CONDOLENCES AND WE EMPATHIZE BUT………

Nothing nuh name asmer sir…Sometimes uno fi come offa social media especially when uno have doubts about what uno a try seh cause mi sure dere was a red line under dat word…Di res a wey yuh a seh real…we dont know when so make the best of now

Screenshot_2015-08-18-06-12-09-1-Optimized

0 thoughts on “CONDOLENCES AND WE EMPATHIZE BUT………

1. WOW just WOW me caan badda wid dem u know n dem oman n fren dem na tell dem look under d post 118 like n 14 comments n nobody no say nutten they all palying hypocrites!!! If a me a d yute me unfren d ole a dem

2. Look who’s talking about live good ha ha all woman this little boy grudge and badmind . Ricardo u not a nice person run along for a dictionary.

3. From I was bawnnnn…..ASMER???? Yute, it betta you di seh HASMA because a so a lot of people call it….weh you get ASMER from friend? Den again, you gainfully employed and all have coworkers and you a talk bout ASMER????

#DOAN MEK I DEAD IN YA TODAY#
    #GOOGLE SHOULD BE YOUR NEW BEST FRIEND#
    #YOU NEED A FIRST AID IN ENGLISH & A NELSON’S DICTIONARY#
    #UTILIZE THE SPELL CHECK ON WHATEVER YOU A USE#

:ngakak

:tkp
    :ngakak :ngakak :ngakak

4. Our sincere condolences to Roslyn’s family; RIP Roslyn….Asthma is a cruel thing.

#TEK NOTE RICARDO, CORRECT SPELLING ABOVE#

1. Bakkles pon top a bakkles n caaaa spell the word asthma I’m trying to get a petition signed that only ppl who can spell at least common easy words will be allowed to have sex n procreate cause nuff a dem have no right a interact with penis n vagina when dem caaaa spell fi shit smh ahhh boy
      My condolences to the deceased family

CHUET

5. jus set up de JMG DICTIONARY IMMEDIATELY wen yuh have new words like these coming,we need these top scholar words in our lives.

6. This ne rite here mek mi affi bust out a big dutty laff. PPL Business I was thinking the same did any1 corrected him…. BK Cutie Pie yuh too bad

7. Hey Met, could we start a collection for this youth? Bloggers could donate dictionaries, thesaurus and a student companion.