What a Bwoy dangerous and he’s very young to got all those experience of eating variety of pussy . Is him say pussy have lips so it must be kiss kiss pupa Jesus swiper them outttttttt.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak bumbobloodclawt a caah tek it. Mi like him di man say more time Yuh seem a sumting him a look fi eat. Wooooiiiiii :ngakak :ngakak
Met heavy duty have mi a ground.eating pussy,is not a science it’s an art. Suh that mean no piss and shake tuh him thing gal fi just skin out up, down ,sideway, head top and teck eatings. If I laugh anymore mi piss,up mi self. Them man yah bad
I have a play now..Heavy-duty is right it’s on art for real..I’m no expert like this guy but he can keep trying all them flavor r the rigth flavor soon find him..
What a Bwoy dangerous and he’s very young to got all those experience of eating variety of pussy . Is him say pussy have lips so it must be kiss kiss pupa Jesus swiper them outttttttt.
He seems 35
:mewek2 :mewek2 :mewek2 noooooo sah!
Haaaaaaaa!!! Yo, mi like him but mi feel like him woulda chat while him a nyam still lol
well yard hard and the hungry must eat
Well, expect him to get loads of request from ladies. All the Stella’s soON fly down fi di yammies…………..
YUM YUM
LOL
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak bumbobloodclawt a caah tek it. Mi like him di man say more time Yuh seem a sumting him a look fi eat. Wooooiiiiii :ngakak :ngakak
Mi pass next player
Wow, I like him too no shame in his game…. He had it all, well okay now… Lol
Mi like hiiiiim baaad his vibes that is! He’s alright looking too! Corned pork di man want corned pork di woman dem fi gi him everytime! :lapar
:ngakak :ngakak :ngakak
Mi Likeeeeeeeeeeeeeee nah lie. But the pee and eat no man. :2thumbup :ngakak
But a wah di clat dis. Him can gwan still. :ngakak
Chatty mouth that him nuh know eating is a art not a science
Met heavy duty have mi a ground.eating pussy,is not a science it’s an art. Suh that mean no piss and shake tuh him thing gal fi just skin out up, down ,sideway, head top and teck eatings. If I laugh anymore mi piss,up mi self. Them man yah bad
Mi nuh want him to all eat my kittykat him look like him nuh refuse none at all ….Mi nuh want ketch pussititis : : :nohope :nohope
I have a play now..Heavy-duty is right it’s on art for real..I’m no expert like this guy but he can keep trying all them flavor r the rigth flavor soon find him..