SAY … STOKA GAL A LOOK FE ARE INFORMA GAL DEH … FE BEAT ARE UP … GAL U SELL OUT U BABYFATHER… U A WICKED
Outa road we say fe stoka , natasha how u feel fi kno say the man lock up …the man get two yute with u … wish one a fe the man … one dark skin and one mix like a white …str88 jacket … u too wicked
First Off All This F**king Information Is Completely wrong Di Whole ah UNNO ah run off ur mouth but don’t know the F**king story met plz tek this down plz and thanks …
Jah kno stoka mi sorry fi star…i hope u get free up
Yes it is true!
SMH
Stoka a u babymother natasha tell the immigration about you… tru u owe are 5 months a child support money … gal deh wicked star
THAT GAL NATASHA A WICKED FE TRU … AS WAH BIRDIE SAY … STOKA GAL A LOOK FE ARE INFORMA GAL DEH … FE BEAT ARE UP … GAL U SELL OUT U BABYFATHER… U A WICKED
Stoka a good yute star … one of the best dj in the dmv … that babymother evil to hell
Free up stoka … some woman wicked star
FREE UP THE FIRE MARSHALLL STOKA … freedom is a must yute … she will never see u fall
Outa road we say fe stoka , natasha how u feel fi kno say the man lock up …the man get two yute with u … wish one a fe the man … one dark skin and one mix like a white …str88 jacket … u too wicked
Freedom is a mus 1of the clean heart why dem blaming him bbym
good yute him carry him mother go down cause she sickly and a come back on them suck him off
First Off All This F**king Information Is Completely wrong Di Whole ah UNNO ah run off ur mouth but don’t know the F**king story met plz tek this down plz and thanks …
The story a tru … dem suck him off fe real… babymother natasha a wicked … freedom is a must yute