FROM FARRIN TO JAMAICA FI DI BIG WEDDIN

So met this girl nyanda leave all the way from farrin come a cockburnpen, come married this boy. With 4 Pickney the boy don’t work, she send money fi everting, from light bill, to food etc, & him just stay home play game & F**k other gal . He don’t even tek care of the other kids. Him mumma patsy supports everything f**y him do. She walk up & down & chat seh she soon gone a farrin & how har farrin daughter in-law pay all the bills , so him don’t have to work , met dis girl nyanda fly down fi har big wedding what she plan. she throw pardna ,& tek di draw plan wedding & still owe the ppl dem fi the pardna cause she don’t throw back no money afta she get the draw. When she fly down she look like a Mobay she did deh, cause a caah farrin She a cum from. Back to the wedding!

The invitation for the wedding reception & wedding/ birthday was sent out via text message. All the photo for the wedding was taking with cellphones, the picture are on high profile ( wasn’t posted) after the wedding she went right back to the dutty tenant yaad Inna har wedding frock, she couldn’t even go to a hotel for the honeymoon. Met is di first I see ppl come from farrin & stay bad suh Har belly big like she breed 10 times, why she neva tek di money & go do har big belly . not to mention har mouth. The gal mouth look like she a suck c**y from she a 2. The husband Fabian aka (galhead) tell him friend dem seh (she freaky yu f**,) Met it’s not even 3 months since the big wedding & the husband already start bring in woman, ppl see him & the new ooman going in & out, Him no care. Cause a only farrin him want to go, he don’t want that big belly fat gal. Him mumma know the whole ting cause she live right there. But tru dem ago go a farrin soon. nobody not saying to a word. But a dat di idiot gal fi get. Cause it no look like no man deh a farrin fi she

14 thoughts on “FROM FARRIN TO JAMAICA FI DI BIG WEDDIN

1. Sender, you a talk like you live abroad and know the firl every move. Then you position you self fi say she look like a Mobay she a come from…that means you de right a yard gate.

De wukliss cutliss boi a phuck you don’t? 😀

Lo de girl and har belly because you don’t know har health situation…then again if you know bou de pardna you know too damn much. And a xould a last hand de lady tek. Gwey and lo de oman cauae wukliss cutliss day of hard work soon come.

2. Sender I hear you n all a that ..but where exactly do you fit into this story? U seem too vested Inna dem ppl ya lives for the average casual jus love a good suss smaddie! Don’t tell me. ..let me guess..Sender a you fi get the last pardna draw don’t it??

3. :ngakak Dis shit sound like some a my madda movements, she inna di shit as long as she a get sumting… terrible nuh bumbo. Wtf is up wid har hand.

4. If yu is a baby madda yu is a wicked gyal. More while some woman f**k up dem pickney life essi. Farrin a nuh bed a rose but a goodly fi him way out yu prefer him tan a pen n buss gun or yu get fish n bread full yu gut.

5. No I don’t understand this shit, is this the same person weh madda tek the grand madda put a ole ppl home & spend off the money? The same person weh live inna the lil room inna the section 8 appt a mount veron ? So is where him & di pinckney dem did ago go? No I chat laaf.. how hate drop imma dis. A save dem a save him from the shame. See mi a come live with mi a two different ting.. I would never send my yong child a no step mumma yaad go live .some a ouno too licky licky as man, sir you’re in for a very rude awakening imma farrin cause miussi pon the big box dem weh she have har clothes dem inna him & the pickney dem ago live? No body is hating on this girl, & no body want to stop home boy farrin opportunity has far as I read.

6. Sender u fi gwan better all y’all do is get up and watch people to damn much…u watching really hard fi u fi know that shi pay partner and all that and where they went fi honeymoon and thing …dem should a piss pan u….u sound like a real hater u want har fi mind u instead or u want some a the money….the lady looks pretty…sender tell me where in this world u can find a man with out kids this sound like a scorn baby mother or a exfriend fi u fi know all this….sender luh the people dem mek dem live…that’s all unno duh is watch and fass Inna people business….u did want har fi mind u or find someone fi mind u….sender take twooooo back seats and let dem live

7. Saw a girl send in him on a next forum , said she and him live and is on social she saw the pictures that he is married

8. NYANDA . WHY YOUR MOTHER CLAUDETTE AND YOUR SO innocent SISTER VALENCIA CAMERON IS HIDING.. THE KIDS haven’t gone to school for 2 weeks now and nobody can find your mother. Neither your nnocent sister the apartment is empty why are they running and hiding if they are so innocent. Where the Children. The best thing I can tell you sweetheart. Please tell them to come back. before the government find them because the damage is already done. it just going to get worse if they come and find them so please tell him bring the children’s back. The children need to be in school. No you going to understand oh Wicked your mother is. let’s see how long it going to take the government to find them. Your mother favorite words you reap what you sow and that is so true. Poor Valencia don’t understand or have a clue what’s going on her mother f**ked her up so good she don’t even know that she’s running away with those children. And if you find her before me please tell her her lawyer the children’s lawyer, the social worker and the government of Westchester is looking for them. so tell him to come back don’t let them Reach on The Fugitive list. ( if there’s any miss spell just overlook that)

9. Nyanda Cameron tell your sister to take the children back.they need to be in school why did she run away. why aren’t the children in school. they better not gone to Portland. or else the US Marshal coming for them. This will happen when you do wickedness to people who have your back 100% you reap what you sow. Girl I have news for you. you all by yourself now. plea to your sister and mother to take those children back. it is not looking good for them right now

10. Low di rass sender a dis ouno comment seh ppl
    Bad mind dis gurl fah? Move ouno rass .Gurl yu need fi go drink acid , cause bleach too good fi yu .She give the ppl dem ting fi chat, soh dem aggo chat, she neva Eva Tan good yet when she deh ere . She look like a full stop a di end of a sentence. Soh chat deh pon har. Everybody see yu inna yu wedding frock a go inna di yaad. & ppl ago chat is ghetto what did you Expect You Issa Foreigner & don’t live ere ppl going to chat bout the wedding weh nobody don’t show up at. & di few lil ppl that attended Chat cause fi big Foreigner Dem did tink photographer/ videoman & the works was going to be there but a cellphone pop out . Soh how bad mind drop in ? Ppl aggo chat . A post is on here.

Post a couple weeks back about di
    Claudette ooman weh seem like a nyanda mother weh tief the granny Money & build big house. Yu see when man licky licky , Same way dis gal did wah tief the ppl dem pardna money. Gal yu neva get no last draw cause the pardna don’t even dun. Move ouno rass , but ppl hating on her .How much you owe di ooman eeh stop rass hype bout ppl a hate pon yu no body want your life big head gal. The wicked somebody weh a comment my question is? A dis yah life ouno a seh pickney fi cum up inna ? Wicked pussyole . Would you send your child into this wicked ppl yah ? Bitch bye not my child go suck ouno mumma . I hope the police lock up the whole family a ouno .why you don’t go breed bout medical condition .a di f**k dem mash up yu womb , mek yu mumma tief one new womb give yu cause yu dun . Tank di sender cause now I see the life style yu a try portrait & it sad asf bad . I don’t wrong the man, why must him work the two a ouno deserve One another . Liar & tief walk hand in hand .. yu fi help him tek care a the lil pickney ole waste man.. gwan as what the person comment & seh you shall reap What ouno sow .

11. Nyanda what a mess your mother and sister in.why did they run away. Who is going to look after your grandmother. Please tell them to bring those children’s back they are suffering they need to be in a stable home they need to be in school why can’t you see the damage your mother is doing. Nyanda denial and naive is a disease and trust me those disease you have. Open your eyes girl.