See his old ass would’ve got on my nerves and I would’ve cursed him the f**k out. Then taken my ass home. He’s to extraaaaa Reply
Why is he swaying n sashaying like a candle inna Di wind suh!!?? Sistagirls PP n Ukkibit unno know??Kinda feel it disrespectful Fi upstage the ppl dem mussi wedding carrying on like that but hey! Reply
:nerd :ngakak weirdos
Wahkina freak show is this?!
Foo fool Congolese mi nuh know y dem extra so
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak him dramatic sah lol.
See his old ass would’ve got on my nerves and I would’ve cursed him the f**k out. Then taken my ass home. He’s to extraaaaa
Why is he swaying n sashaying like a candle inna Di wind suh!!?? Sistagirls PP n Ukkibit unno know??Kinda feel it disrespectful Fi upstage the ppl dem mussi wedding carrying on like that but hey!
Mi se a so dem gwaan and she expects it .. before dem go buy clothes weh fit dem
This mad me laugh, people are just so different lol
But shi naa noo batty! :nohope
rightttttt
Him want a kick inna fe him ass to rass!
lol
is that a circus arena and he is bobo the clown