So y’all telling me nobody catch the snap video of Charlene and ratti f***g where he claims it was uploaded by mistake????? Damn son purple how you feeling boo?
11 thoughts on “CARELESS CHARLENE AGEN”
Unu blind! Unu nuh see purple know and put up say she a man clown inna real life and unu fi leave r alone Charlene tek r man and she affi live wid dat and still a f**k ratty
uno nah have ntn FI do with uno life like y uno nah Lowe purple and who seh purple a deal with it she just wan everybody get off her back the f**k uno need fi get a life big man ting Lowe the girl cuz nuff a uno man charlence a f**k right now just had been out yet so Lowe the girl ..purple too pretty FI a argue with dirty charlence ….
Nasty Charlene yuh have 4 children you need to grow up and have some p…y principle. Charlene why u Suh f..ki,, f..ki..Charlene and purple both f..k gal Suh it’s ok for ratty tuh battery the 2 of them. Charlene stop give away so much free vagina. Just because welfare pay yuh bills that is why u got so much idle time .stop thief Charlene and guh look a job. Charlene why you so worthless and none ambitious fi young gal ??? I see why kirk and Matterhorn yuh 2 baby father them nuh like yuh ,you too nasty girl. Charlene duh over her body again and she still look like a big old dumper truck.Charlene could you please also take some pride in the clothes you be wearing and the hairstyles you be wearing. Charlene you look a hot mess all the time. Charlene you need to bath property you always looking dirty . Yuh dress too mad with them dirty ,funky wigs you be wearing. Charlene you need God and at least 1 friend who cares about you to tell you to dress better and to stop run yuh p…y all over fi free.
big stinking Charlene all yuh f**k fa is dollar burga..purple ur a pretty girl just gwan tek care of ur baby unlike Charlene weh yu neva si wid one of hers
Unu blind! Unu nuh see purple know and put up say she a man clown inna real life and unu fi leave r alone Charlene tek r man and she affi live wid dat and still a f**k ratty
is ratti f**king ricka too ??
Charlene face trang doe :nerd ….. she affi go easy wid dose sweaters.
uno nah have ntn FI do with uno life like y uno nah Lowe purple and who seh purple a deal with it she just wan everybody get off her back the f**k uno need fi get a life big man ting Lowe the girl cuz nuff a uno man charlence a f**k right now just had been out yet so Lowe the girl ..purple too pretty FI a argue with dirty charlence ….
Lmao . U ever see some man n wonder how some women attracted to them? Ratty is one of them ♀️ maybe it’s just me.
Nasty Charlene yuh have 4 children you need to grow up and have some p…y principle. Charlene why u Suh f..ki,, f..ki..Charlene and purple both f..k gal Suh it’s ok for ratty tuh battery the 2 of them. Charlene stop give away so much free vagina. Just because welfare pay yuh bills that is why u got so much idle time .stop thief Charlene and guh look a job. Charlene why you so worthless and none ambitious fi young gal ??? I see why kirk and Matterhorn yuh 2 baby father them nuh like yuh ,you too nasty girl. Charlene duh over her body again and she still look like a big old dumper truck.Charlene could you please also take some pride in the clothes you be wearing and the hairstyles you be wearing. Charlene you look a hot mess all the time. Charlene you need to bath property you always looking dirty . Yuh dress too mad with them dirty ,funky wigs you be wearing. Charlene you need God and at least 1 friend who cares about you to tell you to dress better and to stop run yuh p…y all over fi free.
@met check your email asap
big stinking Charlene all yuh f**k fa is dollar burga..purple ur a pretty girl just gwan tek care of ur baby unlike Charlene weh yu neva si wid one of hers
NASTY PUSSY PURPLE,MAN CLOWN! Don’t know y unu don’t leave r alone wid r walking std man!
Purple better off then charlene
Madrass you sound live Diva