CHIN YUH REALLY NAH STOP

Mi feel wrong but dwl whatsapp cudnt more sweeta . Look like one of dem artist ya lose dem phone but it look like she did ah f**k di two fren atbdi same time 😂😂😂 unu no learn from vybz kartel case? Dont voice note !!!!!

chin
***TommyLee claim him and Chin ina tings long time and Chin was just 18 ina last year…so how long and when was that dirty nasty TommyLee??***

39 thoughts on “CHIN YUH REALLY NAH STOP

1. The question is who doesnt know bae nae. She eva ina ppl biz and ah try style dem. Gage baby mada to be precise! She need a brawwwd board inna har ed! Dem type a girl ya sick my stomach

2. Lmao d way she come pa ya swear high and low like she a good gal weh day! Anything in a dark must come to light doh? So she fck Tommy lee .. Mace and breed fi Gage nuh wonder it was a raffle belly to claat lmfaoooo ! Who’s next Alkaline? Cuz yuh seem to have a type my girl … Ntn sweeter than when she come defend the allegations wid she and gage in a d bed what a gal lie men… Me did know she was lying out her ass ! She d a try convince we to much .. dem time deh me just a read and nah comment .. She too good man

3. Nae/chin is 19 she a f**k tommy lee from black berry days she did a 15-16 as mace get one Likkle 15 seconds of hype a she n him that mind you a she look mace evry artist bust she hurry up go look dem her son cute tho & gage is not her baby daddy nae been a hoe

4. Chin u let mi down, i was the main anonymous defending you, and tell u mi nuh waa si u back on here smh big up yuhself :nohope

5. I really don’t blame dat Likkle girl because from dem mek up dem mind dem grown dats that. But it’s these big dutty nasty grown man who tek it up to go look des young gyal wey BARELY legal. Like is there not enough grown women for u to look a ppl gyal pickney dem wan run down. Kmt before dem go work on how fi talk listen how dem sound like not a lick of sense inna fi dem brain.

6. No man dat big weh shi get from me in other words mi nuh bizniz wid r! A weh womanhood gone tooo? Weh modesty and morals gone? No sah! How dem talk bout r its as if she a stray calf!

7. She a mussy one a dem barrel baby! Parents abroad and they send barrels on a regula to make up for their absence :nohope Met shi really nuh turn 21 yet? Nice looking gurl inuh and hear how dat undesirable Tommy Lee him a class r all wen shi nuh do half the things he said smh

8. The victim must Tek some accountability/responsibilty. Look how we defend her, cajole her,emphatize,lecture her,pray 4 her n she gone suck the lolly of an alleged well documented PEDO jancroslimeshyt!!
    I’m done defending these dancehall chickenheads.i give up on u Chin but imma pray 4 u n ur son sameway.

9. Chin all did ah cuss me when mi ask bout she an Tommy ah fren and fren so young….dats why Met yuh fi stop defend ppl weh u nuh know nuttin bout becaw seeit deh now….kaka fawt

1. Chin is a baby…mi a go defend her regardless but mi talk to Chin one a way so mi vex she still ina di internet bullshit..She is young mi haffi defend her man

10. This is a sad case. This girl is young and clearly lack proper guidance. We know this because she has been sexually abuse from she was young,it allegedly it’s common knowledge and no one is in jail. Even someone up top said an entertainer was sleeping with her when she was 14-15. That’s a child, anyway we cut it, that fact will not change. So, as for me I won’t judge her, I will hope instead that when she hear these voice notes she will examine herself and stop making these “gruff” use her as a toilet.
    Chin, change is the one contant. So you can and will change too. Hold your head up and don’t let your past define you.

11. Yes man i hope she evaluate herself thoroughly this time around! Chin mi still like yuh! The universe a show u seh dis is not ur lifestyle the universe has better things in store for you and see u doing better things, but its punishn u now cuz u naa listen! dem nigga here nuh worth it girl! Can you go to a banquet with these tattoo bleached out fools?

12. Tommy shoulda push him koki all in har ears an cum in deh mek it run tru har eye like eye wata. I totally understand say sometimes as young women, we are misguided and sometimes fall prey to our surroundings. But what happen to common sense and better judgement???? Is like she love di attention wedda good or bad. Dem lucky. Dem condition waan shampoo. Mi wish mi could get back my teenage years so I could buy myself more time on earth. …. While dem a waste time a go tru koki like digicel credit. Smh. An she have pickney. Smh

13. Well said “G”…all jokes aside I hope u overs the fustration cuz a nuh likkle try we try wid Chin enuh! Bloggers give her baby tips,life lessons,etc..and Chin vowed to focus pon she n her Baby!
    G plz go search bk the story pon here wid Chin I think abt 100 comments a ppl a sey Chin doan look bk n gald she buy up her nix and nax fi di baby. Cmon Met even u will agree that u can bring a horse or is it donkey?..to the water but u can’t mek dem drink. That’s why I won’t say nutten more but will encourage chin Inna mi heart n mind.Peace out.

14. Me just feel sorry for mace cause i cant lie i knew him before the fame i had liked him and he told me he had a girlfriend. Not knowing it was nae nae. He wifed her and when she was half dead in hospital he was there for her he even posted pics on fb with dem two ina hospital.
    Not to find out she was f**king his friends tommylee. This is high class bull shit. Now him ah try cleam up him life and lost his phone. Met i heard its someone he knows stole the phone. Watch your company!

15. No man mi did all up ina dat comment thread but as anon! Defending her! Even the the first time she was featured here! A just dem dat shi will eventually see hope when its not too late.

16. But why was mace paged hacked and a girl photo is up lol on Instagram now. These people have so much time on their hands lol

17. @Anonitu
    Good evening….
    Thanks.. Are we dealing with asians? (Don’t ansa)..
    Never understand the fascination with other race/ethnicities…These nicknames nuh fitting

18. HELLO!!!!!!! inna mi bounty voice tommy lee a #puxxy member vybz k used to #fxxk #yuh bixxh #bye!!!!!!!! leave the #black #woman them #alone.. its so #sad 🙁 to hear how the man them can talk bout the woman them wow!!!!!!:( i’m #sadden by this. #listen to him #jah #know. #puxxy should have a #gate that #close to man like them.

19. WHY JAMAICAN MAN LIKE LITTLE GYAL AND LOVE WALK F**K AND TALK ????
    NO RATINGS… LITTLE BWOY TING . IF D COCKY HAD STAMINA THERE WOULD BE NO NEED TO KEEP IT IN HER MOUTH .
    THESE MEN WITH FAME AND MONEY NEED TO CHECK THEMSELVES.
    (((( small wood cyant last in tight hole))))
    Fyah bun woman shaming .