She pronounce it just how it speak up top…. Sandy, ppl did always ask you why you spell the Pitney them name
So. dem a get big now eeh. Congrats. Are they back here with you or still down Jamaica with your mom?
It bad when yuh name yuh Pickney off a a well known world capital and still get the spelling wrong yuh mean to tell mi seh a so some a unnu dunce that unnu can’t even copy? No sah!
No tell me them name them pickney offa country them cannot spell
She pronounce it just how it speak up top…. Sandy, ppl did always ask you why you spell the Pitney them name
So. dem a get big now eeh. Congrats. Are they back here with you or still down Jamaica with your mom?
P a r i e s
Can I buy a vowel please
It bad when yuh name yuh Pickney off a a well known world capital and still get the spelling wrong yuh mean to tell mi seh a so some a unnu dunce that unnu can’t even copy? No sah!
Dem mumma yah come straight from di Dunce Capital :ngakak Here’s my attempt at the pronunciation….Par-ees :ngakak