COMMUNITY COX WITH AN ADDRESS

Good Morning Met, mi beg yuh post this fi and alert these woman wey war over public hood!!

Met so the girl in the red call har self shorty one of the baby mother of this man wey them want to kill them self over name Mickel. Anyway the girl in the family picture name Shawna, and she and Mickel dey over 10 years now and them na left…Mickel breed how much different woman and she still decide sey she na let go, she fool bad. While Shawna and Shorty dey pon Facebook a war over Mickel hood, Mickel dey one side married and have him wife a England.Dwl wat a stress!! Mi never see nothing like this yet met have you? Anyway the one shorty claim she have Mickel lock and she na give no chance no time soon. Shawna she now swear she ago kill shorty if she buck har up anyway. Shawna need fi untie the man cause clearly him don’t want har cause him nuh stop breed other woman plus married pon har wa else she want fi see him nuh want har. Kmt wat a gyal stomach strong, and as for the wife I don’t know why she nuh left the duty boy cause as far as me him na sekkle dung no time soon. When wife dey Jamaica everybody get left till she gone!!! Wat a stress. But Mr. Mickle him need fi slow down now 8 kids with different different woman him nuh fraid a disease!!!!

7 thoughts on “COMMUNITY COX WITH AN ADDRESS

1. She pay money to kill gyal…wow. Wah mek she no go pay to keep a man datway she no affi kill the gyal who’s hole he resides in. My girl a you hole a the problem so go pay feh fix it dumb bitch

2. The man no respek a soul unless him wife no have internet access nor friends. That bwoi is a Asshole

3. dah ole gal deh sound like shi a have a mental breakdown ova di likkle gal, my girl a di wife role that yuh to bc nuff. ya act like a gal weh sure seh no more man nuh want yuh, why would you threaten to kill someone ova a man? it sound like yuh care bout him more than yuh self and kids smh, all because yuh trouble di likkle gal and she and har family answer back. a di wrong bc tree ya bark up bitch cause you pay fi people dead and we pray fi people dead check it! or wi kill dem we bc self and go duh di time! cause wi nuh have nuh bad man pon wi payroll but a one thing mi can tell yuh bout dem gal deh, weh dem lack inna body dem mek up fah inna brain and brawn, a nuff big tree dem small axe deh fall next!

4. Stop fighting each and try to uplift yourselves. Help your children with homework, wash cook and clean your home. If u r not working, go and find a job, enroll into a school, elevate yourselves. I’m so sick of these women/mothers being so careless with their time/energy/money. We have to think of diseases, Aids. The reason y our mother’s/grandmother’s fought for men was because their thinking was limited (a lot of them were stay at home mother’s and had to wait for the money to come into the house). We as women have come along way we r now independent (most) r and u/we r still putting up with this BS. We r living in serious times and a this u want do with your time

5. Shawna is a big woman she must stop it she is so careless you can have a man for 10years & all now him don’t married to you him get 8 kids & she only have two & she was before everybody now she a take set on the lil girl & her baby before she go try control her man! She naa see god face what kind a woman/ mother she be! Bout she want chop off the girl bby head & she hate that child so much she wish she have a big truck so she can run over him head like seriously that girl is crazy!