milk is a celebrity of course didnt you see her sex tape ? she is among the likes of kim k, paris hilton and mimi milk dont mek dem under rate you lol Reply
Milk is no celebrity shi jus regular in da hood shi not even hood rich shi suck ah kaki an har life get obsolete ah dat dem call celebrity??? Reply
I see 2 celebrity pics..when milk tun celebrity
:hammer :hammer :hammer :hammer ^^^^^^^^^^^ y unnu no hab no behavia so
I thought the man behind har was the celebrity.
milk is a celebrity of course
didnt you see her sex tape ?
she is among the likes of kim k, paris hilton and mimi
milk dont mek dem under rate you
lol
No breast, no batty dem fi change yuh name tuh salt…..
Salt? caz she nuh hab no batty or breast? Murasaki wah u seh…woieeeeee lawd unu nuh joke
Come offa mi Honey name….MIILLLKKKKKK, dem cyaa chuvle yu yasso. Mi deh ya fi defen it….oooo.
A true eno cause a Milk buss “suck koki” a JA she
Is a “founding mother” of sorts :travel
Milk is no celebrity shi jus regular in da hood shi not even hood rich shi suck ah kaki an har life get obsolete ah dat dem call celebrity???
Milk is a celebrity, maybe on the lower tier, but a celebrity nonetheless.
Bigga question, why dat man eena sheer blouse?