CHEVY WHY YUH NEVA PUT YUH DAWTA NAME?

23 thoughts on “CHEVY WHY YUH NEVA PUT YUH DAWTA NAME?

1. All she worried about is the msn bbymada fi him leave yu snd go back to her leave the man alone stop call down farrin fi the man move on hw cause i talk to the man women and u look like yu s war her fi yrs now ova that msn all when the girl and the man doe deh

2. Hw she fi better her self farrin make fi everyboby and true ms gottie come up and have place fi stay and happy she put up the girl and a blam the man bbymada cause she dont want them fi beat her i guss

3. But chevy a u f**k with gal first and tell ppl fi up her up and poor u knw never fi hirl fo it is even the gal fi a write a me di a use ur name cause i dont like yu u like to walk and make problem in ppl life but true u and u fren them always a talk about the gal cant read and write i write like her i went on the girl page and look like she take good care of her child to me and dont be mad the bbyfada run u way so wat fi the gal child in ja my sista send down her them every time i knw it was nt the girl send in gottie pic u same one and maybe threw ms gottie get visa too wat a u alone did if get it girl the money man run eay u bbc

4. But mi see hw u and fren them a talk about the man bbymada come to think off it who is yur bbyfada cause im on yur page and it look as fi u and have one are him never want yur child too and i went on the girl page and me see dalton with pic with him and the child chevy and till then who is yur bbyfada and yu that in love yu put ppl man name pon yu these young girls dalton dick must big fi u do that are must can f**k shame

5. Suck cocky tannice gonzales mi ago tell u again dunce head gal….stop making up shit….big head gal u always a dig up some pic from 19 o when fi try cramp my style…bitch it nah go Eva work…..deep throat gyal my baby tattoo a d first fi guh pon my body….ask ur man y my name first affi go pon him body and not his 2 kids or even yours….dutty bitch again mi ago tell u…memba a u man first put on mi name and mi put on back him cause we were together for 5 f**king Long year…baboon i don’t know what u man Neva did for me in life…..ur man neeeeeeddddd me…stop writing comments tannice with other names defending ur self we know this is u…go learn to read and write go learn to construct a proper sentence…u worrying about my bby daddy…dwl…for ur info my bby daddy is one of d best in the world…and memba mi nuh pick up fi man…my bby daddy spoils his princess rotten lol…ask anybody about cookie father…BITCH RUM A SURVEY……TANNICE Y U ALWAYS INNA A MAN WORRIES U NUH SURE A U PUSSY…BIG OLD WOMAN LIKE U YUH LIFE SAAADDD BAD….U CAAH CREATE ENEMY PON ME…ME AND MI FRENCH A COME FROM PICKNEY DAYS NEVA ARGUE NEVA FIGHT SUH SHI KNOW MI NAAH SEN HAR IN PON NO SITE….A LAUGH WI A LAUGH AGFA U FOOL…U JUST DO SOME SILLY SHIT WITH UR DUMB ASS SELF MI AFFI WONDER!WHY U SUH DUNCE TANNICE GOOOSHHHHH

6. Ppl look on all these comments tell mi if dis girl nuh need some form of psychiatric help…d girl dunce till dunce a ask her wats d Matta dwl tannice u Ave nobody to defend u so ur defending urself…mi nuh wrong Ugo tru mamma dwl tannice….these ppl that are commenting I don’t know them but when ppl see rubbish dem affi talk dwl….u need to go back to pree school dunce head gal….I CAN’T UNDERSTAND A THING UR SAYING….ALL MY 8YRS OLD DAUGHTER COULD WRITE A PROPER SENTENCE ON HERE…WEN U STINKING MOUTH MADDA DID A SEN U GO SKOOL LOOK LIKE A MAN YAAD U DID GO DIRTY GIRL#DAT A IF SHI DID EVEN SEN U BITCH

7. Tell her to take a pic of f man’s hand and send it een pon pinkwall….whose name u gonna c…#NOT TANNICE NOT HIS DAUGHTER NOT HIS SON BUT CHEVANESE#SO BITCH WHEN U A SEN IN F**KERY KNOW WHA U A DO CAUSE I LOOK LIKE A BIG IDIOT…HOW D F**K MI DAUGHTER NAME NUFFI DEH PON MI DWL U SOUND MAD

8. D hottest part I’m here in Jamaica with my man by my side 24/7 Neva Eva woke up one day with her or har man pon mi mind but fi some strange reason shi feel fi stir mi up…from d longtime argument whe WI had pon pinkwall couple months ago it did squash out mi nuh hear from or bout har till shi jus Start act up back again…like shi jus Ave a time when shi get mad….dwl…it look like a when d man a farrin Start gi har worries she come tek it out pon me dwl#GOD BLESS UR MAD SOUL

9. But da gyal yah know when shi sen call mi mi ago come without hesitation lol…shi jus need fi bill and easy har self…everything am saying is facts I don’t make up shit like she…insecurity a kill d bitch…#chevyboo is my name on Facebook ppl go follow me tannice caah even look like mi dog Inna mi yaad to bloodclaat…before mi start travel mi clean like Jesus police record bitch anuh farin mek mi start wear good clothes big up mi nice madda a England. …buddy mouth tannice mi born Inna brand lol…yuh need fi give up d bloodclaat green card to a gyal whe will mek use a it Inna farin cause u stay bad nuh bloodclaat#yuh wha bathe wid a dog toothbrush#nasty tannice even on my worst day u caaaaaahhhh look like me….all wen u belly flat and u petite…and mi big and fat wid big belly u caah walk Inna mi shoes….tannice mi daughter clean mi house clean an mi pussy clean mi nuh Ave nuttn a worry bout…yuh stink nuh bloodclaat….u need fi guh throw out yuh grandmother old hand me down funiture dem outta u dutty house and upgrade idiot gal….d man tell me u caaah cook and u nasty nuh bloodclaat. …bitch gwaan put up the man cause winter soon done…cause summer him gaan again….man mascot come suck mi wid a burger King GO-LARGE straw….stop dig up longtime pics a soon 2017 now bitch cause all yuh nowadays pic caaah compare to mi longtime pics#BITCH BYE#I REST MY CASE

10. Tannice yuh nuh have nuh come a come back yuh a get done left right. And center you dumb stupid ass bitch .Which man really stay wid yuh memba Dalton just come back to yuh bitch because him a look something ,but you and him soon gone a prison fi fraud a live off the government system a live free inna di ppl dem basement and a eat free food

11. Chevyboo dutty Tannice can’t walk near you yuh look good gal nuh wonder why Dalton can’t let yuh guh yuh a hurt up di bitch head bad

12. Trust and believe everything am talking it’s all facts I don’t need to lie like this bitch….mi never c har is har man mi did a tek, whe did deny she and her son fi 5 long years….mi naah ask crise if mi did still want har man mi have him….i was d one who choose to let go…mi left har man and him Neva know to bloodclaat…tannice u a puppet pon a string…sen in more pics mek a get fi empty u dutty gal

13. Lol dwl god see and know tannice a nedge me teeth big up yo self me sista #chevyboo a u seh hurt gyal head #suicide

14. A kill Tannice fi guh kill har self bout block ,block naw guh work shi need to do us all a favor and guh poison or hang har self cause shi nuh stand nuh purpose on God’s land

15. Chevyboo goh chill u a goh too hard fi prove who own man focus pon u mouth, pussy an life a wah u cum a farin cum step to d gal an shi call police pon u uno fool noh fukkkkk

16. How u calling the girl nasty and stink but yet u were sharing a dick with her?? Your no better than her though u still nasty and worthless taking some body else’s man for 5 years and him still left you.

17. @chevyboo u deh wid di man for 5 years what is it you have to show for it but cheap clothes and shoes. Not even a one bedroom not even a little business nothing knowing damn well u were f**king somebody else’s man. U nuh have nothing bout u either big waste gal.