Good morning metty,,, candesha the old whore from brooklyn sey she caan wait fe apple to slack up suh she can get icon..but mi nuh see wey d b**ch dem ago crazy ova …but ah wan apple fe know sey candesha can throw down
no sah figget, scapple.look pon icon 12 head caas a nuh forehead dat. wata raaaaa man head BIG sah. him nuh need fi carry a gun, caas dah 12 head drh in itself is a vert, vert leetal weppon lol. wooiiiieeeee mi guddup baddy!. if i laaf i deerd.
DWRCLLLLLL ICON HEAD BIG FI REAL BETTA HIM DID
STAY WITH HIM BIG HEAD WIFE DWLLLLL
METTY
A FRIEND OF MY IN QUEEN SEND MI A PIC OF ICON WIFE THE OTHER DAY SHE HAVE A OK BOBY
Smh ha/her dumbass haterzzzz the girl was obviously referring to the female. any type of publicity is good publicity she probably laughing at this post rite now
a Happle she a look, not di “icon”
It was a joke u DUMBBBB BITCH…GET IT TOGETHER….
Apple she want not Jay
muss happle she a luk fi chue, cause jay suh fava scalded egg..nohope:
Hold on deh people wey unnuh ah tell mi sey candy ah f**k gal now rass clott wooieeeee ah dun
She talking about apple YOU CLOWN
dwll i think she talkin apple.
Apple your hair too long
Lol she was talking about Apple on woman crush Wednesday n I think she was joking
SHE SO BORING! ATTENTION SHE SH LOOK
no sah figget, scapple.look pon icon 12 head caas a nuh forehead dat. wata raaaaa man head BIG sah. him nuh need fi carry a gun, caas dah 12 head drh in itself is a vert, vert leetal weppon lol. wooiiiieeeee mi guddup baddy!. if i laaf i deerd.
DWRCLLLLLL ICON HEAD BIG FI REAL BETTA HIM DID
STAY WITH HIM BIG HEAD WIFE DWLLLLL
METTY
A FRIEND OF MY IN QUEEN SEND MI A PIC OF ICON WIFE THE OTHER DAY SHE HAVE A OK BOBY
Smh ha/her dumbass haterzzzz the girl was obviously referring to the female. any type of publicity is good publicity she probably laughing at this post rite now