Yolanda, Have A Very Nice Humble Personality! Me Always Admire How She Dress, And Carry Herself, Her Three Lovely Daughter Them Nice Especially Zyla, Me Love Her Hair. Dave, We Know You Could Do Better With That Jeans Pants You Wearing.
Di tea spill and tun ova loooonnngggg time. It might be in di archives. Dem finally get ah break over here nuh badda wake back up di fyah ants nest. Have mercy percy… mi feel sorry feem.
Yuh know seh mi nah laugh, why him duh this? This is why di ooman dem cyan find any jeans pants cause man like him force demself inna dem. Cess guh tek off dis yah!!!!
This is a woman’s pants Mr Cess. I know it never feel right when you were putting it on. I can just imagine how ridiculous you looked walking up and down in that thing.
Fuss Mike now you? Come on man unnu do betta. Cess, when u a pass the pharmacy, just buy waah monistat just in case.
Yolanda, Have A Very Nice Humble Personality! Me Always Admire How She Dress, And Carry Herself, Her Three Lovely Daughter Them Nice Especially Zyla, Me Love Her Hair. Dave, We Know You Could Do Better With That Jeans Pants You Wearing.
I admire this couple but someone spill the tea about this man ..
Di tea spill and tun ova loooonnngggg time. It might be in di archives. Dem finally get ah break over here nuh badda wake back up di fyah ants nest. Have mercy percy… mi feel sorry feem.
A me fi tell yuh, that tea was hot dwl
Yuh know seh mi nah laugh, why him duh this? This is why di ooman dem cyan find any jeans pants cause man like him force demself inna dem. Cess guh tek off dis yah!!!!
A must Zyla pants, because mi nuh know star. Yoli, how you mek him come outta the house so. No man.
This is a woman’s pants Mr Cess. I know it never feel right when you were putting it on. I can just imagine how ridiculous you looked walking up and down in that thing.
I can’t wait for him to come out the closet. what a day name day.
Him put on har jeans, an she know eno.. dem wicked!. Why him dweet??? Him wear har clothes all di time. Him affi stap dis.