YES MAN……..BOUT NO DEBATE…DI PEOPLE DEM SHOW UNO WHO IS BOSS…AND DEM TALK DI TINGS INA DI ELECTION..DISRESPECTFUL AND NARCISSISTIC… A BET UNO NEVA DO DAT AGEN…
NOW DI BIG PROBLEM WID ME NOW SAKE A HOW MI ALWAYS A SEH PNP I DONT KNOW MUCH ABOUT JLP……….ONLY MALALIEANGOFOURTH WID DI LIE DEM……………… MI NUH INA SHE BUT WE SHALL HOLD JLP ACCOUNTABLE FI EVERYTHING WE NAH PLAY WID NO POLITICIAN ROUN YERE
LABOURITE MET A OUR TIME :selamat :thanks2 :peluk
Mi a nuh labouriteeeee oo no man but Portia needed to go she was really too out of order …n Paul Burke led her to the gallows lol
It still too close man and yu know dem have magic boxes.
Congrats Juliet. Courthouse steps next!:D
Elites a fall by ‘thy right hand’:D
No…….CVM called it too… Dem already a celebrate up a JLP HQ
Pp u tink a joke … By a manin yu hear se Portia a Prime minister
😀 dem have a way of making things appear and didappear…especially money
Silent night, Silent morning
met ah weh yuh watch it live?
Raaay mi party win JLP
Sutherland fi check har husband next time…lololol bout him a buy people vote.
MET ME A GO CONVERT U :thanks2 :thanks2 :thanks2 D COUNTRY NEED A CHANGE N DIS OMAN YA TOO COCKY N HER PPL DEM TOO CORRUPT. LETS HOPE AND PRAY THAT THE COUNTRY CAN SEE LITTLE CHANGES IN A FEW MONTHS ME LOVE ME COUNTRY BAD BAD BAD N IT PAIN ME HEART FI SEE SHE N HER CROWNIE DEM MASHUP ME COUNTRY….BUT HOPE ME A WALK WID WID FAITH IN A ME HEART :2thumbup :2thumbup
Time fi some changes now…
:cd :cd :cd :cd :cd :cd :cd :cd mi gawn sleep nuff beatings dis congrats green people :siul
I wonder how big porcher hat will be while going to the back bench 😀
JLP IT IS. CHANGE IS GOOD AND A MI OLD SCHOOL HIM GO. ANDREW TO MI THING.
Congrats Mr Holness, time for you to get to work and fix this mess.
Whey di COMRADES????????????? LOL
:sup2:
thou shall not judge a book its color. News flash: there are no limes to be found on the island because it was use to lift “the curse” :maho
St. Catherine hooorahh!
Who ask me bout me 3 dogs earlier? 😀 😀 go learn about you African ancestors and you’ll know say dog a symbol, #3 a symbol and that porchhher is damn disrespectful and that patterson fi draw last breath soon.
Dailey congrats and hope you keep that health portfolio…me would a glad to see charles, shaw, chang, davis, bunting and ferguson go sooo bad.
Portia go a 3 polling station n har name neva deh deh she shudda go lime up den go vote but she seh she is no loserrrrrrrrrr
lolol, see that all powerful # 3 de lol Ochun up unda her ass and Ogun dun har!
I don’t walk far from me true nature nor will I abandon me history and ancestors end goals. The uprising started over a century ago, but freedom still hasn’t come in full.
I AM JAMAICAN FIRST AND FOREMOST AND NOT A SLAVE TO NOBODY POLITICS, IDEALS, IDEOLOGIES, RELIGION OR DOGMA!
WOnder how the elites feel tonight…plotting I bet! The HolnessES 😀 are covered so onu devils can plot all onu want because onu house mus tumble down for ALL the lives onu tek just for power over onu own! Asi
Ah beg Ah beg..Osun is peaceful she nuh ina dem deh ting deh ooooo…
Yes Ogun show har him serious :hammer
lolol. Met, the Cubans say she come wid we ancestors to the new world fi protect them, so she nah go siddung and mek portia assault the offsprings.
People see we flag and tek it simple, but me learn from someone that it isn’t simple at all. It well thought out.
Chuet! you cumredding up the place ma?! 😀 😀
CUM-REDS WHERE R UNNU?
Chuet :ngakak no sign a dem
Mama dem teck whey dem self but I did mean fi tell dem say ” everyday bucket go well one day the bottom must drop out” the dinosaurs in the PNP party were of the impression that they are not servant to the ppl of Ja
Portia need to stop call on a master to talk to her and a invite the devil to play tricks on her. Two election she call now and lose. Some thing nuh right.
Full time fe the change, woman too lippy.
Too rude
She disrespect us the most way possible. No debate and a talk bout message from god and damn well and know she wanted to have it this day in honor of her 10th anniversary…selfcentered woman.
If dem cudda beat demself good and properly I wudda vote fi dem beat demself..dem was too much man
A nuh likkle balm yard babsy go oooooooooooooooooooo ..I was putting dem up last year…babsy oil work
Balm yard?? Sum man a NATIONAL WORKS AGENCY NUH SLEEEP DEH LODGE MEETINGS FI DAYS OH DEM FASTINGS TUN UP DIS YEAR!! BOY DI LABORITES DEM AND DI SHOTS DUNG YAH NUH NAWMAL in a di nite yah!
Nuff nights a Thwaites pen…Mi post di tings people dus nah pay attention
Mi dream si di nakedness inuh and know it was disgrace aww boy
G when some a di regular dem talk and push out certain things..it come to pass…so das y mi naven did even badda argue more dan so bout di comrades because God know……God know dem nuh fair and dem really tink Jamaica did a go tek di disrespect.
A pure zombie man deh a NWA well their fastings pay off cuz dem stuck a lodge meetings fi daaayz!! PNP WAS TOO COMPLACENT!! NUH WERK!! DEM GI DEM BIG MAN FREN DEM CONTRACTS AND LEF OUT DI SMALL MAN DEM WHO PUT DEM IN A POWER!! Mi naa lie i see JLP as a class and racist party yep! Well let us see wat betterment is in store for us!!
Dem tink dem have Jamaica like that thats all
Was waiting on poorsha to concede n she kinda jus did. Remember last time she did promise to be di worst nightmare oo! Congratz again to the Jlp! Met u can confirm the truth!!!the one time me did tell u why me vote jlp n u memba what triggered it.So yea I saw n smell the wind of change!
Wait hold ur horses!!Poorsha say she want recount n strong ppl at recount so clearly she nuh really give up!!! No sah!!!!! What a disgrace!!!
Yes she did…will put her speech mi a go upload to youtube now
Me tell onu bout the magic boxes don’t? lololllll 😀 😀
She fi satisfy that she got the opportunity to make history as a female and all that crap. But one somebody can’t a siddung in a three times! Jamaica isn’t a monarchy system and portia alone should be the main reason that term limits are put into place, along with a fix date for elections. Legislations should be written and passed regarding the historical election day irregularities and once and for all this damn mongrel parade dem call rallies should stop.
I wouldn’t mind the dismantling of a few ministries starting with that August month ministry call youth and culture 😀 😀 😀 😀
WHE DI COMRADE DEM DE WHE UNU DE…ME A LAUGH AFTA UNU :mewek2 :mewek2
Old time ppl wudda seh dem skayce lolol
Met say bet rain fall tmrw …SHOWAS OF BLESSINGS SHOWA :2thumbup :2thumbup
:ngakak mi seh di way how di comrades dem big and bad and as u seh a dem fluuluhlup down your throat…I would want them to drink that lovely rain water
:ngakak
Me stalker quiet! :ngakak
told your ass I ring bells and pick oranges, but I don’t do tribal politics.
me glad the queen b is going to hol that back bench! caven dead, so pj powa diminish and the union man dem say abbbbbbbbbbaaaaaaaaayyy bitches! can’t a tek people fi fool everyday.
Hon. Anju don’t perform him get the same JMG treatment too!
whey yu say Madame Administrator who nobody or color can unseat! :ngakak
Not even pip
Recount we seh
Met whe me never understand is how u tink u so mighty that u no waan do no debate?? a which 1 her MP dem tell her dem frigry de n see say a time a social media wid pure young ppl n u a gwaan like a 80s politics n na debate cause u too big bad n proud?? Go sidung 1 side :cool Me did really waan see if d Jamaican ppl dem did a go tolerate dis type a politics ya
And di one Paul Burke bout Holness fi go write apology..Dem luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…Dem fi go lick dem wounds n reeeeeewind
Natty need fi go apologize because she a smell har self to 😀
Only North Korea, Syria, Libya, Zimbabwe, Iran, Iraq and dem country operate like that. and we see the out come a dem. Authoritarian, dictatorship and absolute depravity of human life take set. These bitches were about to bring us to absolute ruin!
“…a person’s sense of morality lessens as his or her power increases.”
“All power corrupts, and absolute power corrupts absolutely.”
“…Great men are almost always bad men.” *** WOMEN INCLUDED
pj must have read The Prince- by evil Machiavelli…Jamaica bless so machiavellian tactics are short lived ones. Student and master can go sup tea together in the hours.
Bam,Bam-Bam,Bammy :nerd
Mi still cant stand Holness wife!! Now Mr and Mrs Obama in Jamaica unu aguh well me aguh tiyad fi si R face! Shi dash out money cuz how di f**k she win seat?? FROM PWD PUBLIC WORKS DEPARTMENT TO NATIONAL WORKS AGENCY WILL BE DOMINATED BY LABORITES NOW! POOR MANLEY, PJ MI NYAM LIKKLE FOOD UNDER YUH MI NAA LIE!! YOU PORSHA?? NOPE NOT REALLY SIGHS… ONLY PLACE IN JAMAICA LABORITES DREAM OF CONTROLING IS NWA WELL SEET DEH!!
Met and ALL goodnight/goodmorning. See you all in the morning.
*me know some a onu lub come and talk after hours 😀 😀 😀 It’s okay at least we know onu alive! :ngakak
Btw, anybody ever see ACE again?! :ngakak :ngakak
Damn! Me never realise say a so much green lizard deh pon yah enuh met a swear. Dem campaign hard ova yah naw lie.look like u affie go change the name to green wall lol. Any way the ppl dem decide say 2 teef betta Dan 1.dem meck sure say the house must Dunn now.me a go hold me drinks and popcorn and watch the changes roll in.
Ohhh God. It sad fi see how JLP trick unnuh again. I’ll never vote cause both parties mean the country no good but to see how Jamaicans licky licky n easy fi trick really saddens me. The JLP did the same thing when Bruce won. Bare irrational promises wha dem know impossible fi fullfil. JLP is great at telling ppl wha dem wan hear fi get them on election day but after dat a total chaos. The last time we(including myself who did tired a PNP) did bawl fi a change we got Bruce, who run go IMF, couldn’t pass IMF test, put we inna deeper shit wha PNP been burdened fi try fi solve. Now Holness come wid some pie in the sky shit and nah tell u how him ago pull it off. Income tax threshold raise, which ago mek the country lose 30b JMD per year, when asked how him ago replace dat money, di man say, by “growing the economy”, him mussy plan fi water the economy mek it grow. How can we afford to lose 30b a year when we owe IMF? Be prepared fi hear him say, “ppl, I thought i could fullfil my promises, but PNP mash up the economy”. Same thing Bruce and Audley dem said last time.
Well well make we see how this plays out. People like myself sit out this one, watching from the side and i guess plenty others to, look at the voters turn out. Anyways, Andrew say from poverty to prosperity so make we see no, hopefully a so unu nuff up the wall few months time 😀