CELEBRATING 1/25

unnamed-2
SO ELE AT IT AGEN A PUT UP HALEY INSTEAD AH DI RES A KIDS……..ELE A HOPE HALEY NEVA FIGET YUH AND A HOPE DI KIDS DEM DOE REMEMBER DIS..DI STONE DAT DI BUILDER REFUSE AND INA YOUR CASE DI STONES WHEY DI BUILDER REFUSE WILL BECOME DI CHIEF CORNER STONE AND WHEN IT HAPPEN PRAY GOD SEH YUH CAN HANDLE IT

0 thoughts on “CELEBRATING 1/25

1. This asshole need 2 get fixed. Wicked rass. Nothing piss mi off more Dan a deadbeat dad…and why these women continue 4 breed fi dis worthless dogshit. .they must think they gonna be the exception..These women should have him doing laps in family court.

2. Ele Sushwana have are man now suh putting Haley up not going to bring her back.sushawna seh she want back the car that u buy are and tek back.wutless ele dog shit ele no good ele gi mine u pitney dem

3. This makes me cry inside, I as well got a sperms donor and He only chose to put up 2 of His kids on facebook while this Nastyness have 5 kids with 5 different women. ELE, What you do in your life will fall right back on YOU!! WHO KNOWS, GOD ALREADY GIVING YOU A BEATING! YOU EVER THINK WHY YOUR CAREER FLOP? Nasty Ele, as long as you live on this earth your Kids eye water will follow you. I WISH I WOULD SUPPORT YOUR MUSIC. YOU ARE GOING TO SUFFER.

4. And dem deadbeat deh hateful ah empty inside ei si..turn roun all cuss dem owna pickney, but dem fe memba seh what goes around, mus come back around…Ele more than likely dislike di rest ah pickney dem cause dat is how him feel towards dem maddas…real laughing stock dem deadbeat sperm donors be :ngakak

5. A wah bout Haley suh? That renders her more exceptional than the ressssssssssssssss a kids them. Every parent dem seh have dem favorite, but a wah bout likkle Haley? Are a di mumma him waan, an a try woo har back by being a daddy to Haley?

6. Man is different from women, I guess he has a special love for mother, maybe, or he thinks out of all his children, Haley is definitely his, his a lot of men mining children that don’t belongs to them. If he is in doubt of these children, run a DNA on all of them, and put his doubt to rest, but don’t do this Ele because it don’t look good.

7. Him si other artiste with dem kids suh him a follow an a try impress him IG followers.Him need fi get some kick inna him bloodklaat.

8. I hope all the siblings are aware of each other bc J.A.big but it small. Mi watch 2 much African movie and know it’s possible 4 siblings 2 fu*k and not know calling down all kinds of demons pon dem selves. ..Eli u tek drank crow 2 a new level…wasn’t there also rape allegations or allegations of sex with a minor?…..ppl stop support dis peel out head swag. ..boycott him shows dem….kmft

9. Brain be he very careful u can’t a praise one and a ignore the rest and in ur case if a doubt u av abt the rest u have the money to find out about the other 27 kids…after all yah pallaoff ina black ice, feed mongrel s KFC and mtv yuh circus yard, stop making the rest feel more unwanted then u av already av dem feeling do the rite ting for once
    (Simplicity soon sign in)

10. First of all, Elephantman in my opinion, has done nothing to warrant “celebrity” status. I know dat him have a village of children, and what number is Haley again? Secondly, there is no smartness in fixing this idiot’s stupidity, who is only worthy of being a case study of “jerks who have many children”. For this reason, I find it ridiculous dat dis talentless twit get so much public attention for being a nobody.

11. Does 1/25 mean that Ele ah show up di one girl baby outta 25 other kids??? *please say it ain’t so*…men like Ele only care bout crotches and not them kids..them ingle mine the kids dem weh dem still good wid dem baby madda ah can still sleep wid dem…them man deh also feels like dem can abandon or neglect dem children ah when years pass by, they can re-connect with the rest ah children dem wid ah new pair ah sneakers or gold chain as if tuh make up for the many years dem nuh deh bout or try tell lie pan di madda seh she ah di reason why him couldn’t come roun…hatred is ah helluva ting, and ANY wrongs done against children is an abomination onto the Lord..dem think dem ah hurt di kids, but dem ungle ah hurt demselves…

1. Hold on mi have one a dem,”get up, get up Roy, you are a big boy book.” Mi go look fi it and see how much a dem sight words Ele can spot.

12. wi need a show wah expose di artist dem who cyaan read,dancehall nah move forward cause dem too illiterate fi put words together dem just a mek up words n repeat too much words

13. ELE GO SEND HALEY A PRIVATE SCHOOL N TEK HER OUT A PUBLIC SCHOOL UNU A POPPYSHOW A POSE UP N NOT EVEN CAN FIND D BASIC SCHOOL MONEY, D OTHER 24 NO FI PAY DIS NO MIND CAUSE THIS A JUST FI GET HIM NAME PON PPL TONGUE

14. Wht decent woman would lay down with Ele much less mek him breed her?…just hearing abt him breeding all these women mek mi stomach sick..#Sumgyalstomachstrong

Leave a Reply to mifedupadealmshouse Cancel reply