CORRIE KNOW SUMTING WE DONT KNOW

37 thoughts on “CORRIE KNOW SUMTING WE DONT KNOW

1. Oh my dayz. Dolly mi know you up, cause from yesterday till nung sleep don’t greet your eye dem. Corrie? Yuh know of any batty kwesia might of pout him/she lips dem inna?

2. Omg I feel Corrie’s pain damn he loves him some dolly. Now thats a real effing fren!!! This is so sad I feel bad for her even tho I’m not a fren/fan of hers. Hope it done & nobody nuh go do time :hammer

3. Eveeybody who dis dolly pon har instagram page she answer them why you cyaa answer ven now bout low life you a low life go learn fi give yuh child some breathibg space in other word him own room and stop hyoe with that bug head boy…and no am nit dissing her child its an inservice on being a mother.

4. Ah clothes mek Corrie feel him ah sumbady but him still di widest an deepest leave real women alone punk!!

5. And trust me……from what I’ve seen on IG…..Corey is sooooo quiet. Him stay ina him lane and mi neverrrrr see him ina mix up. Maybe it miss me but I’ve never seen it. So for him to speak up. … yuh know it must bad. Corey don’t ina ppl mix up. Him stay ina him own oh-so-sassy lane. Remember Corey never hide the fact he is gay (allegedly) so his gaydar must have went off on bitchass Kwesi for him to say “That’s not a man”.
    (Pssssttt Corey come here…..mi love u pics…yuh outfits are ALWAYS on fleek) But u well white like Casper sah. Lol.

6. A TRUTH ^^^CORRI NOH INA MIX UP. BUT I TINK WEN HIM SI DOLLY POST VIDEO A ACT LIKE SHI NOH FEEL NO WAY. AN KNOWIN SAH A TRUE VEN A TALK HIM START TALK UP PON HER PAGE CAUSE HOW VEN KN SO MUCH IF ANO D BOY CHAT

7. If the adults r behaving like this, who’s going the teach the youths that it’s totally ok to ignore this kind of nonsense?

8. It’s her friend calling her out n trying to let her realize that nobody nuh envy kwesi ppl r all laughing at u I know u n I know kwesi well use to mi shock at the fact that that’s the bum ur running around thinking ppl r jealous over mi feel bad for u my girl that guy a drag ur reputation to the dirt Sweets yuh can’t talk to ur sister stop up hold the foolishness maybe she need a beating to learn corrie told u the whole mix up website told u n u even know it he ain’t shit u think he’s going to change for u??? Maybe that’s y I don’t tell u the shit he try to do to me for u to hate me cause at the end of the day I like but mi can’t stand that ur turning urself into a clown

9. @Corrierudeboi you a talk like yuh fren/sister is some good good decent gyal.You a talk like she is a prize for kwesi.Only thing she got on him is she bad pon the scamming and have har lil hookups.That is all and that is nothing to praise! Is that she use and hold kwesi.Him just as bad to.Suh yea let them be bums together.
    She live wid har mada & sister dem,thank god for dem cause is dem look after yuh youth.Yuh nuh have nuh ambition dats why yuh can lockup inna room all day and sleep.Yuh just touch road fi guh scam after being here for all these f**king years.Kwesi jus deh roun few years now
    She love drama,spiteful and cause bare chaos.Suh which part of har betta dan kwesi.Both of dem di f**king same!!!!!!

1. Agree!…………………………….:rate
      I think what makes corrie so upset a because bad to bad when she a tek her many other men it never come to this not even when china maxi-free the baby daddy face it was this bad,he knows dolly a guh even harder pon the teef’n fi mind de scum nd a use har car guh visit Ven plus de many others.

1. nobody hack him thing,he she how de fool nuh ketch the subs dem nd how Venny Ven Ven tag har while she a talk up the things,not once Kwesi could come through and seh a lie Ven receipts them too legit

10. Yes lord lol what a movie sweet pop corn anybody ??? Corri don’t trouble nobody it look like it hurt him . To see the way Dolly behaving and dolly boo is the cause of it :ngakak :ngakak but wait I never know dolly was somebody before she tekk up kwesi :bingung :bingung all dolly have is clothes and shoes , nothing else but if that’s who she choose its her life :ngakak :ngakak waiting on corri with the good good tea dolly don’t make corri mad because if corri really spill this tea u will not walk in nyork anymore ok

11. Dolly and Kwesi can always say Ven is behaving like a woman scorned and telling lies, but why would Corrie, weh love Dolly so a cuss Dolly and tell her to get it together? Corrie just come confirm everything that Ven say. ALso Sweets u is a hypocrite. Cause Corrie wud have never put up that pic of u and say u nuh deh wid waste man if u an him never did a chat Dolly and her dutty man. Then when u see it look too bad u guh comment under Dolly mi shame quote bout mama never raised no rebel, sweets u need fi tell ur sister say she a go down a wrong path. Stage an intervention or something Good God Man. This brings to mind when KP did post say ‘that moment when u gotta suck your sugar daddy’s dick fi buy things fi yuh man. Long time har friend dem a warn u but Dolly u naah hear. So u a feel whole heap. Mi nuh know how u ago come back from this cause u wouldnt even humble and look into yourself and realize say u deh wid a real scum weh nuh respect u. Chat u, style u, cheat on u. Me deh wid a dutty man already. But when u realize say him a germs and everyone seeing through the facade then is the time to give up the ghost.

1. Mi seh from Kp write her off, a deh suh she suda tek time kill the suck-tion- ship she av wid de dutty bwoy but worse ago come a bet yuh Corrie let him hands loose if a dat it tek fi she come back to what sense she have.

12. Nooooooo way this is cori this boy don’t talk none at all. He’s never in mix up I see someone post a pic with him and he never respond. This really hurt him he’s friends with dolly sweets and Kim for years really good friends. I think he’s really hurt to see dolly going down with Kwesi and how him a treat her. But seriously I think cori page was hacked. lol lol Cori I love you. lol love your fashion

13. I wish dolly went as hard on her child the way she goes hard for that wutless boy. Smh! Your son needs his own home dolly!! You should be ashamed walking around in fake/real designer shoes, clothes and bags and you’re child don’t have those same things muchless a room for his self. Shane on you bitch! I have no respect for a woman like you….I can’t even call you a mother because you don’t come across to me like one. Get your act together and do right by your child not faking for the gram like you’re this “IT” girl when in fact all you are is a bum.

14. Corey is one big liad And Mix Up If Uno Never Kno Nasty liad Batty Man the whole set ah dem Ah Mix Up Corey stay Pan The Quiet and Mix People and Tell Bear Lie

15. Ven a better lookin gal fi dolly ijs but y bait up da ppl dem n wen dem come for u u start act like innocent victim @fakelifefakerichdelusionaldolly

16. I love dolly and sweets I reallly admire those girls they look really good. Sweets is very quiet and one a way. She never INNA the mix. Dolly just chose the wrong outsiders. I can understand what Corey is saying that’s her brother/ friend he’s hurt to see dolly going down that road with Kwesi. I’m shock to see Corey even left a coment ive never heaRd this dude speak other than dressing his ass off. hes a friend. I think Corey should have text her instead of commentin under her post. Corey is a real friend. Dolly has to make her own decision.

17. Yes mi like Dolly and Sweets, Dolly just love excitement! Gwaan truu boassy Dolly big up yuhself all wen yuh face big majority of the times u look daaamn good! #just being honest! Classy bad gyal!

18. VEN Tell the people them the real deal ven, ven is mad because the boy call her with bosses doll on the phone and disrespect her and so she feel hurt about it so she Gather a few of her friends And create a scene on Facebook on IG; the boy tell ven say are mouth Titer than are pussy lmfao ven jicon tell his wife the same thing too, you body up but you are on eamty barrel and that is why you are making so much noise.

1. Stop it because you looking stupid. Ven cuss dem because dem always a star wid har over here…Tight vagina nah wear agen cause battey tighter suh unless is a batteyman uno can stop di tight talking now it stale :travel

19. WHY DIS BOY DAH YAH STILL A COMMENT LIKE him a fool ^^^^ KWESIA CUM AFFA D WALL AN GOH FIND SUMBADY FI COOK FI U TOMORROW A U DAT UP DAH SOH A CHAT BOUT VEN A LIAD. CUM AFF A D WALL. B4 VEN CUN DUN U AGAIN

20. DOLLY NO MATTER WAH U COME HERE AN WRITE ABOUT VEN EVEN IF VEN A SIDE CHICK SHE GET MORE RESPECT DAN U. CAUSE U MAN CHAT U LIKE A DOG WID HER U KN SAH A U A DOU DIS AN DAT FI HIM SOH FI HIM NEVA TELL VEN HOW VEN KN NO MATTER WAH U DOU OR SAH HIM CHAT U.LIKE A DAG AN MECK.PPL KN SAH A U A DOU UP D TINGS DEM AN A BEHAVE LIKE A HIM. PLUS HALF A D PPL DEM WAH A COMMENT PON U PAGE A HYPE U UP. ONLY DERE IF D JOKE U SHOULD HAVE HOLD U CORNER LAST NITE. CORRI BUSS U WIDE OPEN AN MECK PPL KN U MAN IS A SCUM SOH IT BETTER U CHILL. CAUSE A SHAME U A USE AN A BEHAVE SOH U DAM SHAME CAUSE U KN WAH VEN A SAH A TRUE

21. Corrie, don’t you dare try to pretty up you’re mouth now bout people misunderstood you cause we all know you and your crew know Dolly and har man is Wutless GTFOH!! Can’t stand these wannabees. @Sweets go find a real man to help you out your mommy’s house yuh nah shame? How you and you’re sister call uno self hot but still live with mommy and have the nerves fi ah f**k under the same roof as your mother? I couldn’t dare do such thing not even before i dreamt of having children. I guess uno fake pretty looks and plastic body still nah do it fi uno. #Epicwastegals

22. To me Ven a beta gyal dan dolly.
    1. Dolly skin ugly without d bag a makeup.
    2. Ven have a career, dolly a thief.
    3. Dolly do her body and she still stay bad wid har knock knee dem. VEN body tun up.
    4 Ven a pretty gyal, dolly ugly inna real life.
    Cut and go through yah ven. Unno mek sure unno video dah fight deh!

23. Dolly U Look good in real Life Dress better then all the dancehall gal dem and Have 1 baby daddy,but from u n Kwesi a deal dem just hate. It”s your life and u live it,dem a worry bout u why because dem have #lowselfaseem. as far as I can see all man a dog, and where Ven man deh a bare dike she deh with from she and Frass lef it sad

24. DICKY, YUH COPY DAT????? DICKY, CAAAAAAAAAHHHN YOU HEAR ME NOW????? JMG DICTIONARY, MI SEH WEH DI MUMMY RAAASSSSS YUH DEH!?!?!?!?!?!……OH, THERE YOU GO! SUH IT TEK MI HAFFI AH BAAAAAWL OUT MI CHROAT OLE AND YUH ENTIRE GUHVAMENT FROM CLEAR OUTTA GATE, FI YUH “HANSAH”?????
    ALRIGHT, DUN! MI DUS WAAHN KNOW SEH YUH GET DAT, FOR MI TINK YUH WEIGHN AH SLEEP!
    WORD OF THE DAY: SELFASEEM! @MET, ADMIN, DRAFT UP DI BIRTH CERT, INSURANCE AND FITNESS, MEK WI TEST IT PON DI TURNPIKE WIDDY “VEETLE” DEM, “ANDERSTANT”????? OR YUH NEED A “TACKSI” OR DI “MEDICK”, OOSH ONE????