Met this gyal swear say she a the hottest thing inna the tri-state area and nah nuh clothes! She nuh stop cut up har clothes dem. And when she done she cuss ppl weh buy cheap clothes. Look how she turn a dress inna skirt and now inna 2 piece.
Nobody nah hate pon this bitch.. she have the most fi say bout ppl weh wear cheap clothes and nah repeat. She never work a day inna her life and a try live hype life. This bitch need fi go ova madrag or ali express
And di fact still remain a fi Har clothes u love her tho Cuz a can’t hate fi u a pay so much attention to di b clothes sesssh unu have too much free time pon unu hands
Bitch always stay bblc bad. This bitch f**k every dancehall personnel in bx.. an scrawny no bblc skin look like frog spit pan har..clothes shuffle yes!! Like a card pack.. bitch Eva smell funky.i heard it all about this iguana..I don’t live in ct an I hear it all bout this snale..bx man em tell it all.. she worst than a groupie!! Nobody hate on worthless bitches..
Sender the girl dem cute. Stop hating!
Well it work…
:ngakak :ngakak Only my Jamaican ppl dem creative suh :ngakak :ngakak
That chic is talented, a don’t wrong you miss recycle the clothes and save you money fi buy house……,,,,
She creative ntn nuh wrong but if she a trouble people bout being cheap then she is a hypocrite and thats why she end up ova here
Senda u stink like shittt
I do this all the time, wear skirts for dresses, tops for dresses, dress for tops and no1 is wiser. Girl cute, sender get a life.
Nobody nah hate pon this bitch.. she have the most fi say bout ppl weh wear cheap clothes and nah repeat. She never work a day inna her life and a try live hype life. This bitch need fi go ova madrag or ali express
And di fact still remain a fi Har clothes u love her tho Cuz a can’t hate fi u a pay so much attention to di b clothes sesssh unu have too much free time pon unu hands
Bitch always stay bblc bad. This bitch f**k every dancehall personnel in bx.. an scrawny no bblc skin look like frog spit pan har..clothes shuffle yes!! Like a card pack.. bitch Eva smell funky.i heard it all about this iguana..I don’t live in ct an I hear it all bout this snale..bx man em tell it all.. she worst than a groupie!! Nobody hate on worthless bitches..