CONGRATULATIONS…….YA TINK?

IN 2012 MI GET DIS EMAIL :-

Word on the street is that Spanna Banna and Susie Que from Irie FM are having an “AFFAIR” !!!

A realiable source, who is actually a bonner family member tells Dancehall Suss that Spanna and Susie have been on several dates and are frequently spotted together in the Kingston and Portmore Areas. Spanna recently signed a management contract to Susie Que and has been recieving an increased amount of airplay with his new single Raise The Pay. But our source tells us that there is more to their relationship than business. Susie Que has been seen at Spanna’s home numerous times, and most recently seen leaving early in the morning. Mutiple sources confirmed that Susie Que did in fact spend the night at with Spanna on more than one occassion! The question is: What does Spanna’s and Susie’s partners think of this relationship ???

Developing Story: An inside look at the abusive relationship between Tony Rebel and Queen Ifrica!

DEN DIS :-

Wah gwan met ,

mi hear seh all hell bruk lose down suzie q yard a ochi wah day yah …. har husband fling block after har son because a sum mix up bout she deh wit spanna banna dem all reach down a station mi a hear . the news stink inna ochi town and mi now a yu hav the glabol reach suh mi seh mi a mek yu now wah gwan . what a mix up pon mi yah
“Life is a dream trust me, despite the stumbl

DIS AGEN:-

Blessing, just a mek unno now wah gwan me caah hold it no more and absolute a mi breddah. Him tell mi seh spanner mek suzie left har big mansion move inna him little house right out and she left him and the pickney them a ochi A wah spanner a do suh? Yu see a same way plier deh with rita marley fi money suh spanner a tek suzie q and mash up the people them good good family mi cant beleve. Him all tek one a them car and have a him yard right out. Everynight mi breddah a cry and mi a tell him fi left and him still a try work it out. Mi nuh know if is a catch spanner do yah man cause mi caah pictur suzie q and spanner banner mi still shock bout wah gwan. spanner love mash up people life same way him deh with him boss wife when him did buss. do better than that dread

suzi1-Optimized

suzi2-Optimized
NOW SUZI Q MARRIED HAR BUNNA MAN THIS MONTH AND A TALK BOUT ATTACKS…GOD ONLY WORK ONE WAY DEARIE :alay

“Life is a dream trust me, despite the stumbling blocks which I have used as stepping stones, the attacks I have decided to ignore and just walk carefully and move wisely, I told myself that I shall not be defeated. I DECLARE ONLY POSITIVE OVER MY LIFE AND IT’S HAPPENING BECAUSE IN EVERYTHING I DO I PUT GOD FIRST.” (Quoted Suzie Q )

0 thoughts on “CONGRATULATIONS…….YA TINK?

1. Let me start by saying congrats to PAULA “SUZIE Q” ROSE HENERY BANNER! You a the best! I just hope you stay faithful to SPNNER BANNER. Spanner I hope you know the same thing she do to MR HENERY. Is the same thing going to happen to you!

2. nah be no hypocrite yah suh congrats cyaan cum frm me jus suh nd mi nah guh sey mi happy fe dem afta how she deny nd galang nd behave den props she a mrs.banner if it tek lies fe dem get married a hope lies keep dem together cuz de two a dem fraid a TRUTH

3. Thank you met and simplicity!! This woman is very wicked and lie,she make mr absolute look like a lie him did a tell!! I know for a fact she was still married to MR ABSOLUTE while she was sleeping with SPANNER! How it look now she married to the same man, her ex husband was furious about! And don’t come talk bout you! “I declare positive over my life and in every thing I do I put god first” suzie q really you put god first? Just remember say a nuff people know you, & know sey you go a OBEHA MAN! You wicked evil bitch!! JUST REMEMBER GOD NEVER SLEEP!

4. Met she still a harass mr Henry in Florida after a she file fe divorce . Poor spanner banner don’t know who u are . See how quick u married him & lock him carrier country man couldn’t manage u 🙂 a leave u to u Kingston husband hell & powder house when u ready fe give him all sort of bun with new artist u manage !!!!!

5. a long time Suzie pussy a work fi har..M know har over 15 years from Irie FM days and She f***k fi wah she want she nuh partial….

6. Met shi lie wicked & evil!! @realtalk spanner don’t know what him getting him self into. Suzie q what we really want to know is how long you and spanner deh? Till uno all married, Spanner you don’t know you wife,that’s what I know for sure,but better yet MR ABSOLUT sey spanner didn’t even own a car! Suzie q sell licky licky spanner dreams. But she soon sign a new artist.

7. anonymous her personality dutty & she love talk bout love god . Any gal cuss them mother & treat them mother like dog i have no respect for them . She & mr Henry build a life together over 10years worth a bun & she bully him down cry & lie say ppl a like pon her ‘ a hope spanner know sey the third band member always fck she . Know that we find love what we going do . We got to shove Susie q a fck gal fe life !!!!

8. Susie q hurry up & file the green that mr Henry gave u also cause once spanner get that young gal ina u coffee . U is a CITZEN him we get it quick , look at the two beautiful children mr Henry give u make sure have 2more for spanner banner life goes on remember that baby must born !!!!!!

9. @realtalk is dat bun mi wid suzie Q mash up mr abbsolute life with him nice nice wife,true shi a look green card fi she and are son wha look like a gal! mr abbsolute sit with this low life bitch trough tick an thin,him have him kids dem b4 she come in the picture,an she would never make absolute mind him kids,dem!! TO HOW SUZIE Q WICKED ABSOLUTE HAVE HIM KIDS DEM A JAMAICA AN SHI NEVA MEK HIM FILE FI NONE A DEM!

10. suzie q an are mother take the same man,dats why them nuh like each other,any way ten story in a one,so all this time the ex husband a tell me how suzie q a give him bun with spanner benner it was true all this time,when the wicked gal a walk an a cry,an a sey the ex husband! wicked an bad an him want dem fi tek are show off the air,an true him want are house!

11. @met suzie q of to lie because shi know it nuh look good fi shi married an a sleep wid spanner banner! so spanner bunner turn husband now….. dwrl shi all come in a de news papper a jamaica a sey a lie the ex husband a tell pon are! PAULA SUZIE Q ROSE HENERY BANNER! PEOPLE TAKE NOTE HOW MUCH LAST NAME SHI HAVE! SPANNER BUNNER,I HOPE YOU CAN WASH,COOK AN CLEAN CAH YU NEW WIFE NASTY NUH BLOODCLAAAT MEMBA ME A TELL YU DAT! MR ABSOLUTE,WAS A HOUSE HUSBAND TAKING CARE OF THE KIDS MAKE SURE THE HOUSE IN ODER! WHILE HIM WIFE A WALK AN PUCK,MI HAVE A FREN WHA PUCK SUZIE Q WHEN DEM LIVE A ATLANTA! A NUH ASK MI ASK A TELL MI A TELL UNO DIS,WHEN MI GO A DE RESTURANT WHA DEM DID OWN A ATL AN MI FREN SHOW MI SEY A DE HUSBAND MI OF TO ASK MI FREN DEN MI NEVA KNOW SHI MARRIED! AT THIS TIME DE LITTLE LAST BOY DID BOUT COUPLE MONTHS WHEN DIS A TEK PLACE! MI BREDREN TELL MI SEY SHI DID A ASK HIM FI MONEY FI DUH TUMMY TUCK!

12. Fe gal wey see she educated , the b lose everything to shaggy house in Atlanta restaurant & rass mansion up a contend gardened next to ire fm just fe spanner wood . Well me hear say the bank put it up for sale & the money have to share but nothing in Atlanta she can’t touch let she go claim spanner house a portmore dunce bitch don’t have a have a pot to piss in only the show !!!!!

13. @REALTALK yes shaggy of to get everything because she was the one who step out of her marrige,she was the one who abandon her matrimonial home,thats why shi did a fi a hide an puck rotten teeth spanner,shi did tell somebody sey shi a sell the house a content an shagge a guh get hafe of the money! the restaurant did close down,but when all is said an done shaggy walk a way the winner,even are son did mad wid are when shi start sleep wid spanner,but ture a she de big son depend pon him a fe go with the flow!

14. You people have nothing better to do in the Holy season ? Have any of you tried to get the facts about Mr Henry Cheating ways ? The woman had enough and decide to move on did any of you read the article that there is proof of separation that was signed by both of them ..no divorce could have taken place without one year separation..nuff people live under the same roof but sleep in different rooms ..what does it matter to you if she had twenty man ? some of you do that amount weekly …Tina Turner left and just ask for her name ..material things means nothing ..happiness means everything…if you people nuh married yet go find someone ..Elizabeth Taylor and nuff more still beat her she married twice SO WHAT ?
    YOU people must get real and use your time to help others and ease off the badmind talks.. The man have no regards for his lovely children she alone a mine them and him a try fi stop her but Miss Q ..Mrs Bonner a Good over Evil ..Light Over Darkness and Love over Hate ..I will pray for the haters ..The man get green card and have over ten woman a ochi with him first wife and when she hide all her money from him, him run wey leave her ..them did finish for years before Suzie and him start talk so get the facts..Miss Q also loved his children and the mother vex when the ra ra stop when the woman came in the picture ..Any way she Love her children and hope one day the man will be a man and tell the truth so her daughter will not be judged wrongfully …A time fi get busy and mek money fi 2014

Leave a Reply to oh god Cancel reply