How mi neva see Shootie @Yungkingzent a “theevent” Boi neva av anything fi wear dis trip or 1 a him baby mada sey him afi babysit..Tameka vs Sharlene Davy
6 thoughts on “CLOTHES SHORTAGE DISCREPANCY”
You sick pathetic obsessed heifer!! Guh get a hobby!! Yuh have too much time. Man done pon yuh?? Guh see how you life miserable.
Tameka Boodie stop send eeh u baby fada…Wat a way u still obsess..Shootie hood can stay..Likkle and come way too quick…kmt…But on the real tho..Boodie fi go sidung
You sick pathetic obsessed heifer!! Guh get a hobby!! Yuh have too much time. Man done pon yuh?? Guh see how you life miserable.
Mi naah laaf…Boodie u need fi tek several seats back and stop now…U did too much fi Carlton,accept nuh goodie…Rue isn’t the only child…A baayyyyy!
Dah person yah bad…But Shootie and bout 8 a dem nuh own 1 store, so why him wudnt av sumtn fi wear..Maybe him did afi stay wid 1 a him gal pickney dem
He was actually in my bed that is why he didn’t go. Who vex ?
Tell we more goodgal :nerd Suh a matey send dis een an a gwan like a she a wife??????
Tameka Boodie stop send eeh u baby fada…Wat a way u still obsess..Shootie hood can stay..Likkle and come way too quick…kmt…But on the real tho..Boodie fi go sidung