MI SEH DI PEOPLE DEM JUS AS BAD A ENTERTAIN DEM :ngakak …UNO SI HOW DEM LOVE FOLLOW DEM ONE ANOTHER THOU..WHO NEXT?
13 thoughts on “CELEBRITY QUESTIONS AND ANSWERS”
To the moon and back. How yuh mean Jay. Dat mi seh too. Big up Apppeeerrrrr. Den mi nuh hear seh Jay koki is nothing to write home bout….suh mi puzzled by #1 and #2 …… but I’m gonna just :travel
:ngakak A him a ask himself di questions dem…Yuh know seh mi naa go badda wid dah pink face emoji looking sir yah doe. Di 2 fuss question a beat mi like bout 100 belt.. But mi coulda swear mi read ova yah aready whey dem seh him hood small and soft till it drop outta di gal dem hole???? das why happle affi tek ooman??? :ngakak A muss a di likkle shillings di gal dem a look pan cause sir yuh nuh look good none at all… Not even di most expensive clothes nuh mek yuh look good a swear. Yuh look crawny fi a man no sir.
Sameting mi a Wanda to Latty…… caa social media is very cruel to them on a daily basis suh there’s no way dem a guh ketch dis yah hype bleacha fi bullit him up an all of a sudden a powda a comout a dem gun, nope nope somn seems fake bout dis….. a mus Apple a question him loll
Q, Sir do u respect your wife?.
A, NO, Dapple hot gyal mi sad FI U, married 10 yrs, I dare my HUSBAND FI COME DISRESPECT MI LIKE DAT. I DONT LIKE DAPPLE, BUT SOFT WOOD ICON MI IGARRANT FI U, AN YES MI SAY “IGARRANT”
Princess apperrrr, why are you wearing dice pineapple name chain at BRT? Hot gal nuh nuh wear people things!!!! A suh me know unu wear each other clothes…..no to blow wow yuh brave bad!!!!! The gal have on the chain with the big DICE written out on it
To the moon and back. How yuh mean Jay. Dat mi seh too. Big up Apppeeerrrrr. Den mi nuh hear seh Jay koki is nothing to write home bout….suh mi puzzled by #1 and #2 …… but I’m gonna just :travel
:ngakak :ngakak :ngakak the man seh him bade with bleach and bleach occasionally…A wah do him doe? Dwl
LoL@not regretting the cheating, just getting caught
&
the occasionally bleaching
I loike him, he’s “funny”
:ngakak A him a ask himself di questions dem…Yuh know seh mi naa go badda wid dah pink face emoji looking sir yah doe. Di 2 fuss question a beat mi like bout 100 belt.. But mi coulda swear mi read ova yah aready whey dem seh him hood small and soft till it drop outta di gal dem hole???? das why happle affi tek ooman??? :ngakak A muss a di likkle shillings di gal dem a look pan cause sir yuh nuh look good none at all… Not even di most expensive clothes nuh mek yuh look good a swear. Yuh look crawny fi a man no sir.
lol he regrets getting caught cheating but not actual cheating. Ummm ok sir. Apple you hear that hot gal.
“I regret getting caught”
Wtf? lmaooooo
Apple come get yuh mon! He couldn’t lie and say I regret hurting my wife? Lawd.
He has no remorse and is probably still cheating.
unnu fi memba seh apple did talk it seh di cheating nuh necessary…him fi jus bring di gyal dem mek dem f#@k dem togedda
AH WHA DIS? PRIEST CONFESSION OR SOMETHING. CONFESSION TO INSTAGRAM.
Sameting mi a Wanda to Latty…… caa social media is very cruel to them on a daily basis suh there’s no way dem a guh ketch dis yah hype bleacha fi bullit him up an all of a sudden a powda a comout a dem gun, nope nope somn seems fake bout dis….. a mus Apple a question him loll
Q, Sir do u respect your wife?.
A, NO, Dapple hot gyal mi sad FI U, married 10 yrs, I dare my HUSBAND FI COME DISRESPECT MI LIKE DAT. I DONT LIKE DAPPLE, BUT SOFT WOOD ICON MI IGARRANT FI U, AN YES MI SAY “IGARRANT”
Him mean constantly bout occasionally lol
Princess apperrrr, why are you wearing dice pineapple name chain at BRT? Hot gal nuh nuh wear people things!!!! A suh me know unu wear each other clothes…..no to blow wow yuh brave bad!!!!! The gal have on the chain with the big DICE written out on it
Poppyshow on all levels to pc! Cya badda!