CHEVY DEM SEH ALL YUH WIG YUH HAFI GUH SELL

Met me nuh normally write u but I had to,cause am very concern u see.

Why the girl dem take away Chevy aka divabass man.
Me sorry fi her u see,she look really unhappy.The b say she think this was it,she finally get a man for herself and she a settle down.
The girl all affi move again to rass,u see why its good to have your own and humble.She say she sorry she bring her man in dancehall n dem go tell the man her good good deeds n now the man gone to rass,poor Chevy affi all a sell the wig dem TPC.
But what happen to her son,me nuh see nothing of him again not even her mother have him.

8 thoughts on “CHEVY DEM SEH ALL YUH WIG YUH HAFI GUH SELL

1. I know she was gonna flop, she need fi chill, she need fi kool out wen she find d man dem, she hype an expose 2 much pon social media , ano every man love dem woman , fi behave soh vulgar

2. I actually don’t know her personally but I have her on snap and talk with her a few times and she’s really a nice young lady. She keep shit real from what I see. If the man lef den it wasn’t meant to be. God will send the right one Chevy. Nuh watch nuh face.

3. Chevy is a psycho, Chevy need to stop falling in love with clients. Chevy is saddddd, she request at least 2 months rent from her clients, when them time up suh she move. You are a broke illegal psychopath

4. I feel sorry for her as well, Chevy i hope you learned! So please keep certain things to yourself as of now.

5. Nasty Chevy,all the batty wash wey yuh give him yuh mean fi tell mi sey,him lef yuh????? Yuh pussy salt bad young gal not even can hold a big ugly gorilla

6. Rass mi juss a si dis.. a di same man whey carry her all ova di place. She did look happy. Gal too loud and vulgar and no know fi keep a man. Di minute yu find a man like dat you fi lef dancehall… Want it want it cah get it and get it get it no want it. Hope she learn her lesson…SMH

7. Fi real mon she needs to be a little bit more low profile when it becomes to her love life… cause not everyone is a well wisher. I’ve been asking myself the same thing… where is Daniel ??? It been months mi don’t see she post nothing of her own son smh… she has her priorities messed up. And last but not least… what the he’ll happened with those breast they are so heavy till the top part of her chest looks flat them don’t look good *matterhorn voice *