This b*tch stay talking sh*t about people and bleaching saying people need fi be themself well b*tch be yuh damn self always trying to speak like us yard people. All when she do her body it still don’t look right. Talk about white people this and that when de gyal ah Spanish. Always ah chat bout us yardie but always inna the yard party dem. Go long with yuh granny shape b*tch,
This one yah look like a albino worm. Sender! Yu sure is a oman?!
PP but this is an epic fail so how she fi a chat bad bout the Yardies? ?
DWRL…thi past failure. De nose look like a arab sheik and the body have segments like worm lololol
Albino worm? No sah! :tkp
Don’t tell me dem a f**k? Nahhhhhh could never. I see a ugly scrawny boy run her one night in a dance.. bout she a try wine pon him. She was embarrassed. Who in their right mind would smash her?
A who this? Gal u tan real baddddd, a wah kine a botch up hamper looking batty that u have, fava mi patients them diaper when it full a piss.
Gasp. Choke. Cough. No words.
Can stay deh.. candy have har good good husband ah yard… She go do batty and breast and put on back bare weight… NUFFFFFFFFFF inna yardie tings… Cyah stan har
Somebody seem pressed y u bothered? She say stop bleach cus black is beautiful- it’s always a nobody making noise sends drink bleach ya bothered. Granny look good fi har age sends wheh u look like???
That ass look fake and lopsided
Old gap teeth white gyal
If she can lean up pan man in a public well me can to! Is how shi look suh staaaarrr!! All er batty? A wah dat man???? Shame on that man wah shi dey in front a
What is that? A man or ooman? Is that one of those things you wear under yuh clothes? Mek di man breathe miss yuh just up pan him suh look like him a suffocate.
Gap teeth gyal look like gremlin
This bitch f**k pure Jamaican man inna dancehall from Connecticut New york and yard. Bitch was f**king har friend brother in Jamaica and him lef har rass. Bitch a white alwsys naked looking like stuff chicken.White girl candy from MySpace days remember mi cousin met you a a party and too you home the same night and f**ked you? You no tired now? The hole a the Bronx know how underneath you stay ! You don’t stay good remember You took the molly and beg the man fi f**k u in your ass and asked him to call over a girl do that you could eat her pnnbbvfghj? Bitch old pill popping one night stand!!! Selector passer round!
Passion got tricked :thumbup :thumbup :hammer they suit each other two dancehall trash . Trash Trash need to be lit :cd
This bitch is one ugly bitch her nose is big and she is shape like a stop sign. She can’t talk about people when u don’t loook right and for the short f**k boy in front of u mi hate him!! He’s a fraud just like ur nose.listen to me white ugly gal u need to get ur money back for ur body and go fix ur teeth.
Beck wid de good hair hush yuh mouth bout press. If she shape bad she shape bad always a post naked picture dent inna her battam. Bare ass kissing she do and had wicked fren dem ah lie how she ah walking trophey please bitch de man dem only want get inna yuh draws if yuh always naked pon instagram
Quena, is that you????? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
:ngacir2 :ngacir2 :ngacir2
Mi say! Call me a cab…I’m outta here!
Lmaoo can you imagine if it was really her hahahahaha
1st off this bitch says it all the time I don’t speak Spanish so talk to me in English, she’s rude and nasty. If she really spanish she’s a disgrace to the race! Why the yard people dem giving this bitch a pass to talk shit period they have her on a pedestal why is that? You Jamaican people boost her head up and she think she can chat like yard people! Stop kiss her lopsided ads and put the bitch in her place. These bitches need to be themselves be proud of your damn race and stop with the extra. She look like the wicked witch with that pointy nose. She’s a really ugly bitch and that’s the truth. She talk shit bout Jamaicans and style you all up like she bad so why complain now you all have her the pass to act terrible!!
Woooooyoooi…dem a walking metalalways wanna chat about jamaicans bleaching…butch you just as bad because you ain’t happy of how you look…fake breast fake Batty fake accent..sure looks like you wanna be something that you aint… people who live in glass houses dont throw stones bitch
@Wnpp, u is WRONG for that…I too had that same thought…Me sayyyyy!!! Waieeee
white trashhhhhhhhh
@ We nuh pet people woieeeeeee u fi behave uself mi seh it run Inna mi mind Eno :travel :travel
We nuh pet ppl, yuh mek mi buss out a big duty laugh, no sah, if mi love Met site and di Metters dem one more time.
No to boxide she think that pic is cute the ass look disgusting this nasty gal always under all the dudes pics she act worse than the men it don’t look good go get your money back you can probably try and sue cause them do you bad
Dwrl har batty look like he took a feel and shift it outta place
This breda is a waste man. Bare waste gyal him par wid. All wife up di stripper gyal from CT
Her mouth look stink
Molly Bitch stopbdoing drugs to f**k man
PASSION ALWAYS UP UNDER SUM BITCH HIM SOON GET WEH HIM A LOOK FOR WITH HIM SHORT ASS SELF NUFF BAD! WILD LIKE ONE PIECE A WASTE MAN THIS