CONGRATULATIONS KILLA….BUT……

Me well upset enoh a when killa gonna sit him old ass down… A me alone notice killa new baby with girlfriend Sukii? She have her baby on IG and Her frenz commenting on Ms Lyric Ivy Price picture… All the one Claudia need some f**king beaten fi a teck killa disrespect n lowness! Gwaan killa wid yo Indian baby woooiii I caaan badda a R**s

KILLA1

KILLA2

0 thoughts on “CONGRATULATIONS KILLA….BUT……

1. Raasss no sah nuh kills did engage to be married killa ah u say no settling down, no man fi him buddy ah swing like a bridge hehehe, ah who this suki now

2. no sah dwl a nuh laughing thing but me cannot stop lol.. Claudia a repeat lady saw words.. dem do the carrying I will do the marrying.killa tell ooun say him engaged? Claudia just a keep killa company until him find him rightful woman.. a muss dat she a do. she and gaza slim inna one world by themselves cause the man dem not going with them.. how dem fi engage and man no live with them? them live deh so man live down deh so. we cannot cross fi dem relationship only those two women understand it