Met stop kill off inna the morning yaa.. Met weh the hot pepper sause fa? Weh the shaving head singting fa.. Met a weh him a go do wid it shave the woman den front.. No GOD you nuh ready fi u landddd.. Come please I have seen it all no sah! Dwldwldwl fi him freakiness on a different level
You a watch Old Bay and Craisins, a de irish potato me a watch wid the Glade, peroxide and pain pill :ngakak :ngakak :ngakak
And the glade air freshner
Met stop kill off inna the morning yaa.. Met weh the hot pepper sause fa? Weh the shaving head singting fa.. Met a weh him a go do wid it shave the woman den front.. No GOD you nuh ready fi u landddd.. Come please I have seen it all no sah! Dwldwldwl fi him freakiness on a different level
Di Country Crock and di Ninja Bullet ah beat mi MERCILESSLY!!!!! OH, WHAT A FEAST HIM PREPARE FAH!?! NOOO SAH!!!!!
Met, mi dupes….Simply, mi gena and the whole crew, HUGE UP unnu damn self!
:peluk
(Simplicity Soon Sign In)
All 2 eggs. No sah..
Interesting****
Ganja not pictured? It would explain the craisins unless he uses them as poop inducers. Some people are into that sort of thing.
plz explain di magic bullet, and the lighter sinting, and di peroxide, what level of freakiness is dis?
From me si di Frank’s Red Hot and di lighter mi gone to. Dat nuh look inviting. Eric look like BBQ him ready fi BBQ.
A whole heap a tings yasso wah mi concerned bout… No man him/her right bout fi dem level a freak it outta dis wurl.
I don’t know what any of these have to do with being a freak…. More like crazy
Mi weak_______________________
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak