One time people used to spen money pon odda tings. Nowadays ah di 3Bs di likkle $$$$ ah spen pon (Breast, Belly an Batty). Dem musi cum wid retirement package…..cah in about 3 minutes Spice affi exit outta di music business…den wat????
:hammer :hammer :hammer @ dungle a long time me no heard da word deh Metsy mi say a muss dung a ben dung market she go shoe shopping fi real a bet u say har foot full a corn cause dem damn cheap ugly boot deh must give corn star smh
Chuetty, please to leave her shoes alone…back in my youthful years I use to own a similar pair…in black :cool …big up to Bootsy Collins…but yes, the battam inna the first pic look flat like the bicycle wheel and all of a sudden ar batty get inflated..yes, very suspect indeed :cystg
It always funny how as soon as di batty pump up a pare back way poseing a gwan and di batty haffi show ebry picha. A nuh di size a di batty, a di cleaness of it cause sometimes mi haffi use di bachume afta some a dese big batty ooman use it, and dats all I will say about dat!
Vellllly suspect indeed or padded up.
Met please to check your fb inbox….thank you
Good morning and It does look very suspect!
One time people used to spen money pon odda tings. Nowadays ah di 3Bs di likkle $$$$ ah spen pon (Breast, Belly an Batty). Dem musi cum wid retirement package…..cah in about 3 minutes Spice affi exit outta di music business…den wat????
3 minutes? :hammer
Met mi neva know u have FB….weh u name pannit mek mi send u a fren request
https://www.facebook.com/jamaicangroupie.met
Mi nah lie Splice wear di ugliest shoes dem EVERRRRRRRRRRR
i feel a di battam a dungle she get dem because dem velly different
:hammer :hammer :hammer @ dungle a long time me no heard da word deh Metsy mi say a muss dung a ben dung market she go shoe shopping fi real a bet u say har foot full a corn cause dem damn cheap ugly boot deh must give corn star smh
Chuetty, please to leave her shoes alone…back in my youthful years I use to own a similar pair…in black :cool …big up to Bootsy Collins…but yes, the battam inna the first pic look flat like the bicycle wheel and all of a sudden ar batty get inflated..yes, very suspect indeed :cystg
mi jus a see say di heading write wrong…sorry oo hold on Spice mi nah call u crab lol
That lion ain’t too happy to see her neither :hammer
All di lion HIGNARANT fi har :ngakak
:hammer
But wait deh…how come it seem to get bigger an bigger in every pic dwl.
a luk ow much cheapah it is fi duh di skin :nohope: and no not bleaching juss a good rag an soap :nohope:
It always funny how as soon as di batty pump up a pare back way poseing a gwan and di batty haffi show ebry picha. A nuh di size a di batty, a di cleaness of it cause sometimes mi haffi use di bachume afta some a dese big batty ooman use it, and dats all I will say about dat!
Spice ur ass fake and it don’t look good