If someone don’t get this mofo he”ll be pig meat.
GM Met and bloggers….him look like Samuel L Jackson in the movie “A time to Kill” dwfl
“All I know is his check better clear.”
If yuh think yuh bad jus call Yardie name n yuh see Fassie!!
“damn,this demon really passing for a human in dem clothes”
Dis fassy a kill mi waan kill u tan deh a chat off u mouth…
a wah Trump cat doing sitting on his head 🙂
If looks could kill.
CAPTION: “Watch him nuh man; a one real ole johncrow enuh” :ngakak
Comment *
Name *
Email *
Website
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Δ
If someone don’t get this mofo he”ll be pig meat.
GM Met and bloggers….him look like Samuel L Jackson in the movie “A time to Kill” dwfl
“All I know is his check better clear.”
If yuh think yuh bad jus call Yardie name n yuh see Fassie!!
“damn,this demon really passing for a human in dem clothes”
Dis fassy a kill mi waan kill u tan deh a chat off u mouth…
a wah Trump cat doing sitting on his head 🙂
If looks could kill.
CAPTION: “Watch him nuh man; a one real ole johncrow enuh” :ngakak