Andrea shitty buddy ‘ even a baby see that man is a Caitlin Jenner . A treeze gal for donkey years Mickey is the woman & treeze a dey gal watch him how him excited & no one in the party my god . U see why u ladies sleep with men always have STD cause these men sleep with man and woman shit & bacteria going into u pretty ladies Virginia nasty nasty ‘ Andrea S…. No stop mad over mikey the Viagra fck sweet har .
Wen I sight how dat man have him hands up like him a receive the glory inna church. Mi seh no man should be so happy fi have a next man a pour liquid over dem face.
Is this his comin out party?
Andrea shitty buddy ‘ even a baby see that man is a Caitlin Jenner . A treeze gal for donkey years Mickey is the woman & treeze a dey gal watch him how him excited & no one in the party my god . U see why u ladies sleep with men always have STD cause these men sleep with man and woman shit & bacteria going into u pretty ladies Virginia nasty nasty ‘ Andrea S…. No stop mad over mikey the Viagra fck sweet har .
Wen I sight how dat man have him hands up like him a receive the glory inna church. Mi seh no man should be so happy fi have a next man a pour liquid over dem face.
Maybe he used to getting golden showers
Gm. Met and metters :tkp :tkp :ngakak :ngakak :peluk
FAGGOTS
Battyman long time
Look like him ketch a spirit in deh, look how di hands up and spread out. A him seh take me as I am.
The two of them a battyman long time fire
Im coming out
Is this the same Mikey weh married to Kerry From the Bronx?
All dem chain link match…mi rass!!!
fish n scrimp